homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

11 februari 2008
Patrick Mtiliga over het “probleem” winstpremies


Waar afgelopen weekend sommige azijnzeiker met al dan niet glazen bol het financieel einde van NAC aankondigde vanwege het niet tijdig kunnen betalen van de wedstrijdpremies, leeft dit “probleem” blijkbaar totaal niet binnen de selectie van de trotse nummer 2 van de ranglijst.

Patrick Mtiliga wist het afgelopen zaterdag na afloop van de alweer 6e overwinning op rij als volgt te verwoorden: ”We hebben de laatste tijd gewoon teveel gewonnen”.
Dat het allemaal wat langer gaat duren, komt hem eigenlijk wel goed uit, geeft hem in ieder geval de tijd om na te denken waaraan hij het gaat uitgeven: ”Ik denk dat ik wat leuks voor mijn vrouwtje en kinderen ga kopen. Misschien gaan we er wel van op vakantie”..

En zo is het maar net, Patrick!


Bron : De RAT/Sportweek.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Patrick Mtiliga

09-feb-2008
NAC kan winstpremies tijdelijk niet meer beta...
13-feb-2008
vd hoeven noemt winstpremieverhaal `onzin`...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

rimaris

Geplaatst: maandag 11 februari 2008 om 13:49u

MTILIGA

hannibal

Geplaatst: maandag 11 februari 2008 om 13:52u

omdat 1 speler niet ingewikkeld doet leeft t niet....jullie lijken de snor wel!
maar natuurlijk kun je hierover prima afspraken maken met de spelers, is ook allemaal geen probleem.
lullig is het feit dat het ad dit weer naar buiten brengt waardoor NAC weer te kakken staat - zeker met alle malle reacties van reijn en tejo die er dan weer op volgen.
het is natuurlijk gewoon een liquiditeitsprobleempje wat je met een beetje flexibele account manager van je bank zo oplost want er staat een dikke pot tv geld tegenover, toch? erg vreemd is het allemaal wel want ook in de laatste cr-rapportage werd toch weer melding gemaakt van piemelverstijvende financiele resultaten.....
is het nu weer niet wat het lijkt?!?!

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 11 februari 2008 om 14:11u

Neen, natuurlijk is dit het probleem niet.

Maar het is wel symptomatisch voor de financiële toestand waarin NAC verkeert: in de winterstop nog niet eens één speler kunnen huren, de winstpremies niet kunnen voldoen, maar wel op zoek gaan naar een andere coach.

Overigens: wanneer je na 24 wedstrijden op een (gedeeld) 2e plaats staat, moet je je doelstellingen dan niet eens bijstellen en durven uitspreken dat je voor de titel gaat? Of is het met nu helemaal in de bol geslagen?

Be3F

Geplaatst: maandag 11 februari 2008 om 14:12u

Tjezus...`trotse nummer 2` ...moet er wel even aan wennen hoor...BUT IT FEELS DAMN GOOD

Mieshoop

Geplaatst: maandag 11 februari 2008 om 14:36u

Heb Theo nog geen malle reactie over dit onderwerp horen geven, na de `spraakmakende onthulling` door het rotterdamsch blaojke van van nijnatten...

Vooraf wel overigens, reeds in november is het woord liquiditeitspositie icm winstpremies besproken, en aangezien de direct betrokkenen (spelers) hier al lang over geïnformeerd zijn, is het onzin nu een giant elephant te maken van deze financiële ramp.

Wat zal de volgende onthulling zijn? Dat er brieven zijn verzonden met te weinig frankering? Dat er bespaard wordt op de koffie? Of dat het faxpapier op is agv meedenkende supporters?

Johan De VLAMING

Geplaatst: maandag 11 februari 2008 om 14:46u

Laat die winstpremies lekker rusten, en breng fatsoenlijk nieuws.

De Zeg

Geplaatst: maandag 11 februari 2008 om 15:19u

Sunwebbes zal de vakantie toch wel verzorgen?? Zoveel (goede) reclame heeft tie nog nooit gehad.

vd Mullen

Geplaatst: maandag 11 februari 2008 om 16:15u

Steeds meer mensen komen er langzaam maar zeker achter dat het Probleem Mommers bij NAC niet kleiner maar groter aan het worden is.

Het blijft natuurlijk beschamende bedrijfsvoering om wel allerlei verplichtingen aan te gaan en daar vervolgens niet aan te voldoen. Of vooruit lopen schuiven. Met als enige basis onzekere tv inkomsten.

Overigens speelt het verhaal van de premies wel bij de jongens met iets minder flitsende contracten als Mtiliga en Luerling. Die moeten er namelijk van rondkomen. Die houden nu even hun waffel, maar hun zwijgen is veelzeggend.

Mommers heeft zich in een benarde positie gemanouvreerd door vorig jaar luid rond te bazuinen dat er 10 miljoen voor NAC ging komen. Driekwartjaar later is er nergens geld voor en moeten we voor tonnen op de lat bij de spelersgroep.

Willem vdH en Basje van B zullen wel te bang zijn om deze wanpresterende manager te ontslaan. En dat is jammer.


hannibal

Geplaatst: maandag 11 februari 2008 om 16:19u

mieshoop zit schijnbaar heeeeel dicht bij de fax van onze menezjer; zit daar tegenwoordig ook zijn waarschijnlijk modieus gebleekte aars?

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 11 februari 2008 om 16:41u

Mieshoop heeft Theo nog geen malle reactie over dit onderwerp horen geven.

Neen, da`s correct. Theo-met-de-Grote-Mond-Vooraan heeft überhaupt al weken niets van zich laten horen.

Eerst de (gefingeerde?) Vreselijke Ziekte, daarna de Welverdiende Vakantie.

Ons Theoke heeft het veuls te druk met andere dingen dan met NAC.

Maar ja, waar zou ie zich ook over bekommeren?

Welterusten Theo!

hannibal

Geplaatst: maandag 11 februari 2008 om 16:48u

oeps PN, hedenmorgen was weer een prachtige reactie van dun tejo in bndestem te lezen, kop kont verhaal zeg maar!

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 11 februari 2008 om 16:56u

@ hannibal

Excuseer. Lees hier altijd dat BN De Stem zo slecht is. Kijk dus nooit op de website van da blaaike.

Overigens een mager verhaal van TM: ,,We begroten ieder jaar een maximaal premiebedrag, een vast budget. Komen we daar overheen, dan keren we die premies het seizoen erop uit.“ .

Daar moet je in het bedrijfsleven mee aankomen!

We hebben een bepaald bedrag aan kosten begroot. Gaan we daar overheen, dan betalen we de crediteuren gewoon volgend jaar!

Nog los van de vraag waar dan volgend jaar wel van moet worden betaald (uit de begroting van volgend jaar? da`s boekhoudkundig nog eens sterk!) zullen vooral de crediteuren daar blij mee zijn! Sinds wanneer bepaalt de begroting de daadwerkelijke uitgaven?

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 11 februari 2008 om 17:13u

Nu nog zeuren over de duidelijke uitleg van T.M ook ! , nooit goed ook hé , wordt er niets uitgelegt is het niet goed , doet ie het wel , is het óók niet goed , mooite is nog wel dat de spelers er helemaal geen probleem in zien , eigenlijk hebben wij (de buitenwereld) geen hol mee te schaften , laat ik `t eens op een ander toontje gooien !

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 11 februari 2008 om 18:05u

@ Hoog ..

Nu sla je de plank echt volkomen mis, vrind Hoog!

Hebben wij. de supporters, er geen hol mee te schaften hoe het er bij NAC aan toe gaat? `t Mot godsakkerju niet heel veel gekker worden!

Wij, de supporters, ZIJN potverdomme NAC. Iedere voetbalclub bestaat bij de gratie van de supporters. Zonder supporters geen club.

En al zou jouw vrindje TM inderdaad het liefste zien dat er inderdaad geen supporters zouden zijn, die zijn er wel!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 11 februari 2008 om 18:13u

Ik en alle andere NAC-supporters hebben geen barst te maken met de inhoud van de contracten van de spelers , en daar hoort de winstpremie , of hoe en wanneer die uitbetaald wordt ook bij !
Da`s mijn bescheide mening , van mij mogen ze de vent/vrouw die dit gelekt heeft buiten mieteren ! , hoofd sport van het ad hebben we niets over te zeggen anders.......

vd Mullen

Geplaatst: maandag 11 februari 2008 om 18:18u

Onder Mommers en co is er flink wat afgelogen bij ons goeie ouwe NAC, lang leek dat nog goed te gaan maar nu zijn er weer processen opgestart waarvan ik mij afvraag hoeveel tijd en energie ome Wullem en tante Theo daar weer mee kwijt aan zijn. Goeiemorgen zeg. Wel met een arrogante kop lopen roepen dat alles geweldig gaat, het financiele walhalla ieder moment betreden kan worden maar ondertussen een afgang van jewelste presenteren.

Steevast worden er foute onbegrijpelijke beslissingen genomen. Keer op keer moet er iets worden rechtgeluld wat krommer dan krom is. Evalueren blijkt nog altijd een groot taboe. Wanpresteren is de standaard geworden, en dat is jammer.

vd Mullen

Geplaatst: maandag 11 februari 2008 om 18:32u

Het verhaal van de premiebetalingsachterstand was alleen bekend bij directie en spelers en DeMol. De Mol heeft dit echter niet naar buiten gebracht, die is met andere dingen bezig op dit moment.

Nee mensen, kom op nou, nu wordt er net gedaan of alle spelers dit goed vinden en vervolgens komen alleen de overbetaalde jongens aan het woord. Beetje doorzichtig natuurlijk

Swiffer

Geplaatst: maandag 11 februari 2008 om 19:52u

Dit is gewoon erg slordig je moet er toch niet aan denken dat je baas in april aankomt zetten met het verhaal, jongens ik ben vergeten jullie vakantiegeld apart te zetten over een paar maandjes krijg je het wel.

De snor had het gisteren trouwens over een extreem salaris van mommers, ben benieuwd wat hij onder een "hoog" salaris verstaat.

Sjefke01

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 12:37u

die winstpremies gaat echt wel goed komen maar gaat ook af van het geld voor volgend seizoen en we moeten nog een nieuwe trainer binnen halen en als het kan nog een aantal spelers om het team te versterken.
En dit is zonde voor de club en de supporters


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven