homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

10 november 2007
NAC pakt knap een punt


Zojuist hebben de geelzwarten met 1-1 gelijkgespeeld in enschede. NAC kwam in de 16e minuut op voorsprong door een doelpunt van Amoah. Slechts 8 minuten later maakte fc twente gelijk; wilkshire, die bij de 0-1 een fout maakte, schoot een van richting veranderde vrije trap binnen. Jammer, want NAC was die eerste helft de betere.

In het tweede bedrijf waren de tukkers iets sterker, maar een stug en goede verdedigend NAC bleef overeind. Gewoon keurig, een prachtig verdiend punt!!


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


10-nov-2007 TWE-NAC (1-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Twister

Geplaatst: zaterdag 10 november 2007 om 22:54u

Ik wil wel toevoegen aan jullie samenvatting dat NAC zeker niet heel goed verdedigde... Stug wel, goed niet.

kees4

Geplaatst: zondag 11 november 2007 om 0:09u

ik moet zeggen de 1-1 in enschede vind ik erg knap ik heb de wedstrijd ook gezien ik zag een goed aanvallend fc twente maar een knap voetballend nac ga zo door jongens

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 11 november 2007 om 1:06u

Nah... , Kees4 , zo goed was Twente niet maar NAC ook niet staan we daar ook mee gelijk.
Ik begrijp niet goed dat dit fc trommel thuis van de nerds met 2-0 heeft kunnen winnen.
Blijkt maar weer dat de ploegen die het spel graag maken moeite hebben met het er doorheen komen tegen NAC , tja het lukt niet voor niets azet en Twente nu ook weer alleen maar te scoren met vrije trappen , tegen azet doordat NAC niet op aan het te letten was en Twente doordat de redelijk genomen vrije trap onderweg aangeraakt werd.
We kregen weer een ploeg te zien die werkelijk van de eerste tot de laatste minuut voor dit héél knap puntje geknokt heeft tot ze erbij neer vielen.
Sprak nog kort met een Tukker na afloop en hij moest toch toegeven dat NAC het spelletje heel slim en vol strijd speelt en dat het puntje gewoon verdiend was , daar kon ik best mee leven met die uitspraak.....

Nu maar hopen dat Rogier niet al te bont en blauw is morgen na z`n tweede achter elkaar met blessure uitvalbeurt na fc trommel-1 en nu weer fc trommel-2.........

De Wortel

Geplaatst: zondag 11 november 2007 om 1:15u

1e helft vrij aardig van NAC-kant uit. Grote delen van de 1e helft in balbezit druk uitgeoefend, waarbij twente eigenlijk het spelletje speelde waar NAC zo`n beetje patent op lijkt te hebben. 2e helft een veel sterker twente gezien, waarbij we het geluk hebben gehad dat t vizier bij de aanvallers van twente niet echt scherp was afgesteld.
Al met al een terechte puntendeling, waarbij het voor mij inmiddels wel duidelijk is dat dit NAC bij vlagen een verdomd goed voetballende ploeg is.

Weet overigens niet waar de "tukker-clan" vanavond was, maar in het stadion heb ik ze i.i.g. niet gehoord (wel irritant doelloes geluid makende trommels...).

dimitri

Geplaatst: zondag 11 november 2007 om 1:19u

toch moet NAC maar de 2e helft beter voetballen als de 1e helft: journalisten zijn net echte mensen en leiden zich door de laatste 45 minuten. Het goede spel van NAC in de eerste helft lijkt wel vergeten te zijn door de heren journalisten

jordyvantreijen

Geplaatst: zondag 11 november 2007 om 2:37u

Feit blijft dat ons NAC potver 4 punten pakt in de uitwedstrijden tegen Utreg en Twente. Dan doe je gewoon hele goede zaken! En dan zal het even m`n reet roesten of NAC fatsoenlijk heeft lopen voetballen: Dit zijn dikke bonuspunten die ons aan het einde van het seizoen nog eens goed uit zouden kunnen komen!
Daarnaast wil de realiteit wel dat het in de subtop dringen geblazen is: Twee wedstrijden slecht presteren en dat linkerrijtje is verleden tijd voor onze jongens.
Hoe dan ook: deze 1-1 voelt bijna als een overwinning en onze jongens verdienen niets anders dan een welgemeende HULDE!

ctk

Geplaatst: zondag 11 november 2007 om 8:28u

Dik verdiend punt en als Amoah toch die kopbal goed raakt aan het eind van de eerste helft....
Maar ik vond ook de scheids een stempel op de wedstrijd drukken door voor elke val van Twente te fluiten voor een vrije trap en 2 niet terechte hoekschoppen te geven aan de tukkers??
Eigenlijk heeft Twente niet 1 uitgespeelde kans gehad, Penders en Zwaanswijk speelde N`kufo en Dennenboom volledig uit de wedstrijd...hulde daarvoor... en ook het doelpunt was een lucky, kortom een meer dan terechte puntendeling!!

De volgende wordt Roda Deutschland!!!

Stekel

Geplaatst: zondag 11 november 2007 om 10:12u

Die pass van Zwaanswijk op Amoah was om te watertanden
Mooie aanval, lekker afgemaakt.

de broer van john f.

Geplaatst: zondag 11 november 2007 om 11:30u

Heel knap dit. Brandts haalt het onderste uit de kan van de mogelijkheden in deze selectiegroep. Als je toch ziet hoe er voor elke meter werd geknokt en hoe goed de organisatie stond... chapeau! Daarnaast zijn er in het spel van NAC ook, zeker in de eerste helft, steeds betere combinaties te zien. Ook geweldig om te zien hoe Molhoek steeds meer op niveau raakt. Ik hoop dat er een lobby komt om hem langer aan NAC te binden, mintens nog een seizoen extra, liever een jaar of drie.
Waar Feijenoord enkele weken geleden niet in slaagde, lukte NAC gisteren wel: het gestroomlijnde voetbal van Twente ontregelen. Natuurlijk komt er ook wat geluk bij kijken, maar juist de vastberadenheid en het zelfvertrouwen waarmee NAC gisteren speelde dwingen dat geluk af.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 11 november 2007 om 11:42u

@Stekel , goed gezien , na in het begin van de wedstrijd een paar kleine steekjes te laten vallen speelde Patrick Z. zeer behoorlijk.
Tyrone kan dan wel fit zijn (misschien is dát de reden dat Zwaantje zo geconcentreerd staat te ballen...?) maar als Patrick zo blijft spelen en samen met Rob de `luchtmacht` vormend dan moet Tyrone toch nog maar even wachten.
Opvallend dat het centrale duo makkelijk overeind bleef in flutrecht en Enschede met toch niet de minsten `lange nekken` als die van Nellisen , Engelaar en N`koefo bij de naar schatting 20 corners die NAC in deze twee duels tegen kreeg , Ernie `never change a winning centrale duo`....... , ahum , of zoiets......!

Bierglas

Geplaatst: zondag 11 november 2007 om 11:58u

netjes, een gewonne punt! niet iedereen heeft het makkelijk bij de tukkers....

bakkertje99

Geplaatst: zondag 11 november 2007 om 12:11u

Dik verdiend punt voor NAC. Twente was machteloos tegen het collectief goed verdedigende en hard knokkende NAC. Het is dat de scheids ten onrechte die van richting veranderde vrij trap gaf anders was het gewoon 0-1 geworden.
Voor iedereen een 7, behalve voor de wederom uitblinkende Stam een 8. Penders een 9. Die Kufo wist niet wat hem overkwam met Penders in zijn nek.
Grappig dat de verslaggever bij Tele2 Penders en Zwaanswijk het beste centrale verdedigers-duo van Nederland noemde! En zo ist maar net.

hannibal

Geplaatst: zondag 11 november 2007 om 12:15u

nix van gezien maar uit tegen twente hoef je als NAC zijnde nix dus hoe ze een punt pakken boeit me niet; punt is binnen dus hulde

gooner

Geplaatst: zondag 11 november 2007 om 12:30u

en zo blijven we dus lekker meedraaien manne

brokkemaker

Geplaatst: zondag 11 november 2007 om 12:45u

De wedstrijd beluisterd via langs de lijn. Verslaggever vond Twente beter , maar echte kansen hadden ze niet.
NAC was volgens dezelfde persoon een sterk collectief waartegen het moeilijk voetballen is , mede vanwege de snelle uitvallen.
Dat klopt wel, niet mijn soort voetbal , maar de punten worden gepakt.

Enkhuizer rat

Geplaatst: zondag 11 november 2007 om 12:50u

Heb de match alleen op de radio gevolgd. Mooi om te lezen dat velen op deze site Zwaanswijk en Penders de lucht inprijzen. Toch de belangrijkste spelers in `t huidige spelsysteem van NAC!

supergozer

Geplaatst: zondag 11 november 2007 om 12:56u

jaaaaaaaaaaah puntje erbij!!!! Maar vergeet niet hoe de kruikjes gepresteerd hebben.Geweldig ga zo door kruiken hebben we dubbel feest in BREDA!!!!!!! hahaha HUP NAC

jordyvantreijen

Geplaatst: zondag 11 november 2007 om 13:57u

@ supergozer
Die kruiken mogen van mij lekker kwakkelen, maar degradatie zou zonde zijn! We willen natuurlijk wel jaarlijks tegen de stillempies kunnen ballen, of niet?!!

den Boeman

Geplaatst: zondag 11 november 2007 om 18:47u

@ Jordi: Ben ik totaal niet met je eens.
Heb wel zin in het grote Wii degradeert-feest!!

De wezel

Geplaatst: zondag 11 november 2007 om 21:00u

Super hoor, 4 punten uit de laatste 2 wedstrijden. Doe je goed zaken.
Wat de stillempies betreft, laat ze maar eens degraderen daarzo, wordt je hard van....

HV

Geplaatst: zondag 11 november 2007 om 21:16u

Was zeker een aardige pot, waarin Stam alweer liet zien in de basis thuis te horen. Verder smaakte de grolsch niet naar verdwenen zwembadwater, en heb me dus het sponsorhome uit laten vegen.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 11 november 2007 om 21:55u

Tja.... , op zijn eigen plek HV....... , mooi om te zien dat ie niet stil blijft staan maar nog steeds vooruit gaat , lees je mee Anouar Diba......?
Terwijl ik altijd fan van Anouar ben geweest , maar qua mentaliteit.....
Naast Stam waren de andere middenvelders Fehér en Molhoek ook erg sterk , zonder de anderen te kort te doen.

Kijk nu al uit naar een Juup-leage waarbij we een van Haarlem verliezend W-2 zien met zo`n 3000 supporters onder dat golfplaten dakske daar in inteeltburg !
Csaba moet (neem ik aan) dagelijks tabletjes slikken om zijn uitslag van dat lelijke shirt wat ie ooit gedragen heeft tegen te gaan , tja voetballers gaan ver.... , soms té ver om maar aan voetballen te komen ...... , maar om nu te zeggen dat ik `t hun gun dat ze degraderen..... , eeeeh..... JA !!

avang

Geplaatst: zondag 11 november 2007 om 23:32u

GERUCHT: BRANDTS NAAR PSV

Johan De VLAMING

Geplaatst: maandag 12 november 2007 om 8:15u

Met Ernie Brandts hebben we een top coach voor NAC.

rade

Geplaatst: maandag 12 november 2007 om 10:43u

Ik snap eerlijk gezegd niet zo goed waarom Molhoek zo de hemel in geprezen wordt. Heb zowel trommel 1 als trommel 2 gezien in het stadion en ben toch echt niet zo enthousiast over onze huurling. Kiest vaak voor de moeiijkste oplossing en kapt rond de 16 te vaak naar z`n rechter been, waar hij alleen op kan staan. Haalt daarmee regelmatig de snelheid uit een gevaarlijke tegenstoot. Daarnaast al drie keer gewisseld omdat hij een tikje heeft gehad en dan reken ik NEK uiteraard niet mee. Past beter in een ploeg die veel op de helft van de tegenstander speelt en dat zijn wij niet.

Hoe gaan ze trouwens de afwezigheid van Amoah opvangen in de maand januari? Die jongen wordt steeds belangrijker voor de ploeg en als hij in Afrika zit wachten wel de wedstrijden tegen de Stillems en ajaks voor de beker.

Hanske N

Geplaatst: maandag 12 november 2007 om 12:38u

Laat Amoah maar ff met Boukari bellen, die heeft wijselijk afgezegd voor de afrika cup.
Knap gedaan mannen, een verdient punt. De sportjournalisten zijn eindelijk ook eens wakker en weten ons NAC op waarde te schatten.
En dat is altijd leuk. Ik heb slechts de samenvatting gezien, maar Ammi was volgens mij ook weer goed bezig op rechtsbuiten. En ook Jelle zag er weer "Safe" uit.
W2 mag van mij best eens een treedje lager gaan acteren, al was het alleen maar om die dikke nekken de mond te snoeren....dan wordt het nog stiller in Quietborough.

JEMO

Geplaatst: maandag 12 november 2007 om 14:49u

Een verdient punt gaat goed zo.. Een andere meevaller is dat Alvas voor 5 wedstrijden geschorst gaat worden waarvan 1 voorwaardelijk.. Over 4 wedstrijden NAC- Heereveen. Komt niet slecht uit..


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven