homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

10 november 2007
Voorbeschouwing twente - NAC


Vanavond om 8 uur begint deel 2 van “de battle tegen de trommels” aangezien NAC mag aantreden tegen fc twente in enschede.
Een pot waarbij het voor beide ploegen wel erg interessant is om te winnen, aangezien de winnaar vrij stevig in het “linkerrijtje” komt te staan.

Fc twente is naast een club met een fanatiek publiek, goede jeugdopleiding en veel te veel irritante k*t-trommels ook een club die al een aantal jaren goed meedoet in de subtop van Nederland.
Vooral in thuiswedstrijden is men bijna onklopbaar.
Bijna is gelukkig niet helemaal, aangezien ons eigen NAC vorig seizoen in de bekerrrevanche-pot al bewees dat de tukkerse “hel” ook wel eens een hemel kan zijn voor tegenstanders.
Desalniettemin is twente ook dit jaar weer een geduchte opponent.
Met ex-NACcers als Engelaar, Schreuder en Hersi en de aanvalskracht van n’kufo, huysegems en denneboom zit er meer dan genoeg voetballend vermogen in de ploeg.
Tel hierbij op, dat (de zeer waarschijnlijk na dit weekend naar psv vertrekkende) trainer fred rutten de beschikking heeft over een op 1 speler na voltallig fitte selectie en je kunt er gif op innemen dat het geen makkelijke avond gaat worden voor NAC

Is de parel van het zuiden dan bij voorbaat al kansloos? Het antwoord hierop is vrij logisch: nee.
De ploeg van Ernie Brandts heeft nog steeds veel moeite met het spel maken, maar ook de rest van Nederland is er inmiddels achtergekomen dat NAC in de “omschakeling” levensgevaarlijk is.
Het feit dat NAC uit de laatste 4 competie-uitwedstrijden 10 punten gehaald heeft, spreekt hierin ook boekdelen.
In uitwedstrijden hoeft het allemaal niet zo flitsend te zijn, laat het spektakel maar in Breda plaatsvinden!

De ziekenboeg bij NAC begint inmiddels aardig één kant op te hellen.
Na De Graaf en Sikora, welke beiden al geopereerd zijn is Joonas Kolkka de derde vleugelspeler die voorlopig niet inzetbaar is vanwege een spierscheuring in de zij. Tel daarbij op dat Lurling last heeft van zijn enkel en het moge duidelijk zijn dat de flanken het probleemkindje zullen vormen morgen.
Tot slot is ook Edwin Zoetebier (die mogelijkerwijs binnenkort onder het mes gaat) nog afwezig. Verder heeft Brandts geen blessuregevallen in zijn selectie, aangezien Loran en Van Wegen weer aangesloten zijn bij de groep.

Zo’n 250 man zullen NAC vanuit het uitvak naar een overwinning proberen te schreeuwen. Aan de spelers de taak om te geloven in het feit dat ook dit twente aan de uitzege- kar gebonden kan worden.
Slim voetballen, ver van het eigen doel af en gebruik maken van de snelheid van de voorhoedespelers moet er voor kunnen zorgen dat ook twente in de “rattenval” loopt, waardoor de parel van het zuiden met wederom drie punten op zak naar Breda terugreist...!

HUP NAC


Bron : De RAT


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


10-nov-2007 TWE-NAC (1-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 10 november 2007 om 10:53u

`De ploeg van Ernie Brandts heeft nog steeds veel moeite met het spel maken`....... , da`s niet helemaal waar , we hebben in het recente verleden al gezien dat NAC juist tegen sterke tegenstanders (die ook vol in de aanval gaan) de ruimte die vanzelf zich aandient snel en op een `rat achtige` manier kan benutten.
En zelfs tegen een (vind ik) minder sterke tegenstander hebben we in Utrecht ook al gezien dat we i.i.g. in de eerste helft een goed en sterk spelend NAC hebben gezien.
0-1 is zat.................

Wat was het ook alweer ...? , tussen 18:30 en 19:00 uur bij hectometerpaaltje 121,5 .......? , spannend.......!

supergozer

Geplaatst: zaterdag 10 november 2007 om 13:16u

en kunnen we het nog ergens op tv zien!!!!!!!!!!!!! bedankt....

HV

Geplaatst: zaterdag 10 november 2007 om 13:46u

En hop, nu vast de auto in naar tukkerland. Even kijken of de grolschjes naar zoekgeraakt zwembadwater smaken.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: zaterdag 10 november 2007 om 18:24u

@ hoog: in je eerste zin geef je een behoorlijk tegenstrijdig argument. het is wel degelijk zo dat NAC het spel nog niet heeft kunnen maken. hopelijk verandert dit nog.

wat betreft dat grolsch - zoals al jaren smaakt die gewoon naar het water uit de sloot achter de Bastille. verschrikkelijk dus. maar het zou ook erger kunnen - je zou ook bavaria kunnen moeten drinken.

of Schultenbrau.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven