homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

24 november 2007
Ammi over NAC – roda en zijn nieuwe positie


Haast moeiteloos lijkt Ahmed Ammi zijn nieuwe positie als rechtsbuiten eigen te hebben gemaakt. De van origine rechtsback over zijn positiewisseling: ’Voor mij is de omschakeling van rechtsachter naar rechtsvoor niet zo groot. Als back speel ik ook met de drang naar voren.’

Ammi geeft toe dat de wedstrijd tegen roda saai en lastig was en dat NAC vooral in de openingsfase de kans om te winnen heeft laten liggen. ’In de tweede minuut trek ik de bal voor en krijgt Molhoek de kans te scoren. Als die bal erin vliegt krijg je een totaal andere wedstrijd. Je weet dat Roda een taaie tegenstander is en dat kansen schaars zijn. Dat bleek daarna ook wel.’

Volgens de marokkaan lag de oorzaak van het negatieve spel voornamelijk bij de tegenstander. ’Zij speelden op de counter en als we dreigden gevaarlijk te worden gaven ze goed rugdekking. Of wij creativiteit misten? Dat hoor ik vaker, maar met iemand als Ronnie Stam hebben we wel degelijk creatieve inbreng in huis.’

Toch was de vertoning van gisteren niet geheel te wijten aan roda zo herstelt Ammi terecht. ’Ik kan niet anders zeggen dan dat de uitslag terecht is. Zowel Roda als wij verdiende de zege niet.’

En zo is het maar net, altijd eerst naar jezelf kijken. De conclusie van voetbalprimeur dat NAC creativiteit mist is er eentje die al ver voor aanvang van het seizoen door alles en iedereen gemaakt werd. Na het vertrek van Slot en Zonneveld heeft NAC voetballend gezien ingeboet op vorig seizoen, terwijl td Stewart heel de zomer de tijd heeft gehad vervanging voor deze spelers te vinden.
Binnenkort opent de transfermarkt weer en hopelijk komt er dan creatieve versterking bij (de bij Sparta tegenvallende Slot terughalen?). Dan wordt misschien ook duidelijk wat de toegevoegde waarde van Earnie Stewart binnen de NACorganisatie is.


Bron : De Rat, voetbalprimeur


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Ahmed Ammi

23-nov-2007 NAC-RJC (0-0)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

kwartbelske

Geplaatst: zaterdag 24 november 2007 om 14:36u

Opvallende laatste zinnen van de schrijver hierboven:
Hoezo moet het nog blijken wat de waarde van ES is? Wat mij betreft is er tot nu toe goed en vooral slim ingekocht. Het kan altijd nog beter, maar er is rust en duidelijkheid en er staat bovendien een GROEP.
Slot terughalen zie ik helemaal niet zitten. Dat kan alleen maar tegenvallen. Elk jaar zitten er rond de winterstop spelers te mokken op een eredivisiebank, dus hoeft het niet zo moeilijk te zijn.
Om nog even terug te komen op die rust: In de pers blazen ze het verhaal rond het NACbeleid t.a.v. EB ook op. Ik weet zeker dat NAC in alle rust tot een goede oplossing komt en dat ze niet onmiddelijk hun oren laten hangen naar wat schreeuwers in de pers.
De stijgende lijn bij NAC komt voort uit een rustig en weloverwogen beleid waarmee we moeiteloos in de subtop mee kunnen draaien.
Stel je voor dat we in een positie als die van, pak hem beet, WII zaten. Dan piepten we allemaal wel anders.

Niek

Geplaatst: zaterdag 24 november 2007 om 16:59u

Het zijn inderdaad opvallende laatste zinnen, als je naar de stand kijkt zijn we nog steeds de verassing van het seizoen, zeker na de 1e twee wedstrijden, die we ruim verloren, daarna is alleen nog van az verloren. Het kan enmoet eigenlijk echt nog wel beter, maar je hoort mij niet klagen.

Niek

Geplaatst: zaterdag 24 november 2007 om 17:01u

Toevoeging: Zeker niet klagen als je af en toe met mensen uit stilburg praat hhahaahahah

Vanavond naar az uit, wordt weer lachen hoop ik, ik gok 4-0

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 24 november 2007 om 17:12u

@1/4 belg , jaja , ik vind E.S. ook goed bezig , bewijs staat op het veld en op de ranglijst , simpel !
Maar zoals alles kan het ook beter natuurlijk , zoals de té late versterkingen Fehér en Molhoek terwijl ik wel snap dat men het eerst wilde `aanzien` .....? zonder een spelmaker ...... , afin , de poppetjes staan op de goede plaats nu en zelfs kunnen we spreken van een `goede bank`, da`s nog het gegeven wat mij (voor de toekomst i.i.g. ) het meeste vertrouwen geeft , nu alleen nog Brandts en Stewart het vertrouwen wat ze verdienen ook geven en verder met ze gaan , te beginnen door nu , en dan bedoel ik eigenlijk VORIGE WEEK al toezeggen dat het contract verlengt wordt (met mededeling dat details zoals de duur enz. nog uitgewerkt dienen te worden).

Ahmed zag het goed zoals ik dat niemand de overwinning verdiende , zo`n uitslag en zulk spel moet voor de neutrale toeschouwer voor de buis gisterenavond niet echte te pruimen zijn geweest maar toch moet ik je melden dat ik best genoten heb , misschien omdat ik het spelletje van beide ploegen (dat misschien niet bol van spektakel stond) wel als liefhebber kon waarderen door de knappe verdedigende én aanvallende acties van Kah , Zwaanswijk , natúúrlijk Rob (uitschuifbeen) Penders en jaja ..... Ammi , amoah (achéérm , kwam niet voorbij die `zotte` Kah) die alla Bombarda lekker z`n reet naar achter de bal steeds kon ontvangen en helaas deze keer niet de vrije opkomende man kon bedienen , zo kan ik wel doorgaan (ik de altijd roze bril dragende , geef `t toe).......

richard2

Geplaatst: zaterdag 24 november 2007 om 21:05u

tja die bal was nogal makkelijk voor molhoek he pff dat was een half kansje geen grote zoals die verslag gever zei van wat een kans.creativiteit zit op de bank bij heerenveen garcia garcia! ik zeg kijken wat er te regelen valt om hem in het mooie nac shirt te krijgen.

robbb

Geplaatst: zondag 25 november 2007 om 10:18u

maar met iemand als Ronnie Stam hebben we wel degelijk creatieve inbreng in huis.’...... whaaaaaaaahahahaahaaahahah....haaaaha
het moet niet gekker worden, ronnie "tikkie terug" stam

GB

Geplaatst: zondag 25 november 2007 om 12:47u

@ robb, jij hebt naar mijn mening boter op en in je hoofd. Ronnie Stam is een van de betere spelers dit seizoen ! Maar eerst en vooral wil ik hulde betuigen aan Ammi. Speelt gedurfd, draait tegenstanders dol en zorgt voor de o zo nodige aanvallende impulsen. Wat mij betreft de rest van het seizoen opstellen ! Daarnaast moet men tamerus er vaker ingooien. Amoah heeft een balvaste speler naast zich nodig, zoket nu te veel en te vaak. Maar al met al mogen we toch zeker niet klagen me dunkt.

Sammy

Geplaatst: zondag 25 november 2007 om 18:58u

Wat moet Stewart dan nog meer doen? Er is rust in de club, NAC staat op riante afstand van de gevaarlijke plaatsen, het stadion zit vol. Nac is aan het bouwen en is van de rand van de afgrond op weg naar de subtop. Tav Slot, die bewijst in Rotterdam het gelijk van Stewart.

jante

Geplaatst: zondag 25 november 2007 om 21:19u

Ik sluit me aan bij Robb en heb ook erg moeten lachen om de creatieve inbreng van Stam. Ook al speelt Ronnie regelmatig vol overgave, creativiteit op`t veld brengt hij toch echt niet.

Dan Ammi op de nieuwe positie. Ik weerhou me van commentaar... Ik wil niet in een bericht twee keer azijnpissen...

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: maandag 26 november 2007 om 9:21u

1. Stam is inderdaad bezig aan een goed seizoen.

2. Als de creatieve inbreng van Stam moet komen, is het droevig gesteld met NAC.

Ik vond Ammi overigens een verademing - een buitenspeler die ook buitenom durft te gaan en een actie heeft. Prima! Jammer dat hij 27 minuten heeft moeten zwemmen omdat hij kapot was en Brandts dat niet wilde zien. Zo dus de wedstrijd voor Ammi uiteindelijk kapot maakte en voor Tamerus ook. En daarmee misschien wel voor NAC.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven