homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

7 december 2007
Janus Oomen neemt het op voor NAC


Wethouder Janus Oomen heeft (wederom) NAC in bescherming genomen. Gisterenavond heeft hij namelijk tegen het stadsbestuur zijn weerwoord gegeven omtrent de `huurschuld`-kwestie.

De VVD, D66 en GroenLinksvroegen zich af of NAC zijn zin heeft gekregen door een half jaar lang geen huur te betalen.
Volgens Oomen was er absoluut geen sprake van pressie. NAC heeft het verzoek keurig ingediend. `NAC ligt al jaren aan een financieel infuus, maar ze hebben altijd betaald. Alleen hebben ze dat niet elke maand kunnen doen, maar nu is aan alle verplichtingen voldaan`, aldus de wethouder.

Van Maanen van de VVD was bovendien boos omdat Oomen de raad niet heeft geďnformeerd. D'n Janus antwoordde: `Dat komt omdat we NAC er continu op hebben gewezen dat er moest worden betaald.`
Tot slot sprak Oomen nog een paar wijze woorden: `Iedereen moet betalen, NAC heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en heeft op correcte wijze afgerekend.`


Bron : De Rat, bn de stem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


30-nov-2007
NAC krijgt eindelijk teveel betaalde huur ter...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

portugeese naccer

Geplaatst: vrijdag 7 december 2007 om 14:37u

Naar mij bijstaat was er vorige week vrijdag nog sprake van een huurachterstand van bijna twee ton.

Zie : http://www.derat.nl/int/nl/nieuws/nieuwsitemnieuw.asp?id=12959

Is die nu plotsklaps ook als sneeuw voor de zon verdwenen?

Jannie F7

Geplaatst: vrijdag 7 december 2007 om 15:41u

Klopt als een zwerende vinger portugees. Laten we ons realiseren dat ome Janus niet eeuwig NAC kan blijven steunen en verdedigen. Laten we daarom maar hopen dat het luchtkasteel van TM niet alleen lucht blijkt te zijn!!!

portugeese naccer

Geplaatst: vrijdag 7 december 2007 om 15:51u

Voor de volledigheid uit De Stem van 30/11:

=======================

Bijna twee ton voor NAC
door Petra Huijser

Vrijdag 30 november 2007 - BREDA - De gemeente Breda betaalt voetbalclub NAC 188.121 euro (exclusief btw) aan te veel betaalde huur over de periode 2003-2005 terug. De club houdt na aftrek van die teruggave een huurschuld van 192.258 euro over.

(...)

=================

Derhalve: hoezo is aan alle verplichtingen voldaan?

Kom er maar in Mieshoop om ook hiervoor een verklaring te geven!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 7 december 2007 om 16:07u

@P.N. , hij zal het wel kunnen Portugees echter ..... zit ie in een bus richting Aken om een wedstrijd-je St.Pauli te bezoeken met de nodige alcoholische versnaperingen denk ik ......

Maar als `onze` Janus zegt dat NAC op correcte wijze heeft afgerekend , dan zal het toch wel zo zijn.....? , zo`n eerlijke mens , dat oerbetrouwbaar gezicht.....

p.s. , zou het in dat fietsenstallinkje van hun ook zo gezellig hebben..... , ik ken gemeentehuizen........

portugeese naccer

Geplaatst: vrijdag 7 december 2007 om 17:03u

@ Hoog ...

En met wie had jij Janus een Deplatje willen laten maken?
Gezien de daarvoor noodzakelijke politieke tegenstelling stel ik voor Schokker van Groen Links.

Jamais

Geplaatst: vrijdag 7 december 2007 om 17:04u

NAC – Ajax voor de beker.

We geven de helft aan korting weg. Laten we eens een voorzichtig rekensommetje maken. 15.000 x 12,50 = EUR 187.500. Nou, heb je toch maar weer mooi de huur er uit. Okay, delen met Jaakke & Co, maar toch…commercieel vind ik het niet bijster verstandig. Sinterklaas is tenslotte al weer weg!

deuZige

Geplaatst: vrijdag 7 december 2007 om 17:33u

@jamais

Al zou ik het wel willen, maar ik geloof nooit dat wij 15000 man zouden trekken voor €25,- de man/vrouw. Dat rekensommetje is dus niet echt van waarde. Misschien is met een collecte bus rond gaan een optie. Wie heeft tenslotte niet een paar centen over voor zijn clupske.

kees4

Geplaatst: vrijdag 7 december 2007 om 18:33u

als ik mijn huur niet betaald dan word ik uit mijn huis gezet dus vind ik betaal nac niet dan moeten ze daar dan ook de stekker eruit trekken zo zie ik het

hannibal

Geplaatst: vrijdag 7 december 2007 om 19:38u

Janus - niet bepaald gehinderd door al te veel niveau - klets uit zijn nek. NAC heeft volgens berichtgeving van NAC zelf de kraan dichtgedraaid om de gemeente te activeren - iets wat Mieshoop vorige week nog vol trots `met de vuist op tafel slaan` noemde.
Janus zegt nu dat het lag aan liquiditeitsproblemen.
dat allerlei politiek onbenul nu ineens reuring maakt over dit verhaal bewijst 2 zaken , ten eerste dat ze geen idee hebben wat er aan de hand is in hun gemeente - zelfs de stem maakt al lang melding van deze gang van zaken en ten tweede Janus en de menezjer spelen vals door klaarblijkelijk zich niet aan de opgelegde openheid van zaken te geven, maw een soort openheid die veel te laat gegeven worden en blijbaar helemaal niet inhoudelijk is.
allemaal zaken die hier al ruim 1.5 jaar fel bediscussieerd worden.
als is de leugen nog zo snel.....

aansteker

Geplaatst: vrijdag 7 december 2007 om 19:53u

Tenminste nog IEMAND met een geel-zwart hart!!

Kun je vd mensen intern bij NAC niet zeggen. Als o.a. E. Steward al tegen Brandts heeft gezegd : Je hebt géén uitsraling voor NAC, weet ik het ook niet meer. Als je toch maar punten pakt, toch?? Eerst praten in jan. nu wordt het weer febr.?? Ze laten Brandts gewoon in zijn op gaar koken. We hebben nog nooit zoveel punten gehaald voor de wintestop. Stel nu, in febr. staan we in de top 5. Heeft Steward dan nóg het lef om te spreken van géén uitstraling.
Wat heeft uitraling nu ermee te maken!!
Het gaat toch om de punten, al heb je de uitstraling van een zak aardappelen.
Ook is zelfs E. Koeman al gesignaleerd bij NAC. Woont in hetzelfde dorp als onze Theo!! Toeval? nee, gewoon vriendjespolitiek.

Ze moeten RESPECT hebben voor Brandts. En die jongen gewoon een jaar erbij geven. Ik hoop dat de G-side een wakker wordt nu !!!!!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 8 december 2007 om 1:54u

Gewoon legitiem om als er iets niet klopt met je huurhuis/Stadion om de huur te `bevriezen` totdat het geschil weer opgelost is.
Het feit dat de huur naar beneden is gegaan bewijst het gelijk van NAC ! (als ze géén gelijk hadden , was het een andere kwestie lijkt me)
Dat het zuur en ondankbaar overkomt voor de gemeente omdat ze de club wel van de ondergang hebben gered is een verkeerde gedachte omdat dit soort geschillen nu eenmaal zo opgelost `kunnen` worden ...... , moet Janus niet zeggen dat NAC geen `pressie` op de gemeente heeft gelegd want dát hebben ze natuurlijk wel , hoe het ook zij , NAC stond in haar recht ..... , toch ?
Als er hier juristen mij meer over kunnen melden of ik het een beetje goed zie , graag , eeeeeh.....P.N. ?

hannibal

Geplaatst: zaterdag 8 december 2007 om 10:02u

Hoog, weliswaar ben ik geen jurist maar wel ervaringsdeskundige; ik heb ooit bij mijn verhuurder iets af willen dwingen waar ik recht op had en wilde dat doen door de huur te bevriezen. Mijn advocaat wees mij er terecht op dat dat niet mag. Dat wil niet zeggen dat het niet gebeurd. Het ergste wat je kan overkomen is dat de verhuurder aan einde contractdatum niet met je verder wil, is igv NAC-Gemeente niet zo`n rsico...
wat NAC wel mag doen is bv achterstallig noodzakelijk onderhoud in mindering brengen op de huur als ze aan kunnen tonen dat de huurder het had moeten doen conform contract en dat ze het zelf echt laten doen, staven adhv rekeningen dus.
Dat NAC de gemeente met zachte hand zou willen hebben dwingen is natuurlijk een mooi verhaal vanuit het torentje van tejo maar volgens janus is het dus gewoon omdat ze geen geld hadden.
Er zal dus wel een deal gemaakt zijn in de trend van `verreken maar met nieuwe huur`. Een nieuwe huur waarin overigens de korting is verdisconteerd - de bekende sigaar uit eigen doos....
De Portugees zal het vast in mooi juridische praat kunnen uiteenzetten maar ik hoop dat mijn jip en janneke taal ook duidelijkheid verschaft. salutem!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 8 december 2007 om 11:26u

Dát zou mooi zijn .... , dat de gemeente aan het eind van de duur van het contract (als dat er al is) het stadion aan Baronie verder gaat verhuren omdat men zo verbolgen is over deze kwestie , HAAHAHA
, gaan we toch lekker op die scheve treekes in de Blauwe kei gezellig staan met z`n 17000-den , moet gelijk aan de Beatrixstraat denken....

Maar waar dit artikel eigenlijk over gaat is dat dit soort dingen in een democratie besproken moeten worden op dat stadhuis maar zoals vaak is waarschijnlijk ook dit gewoon voor de vorm....

p.s. , Jip en Janneke-taal is ongeveer ook mijn niveau..... , zal het zelf maar zeggen.....


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven