homepage
bookmark
print
of log in voor extras
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

22 september 2007
NAC wint in venlo met 3-1


NAC heeft vanavond vrij eenvoudig met 3-1 van vvv gewonnen. Lurling ( " pieckenhagen-actie doelman vvv), Zwaanswijk (kopbal 2e paal uit n corner!!!) en de Graaf (pingel nadat Tamerus liet zien ook nog eens over techniek te beschikken) zorgde voor de Bredase goals.
Ronnie Stam kreeg in de 75e minuut zijn 2e gele kaart.
Prettige bijkomstigheid: NAC staat vooralsnog 5e in de eredivisie...


Bron : De RAT


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


22-sep-2007
Geslaagd anticombi protest NAC supporters in ...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Keizerstad

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 7:39u

Heel netjes de punten gepakt!

De wedstrijd was armzalig maar dat doet er niet echt toe. Deze laatste zes punten moeten het vertrouwen van de selectie opbouwen, en de basis vormen voor een eerste seizoenshelft waarin zorgeloos gevoetbald kan worden. Geen degradatiestress voorlopig maar ik raad de technische staf wel aan om in de winterstop ten minste n versterking aan te trekken voor het middenveld.

Goede invalbeurt van Tamerus trouwens!

Enkhuizer rat

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 7:42u

Tamerus deed `t idd goed! Straalde ook rust en vertrouwen uit. Dat deed Ronnie Stam wat minder, maar goed da`s net als wij een hartstochtelijke Bredanaar.. B`tje domme gele kaarten, daar kun je je 11-tal nog aardig mee in de problemen brengen!

deuZige

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 7:50u

Ik heb een slechte wedstrijd gezien die we gelukkig gewonnen hebben. Jammer dat die goal van Amoah werd afgekeurd, dat was geen buitenspel volgens mij. Ach.... liever slecht gewonnen dan....

caka

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 8:48u

Schandalige slechte wedstrijd,"NAC onwaardig"
Wel 3 punten,maar daar is ook alles mee gezegd.

redlis

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 9:08u

Wedstrijd was niets maar zakelijk gespeeld en gewoon 3 punten gepakt zoals het hoort. Heb vertrouwen voor as zaterdag volle bak er tegenaan!!

ctk

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 9:12u

Ben blij dat ze hebben gewonnen, maar qua spel was het zeer armetierig en tegen iets betere ploegen ga je gewoon met een vette nederlaag naar huis toe!!
Ik vind het ook niet te geloven dat je tegen een club die absoluut niets te zoeken heeft in de eredivisie en ook niet meer dan een puntje of 10 zal halen gewoon met 9 man op de eigen helft blijft hangen....ik geloof dat ten Rouwelaar wel 80 terugspeelballen heeft gehad.
Ach nog een puntje of 25 en we zijn weer veilig voor dit seizoen en dat zal best wel lukken, maar veel meer zit er niet in ben ik bang voor!!

jacnac

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 9:14u

aller eerst leuk dat we gewonnen hebben....

Maar de manier waarop, phoephoe! Heb nog nooit zo`n zaadt (met "dt" inderdaad) pot gezien. Wat was dit triest zeg, schaam je ogen uit je kop zou ik zeggen. Nou kun je een keer proberen om het balletje rond te laten gaan... geen inzet, geen beleving, geen drang om nog meer te scoren. HELEMAAL NIETS!!!!

Als we zo tegen PSV voetballen zou ik het scorebord alvast maar gaan vervangen, want dat gaat NOOIT passen!

Maar afijn, 3 punten maar ik hoop dit nooit meer te zien...

deuZige

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 9:25u

Ons publiek was goed te horen op tv... ook een dikke plus!

br@m13

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 9:57u

ja ik was ook bij nac gisteren was zo vet he

Stekel

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 10:33u

Goed toch. NAC drie punten, Tamerus mooie actie, en niemand is er moe van geworden.

de broer van john f.

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 10:45u

Slecht voetbal (VVV) lokt slecht voetbal (NAC) uit. Maar stel je nu ook eens de vraag waarom VVV niet in zijn favorietje spelletje kon komen, zoals tegen Roda (toen VVV 3 x scoorde). VVV heeft heel veel ruimte nodig om tot enigszins aanvaardbaar voetbal te komen. De meeste tegenstanders, die naar De Koel komen, vallen aan, zetten VVV vroeg onder druk. Dat heeft VVV het liefst, omdat het dan met de snelle voorwaartsen kan counteren, o.l.v. Arambat. En met de nodige ladingen opportunisme kan het schamele VVV dan tot z`n doelpuntjes komen. Wat NAC deed, was zakelijk en veilig. VVV lokken tot aanvallen. Zelfs na de 1e minuut, toen NAC met 0-1 voorstond, hield VVV nog steeds 7, 8 man achter de bal. Opdracht van Wetzel ("Geef NAC niet de gelegenheid om de ruimtes te benutten, want dan worden we overspeeld". En de opdracht van Brandts was van ongeveer dezelfde strekking. Dus: zaadpot, slecht voetbal, maar wel een zakelijke overwinning zonder noemenswaardige inspanning. Niet klagen, punten incasseren en met een comfortabele 9 uit 5 de wedstrijd tegen PSV laten komen. Hopelijk mt Molhoek en Penders. Twee uitwedstrijden gewonnen en n thuiswedstrijd met duidelijke cijfers. Had veel slechter gekund.

Brammetje de B.

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 10:53u

Best wel techniek, die Tamerus! Mooie actie, hoor!

derksen forever

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 11:16u

Ben maar bij met die punten van dat afbraakvoetbal was niet om aan te zien tegen die hoofdklasser.
Brandts maakt van nac brandhout want het is goed dat ze nog bier verkopen dan lijkt het allemaal wat beter.
Ik hoop dat er snel een nieuwe trainer komt die voetbal laat spelen want anders kan je net zo goed naar een pupillenwedstrijd gaan kijken.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 11:59u

Broer en Brammetje (d tekenvirtuoos) hebben het goed gezien , met wel de kanttekening bij Broer dat het NAC onwaardig is (dat verdedigend spel) en bij Bram dat Tamerus duidelijk zelfvertrouwen ontbeert want goed ingevallen was ie niet tt.... die mooie schijnbeweging van `m waardoor hij gevloerd werd en de schijts niets anders kon dan naar de stip wijzen !

Ik zelf zou me willen scharen bij de visie van de schrijver van het stukje op NAC.nl over deze pot , zeer realistisch !

Brandts denkt , HA ! weer drie punten n twee keer uit achter elkaar gewonnen ! , eat your heart out criticasters !

Morkai the Red

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 12:19u

Ik ben blij met het resultaat (3 punten voor ). De wedstrijd zelf was niet om aan te gluren. Brandts blijft kiezen voor zijn eigen aankopen en durft het zelfs tegen een dergelijke zwakker tegenstander niet aan om iets avontuurlijkers uit te proberen.

Jammer dat het middenveld van NAC zelfs tegen een dergelijke tegenstander werd overlopen. Feher en Stam hebben we nauwelijks (positief) in actie gezien en De Graaf kwam een paar keer voor het doel uit maar miste de concentratie en de scherpte om het verschil nog hoger te laten uitvallen (trainen op afronden ).

Niettemin 3 punten in de pocket. Dat we met dit elftal tegen P$V geen punten zullen pakken hoeft dan geen probleem te zijn, omdat we de punten tot op heden van de zwakkere ploegen wel pakken. Nieuw realisme van Brandts, alleen jammer voor het publiek dat straks naar deze wedstrijd moet gaan kijken, waarin NAC probeert het verschil zo klein mogelijk te houden in plaats van voor de winst te gaan. Dat zijn nu eenmaal de consequenties.

Wat Brandts wel verweten kan worden is het blind vasthouden aan 4-3-3. De buitenspelers werden, netzoals tegen vvv nauwelijks betrokken bij het spel (op een paar opportunistische trappen vooruit na). Kies dan voor een extra middenvelder, die wel aan het spel meedoet.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 12:33u

Vraag me toch weer een paar dingen af..... , hoe kan het dat een burgermeester een combi beveeld aan de bezoekende club en dan verzuimt om het eigen stadion op orde te hebben , loop ik met de NAC-gekken in een soort van tunnel (net voor 200,000 euri aangelegt) achter de tribunes langs , zien we een schuifdeur (waar we natrlijk aan voelen of die wel cht dicht zit) trekken aan de schuifdeur en maken een gat achterin de vvv tribune van zo`n 6 meter en lopen we gewoon de tribune op met ons goed fatsoen !
Wij NAC supporters zijn van goede zin en goed gemutst maar wat als dit fijenooit of i.i.g. minder goed gezinde supporters zijn , wat dan ...?
Heeft zo`n combi heel weinig zin Venlo`s burgervadertje !

Denk je in een gezellige sfeer terecht te komen met leuk publiek die hartstochtelijk hun club aanmoedigen , hebben ze allemaal van die az-klappertjes in hun klauwen , nah ja ! , nepper dan nep , klepper de klep !!

Waarschuwing voor aankomende busreizigers , die met grijs haar en een rechthoekig brilletje is een strenge.... , als je probeert , alleen al probeert een slingerbeweging (je weet wel met z`n allen LINKS - RECHTS brullen en de bus zien te slingeren) in te zetten dan trapt ie op de rem met als resultaat zo`n 50 personen naar voren vliegende , vallende menigte met bloedneuzen tot gevolg , je snapt dat menig vader met geschrokken kind `m de huid even op z`n Breda`s vol #x*@+!?%*........ , Scorpio man fluisterde `m voorzichtig in z`n oor dat ie het `met de pet rond gaan` maar achterwege ging laten bij terugkomst in Breda.........
Ik snap dat chaufeurs het een beetje zat zijn om met een slingerende bus te moeten rijden (is namelijk levensgevaarlijk omdat de bus moeilijk op de weg is te houden) en ook dat geram op de ramen enz. maar om nu op deze manier de mensen tot de orde te moeten roepen.....

Ach , het was weer een enerverend dagje uit met ons NAC , je maakt altijd wat mee , zelligheid troef verder in het buske en op de tribune !

p.s. , Danny , ik hoop dat je het opgenomen hebt want je zal er maar weinig van mee gekregen hebben , alhoewel , om deze wedstrijd nog een keer terug te zien............

Rogo

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 12:38u

Boeit helemaal niks dat het niet goed was. 3 punten daar draait het om. Lekker jammer voor de neutrale toeschouwers voor de buis (zouden die hier echt naar kijken?!), ik weet zeker dat alle NAC supporters in Venlo een mooie avond hebben gehad.

Leuk satdion blijft het toch, de Koel. Je kunt zo`n beetje overal gewoon komen. Uitvak was ook vocaal weer erg goed aanwezig gisteren! That`s the way we like it!!!

Hanske N

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 13:10u

Tactisch zal het allemaal wel kloppen, terechte 3 punten.
Ik heb echter nog niemand over die Nijhuis (scheidsrechter ) gehoord. Ik heb zelden iemand zo partijdig zien fluiten.
Maar goed, waarschijnlijk maakt de winst zo veel goed, dat we dat maar moeten vergeten.
Nou, ik heb me kapot lopen ergeren aan deze fluitist!

de broer van john f.

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 13:44u

@ Hanske N.
Volledig mee eens! Bespottelijk dat deze fluitist blijkbaar de trots van de KNVB is. Maar we hebben Uilenberg c.s. wel op meer onlogische zaken kunnen betrappen. Totaal geen inlevingsvermogen in de spelers en de wedstrijd. Als hij Stam nu had gewaarschuwd, dat hij dat balletje wegtikken bij een vrije trap voor de tegenstander moet nalaten (zo zou Dick Jol het met duivelse uitdrukking op het gelaat hebben gedaan), dan: soit. Maar de wedstrijd was niet zodanig dat Stam als voorbeeld moest worden geofferd. Daarnaast floot Nijhuis op volstrekt onnodige momenten duels af, en waar hij VVV met vrije trappen beloonde werden dezelfde soort overtredingen tegen NAC f weggewoven f aan de tegenstander gegeven. Bedroevend peil. Ook zijn actie vorige week (of de week daarvoor) tegen Heerenveencoach was meer dan bespottelijk.

shoarmabakker

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 13:48u

Leuke sfeer, dat wel. Zat aan de lange zijde, waardoor je aan de ene kant ons goed hoorde (nieuw liedje jongens?) en aan de andere kant VVV alleen maar `het zijn de h*mo`s jaja` horen zingen.
gewoon een wedstrijd die niet goed was, maar gezien de controle van bepaalde situaties kon je duidelijk zien wie er toch echt beter is.

Op het moment van schrijen staan we 5de, ja europees is weer ons uitgangspunt

come on

Enkhuizer rat

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 13:53u

@Hanske N.: Helemaal mee eens, de scheids was een aanfluiting. Hoe partijdig kan iemand zijn. Grensrechter overkant (tweede helft) deed aardig mee. Alle twijfelgevallen in `t voordeel van VVV..

Verder moet ik een beetje lachen om alle kritische stukjes. Ik loop in de week na 3 punten altijd te zingen "we worden kampioen". Tis altijd fijn als NAC wint, en ja, ook met onvervalst cateNACcio.

Al Pacino

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 14:17u

Slechte wedstrijd en een zeer zwakke tegenstander. Maar we hebben gewonnen en dit is het belangrijkste. Wat was Ronnie Stam weer uitermale dom bezig. De eerste gele kaart, volkomen onnodig en een NAC-boete waardig. Ook de tweede gele kaart (en dus rood) was terecht, maar ook volkomen onnodig. Je zou bijna denken dat hij nooit verstandiger wordt. Loran, De Graaff, Feher en Mtiliga uitstekend gespeeld. Hoeveel kansen heeft Amoah nodig om te scoren? NAC had in principe met 1-5 of 1- 6 behoren te winnen! Misschien dat zij de doelpunten voor de volgende thuiswedstrijd willen bewaren??     

hannibal

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 15:20u

een uur of 16 en een dikke kater verder dus de boel weer op een rijtje; het was NAC onwaardig maar we hebben 3 punten uit een uitwestrijd, broodnodig want iedereen loopt daar met 3 punten weg, dus alleen resultaat OK. als gosakkers tegen de lampjes ook zo bedroevend spelen ga ik wel uit mijn dakje! maar ja, als ze erd an ook punten mee halen, moet ik dan romanticus zijn of opportunist|

brokkemaker

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 16:44u

3 punten gepakt tegen een club dıe gewoon ın de eerste dıvısıe hoort.
NAC speelde het spelletje zoals Brands graag zıet , afwachtend en loerend op een kansje. Nıet het voetbal dat ık graag zıe , maar het doel heılıgd de mıddelen blıjkbaar. De verwachtıng ıs dus dat we de meeste punten uıt gaan pakken , daar hoeft het spelletje nıet gemaakt te worden.

Het begınt nu toch wel erg op te vallen dat Brands de jeugd totaal geen kans geeft. Demır , Kramer , Veenstra , Gorter , Ammı , ze komen totaal nıet aan bod. Zulke jongens moeten toch de kans krıjgen om ervarıng op te doen. Tegen clubs zoals VVV lıjkt het me ıdeaal om ze speelmınuten te geven.
Maar ık zal er wel helemaal naast zıtten.

de broer van john f.

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 16:46u

@ Hannibal, hang toch lekker de romanticus uit joh. tegen slechte tegenstanders met zaadvoetbal winnen en volgende week ons laten verrassen door aantrekkelijk voetbal, in de omschakeling, dat dan weer wel...

Sarre

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 17:40u

Een draak van een wedstrijd, Stam die zijn hoofd er niet bij kan houden maar wel drie punten mee naar Breda.. Daar gaat het om!

Op naar PSV as. zaterdag. NAC voor eigen publiek zal zeker alles geven, daar ben ik niet bang voor.

Off topic: Hoeveel extra kaarten kan ik kopen op mijn seizoenskaart (G) voor deze wedstrijd? Het gaat om een `topwedstrijd`. Twee of drie?

marcensimone

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 18:42u

We hebben de 3 punten binnen.
Maar voor mij onbegrijpelijk dat we in uitwedstrijden zo verdedegend spelen. Na de snelle goal, moet je toch zo`n ploeg direct onder druk blijven zetten. Ik had nog moeten zien als we de strafschop niet hadden gekregen of we met nog 10 minuten te gaan het hadden gered.
Durf ook tegen de top eens met lef te spelen in uitwedstrijden.
Dan dwing je meer respect af dan nu.

Jannie F7

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 19:04u

Was gezellig daar, wel slechte wedstijd met Zwaanswijk als uitblinker en scheids Nijhuis als een klein kind!!!
3 punten lekker, maar zo voetballend tegen PSV dan hebben we een groot probleem

JanM

Geplaatst: zaterdag 22 september 2007 om 20:15u

Ik hoop echt dat ze iedereen zand in de ogen hebben willen strooien, het was bar en bar slecht. Geeft weinig vertrouwen, Vee, Vee, Vee kon niets,wilde wel, en door het geklooi dacht ik echt dat ze eerder bij 2 -2 zaten dan 3 1. Gelukkig dat we de drie puntjes mee naar Breda namen. Geen nagel meer aan mijn vingers, en de competitie is nog maar pas begonnen.

Pa Koning

nacfire

Geplaatst: zondag 23 september 2007 om 2:37u

Kijk, ik ben blond en daarom zelfvansprekend dom. ( zie molhoek met h-schudding) bye the way groundhound, jij was de enige die het door had. Hulde daar voor. Maar, wat ik zojuist gelezen heb slaat alles,CRISTIANO in de basis bij willem 2 huh! Hadden ze in basel niks anders te doen. Deze speuler zou anders ook goed passen bij ons nac, toch? Ik vlieg Donderdag weer naar Dubai voor een half jaar, ik mag toch wel hopen dat NAC een beetje veerkracht toont (niet dat ze dat al bewezen hebben, maar toch). De grotere ploegen moeten nog komen. Ik hoop in ieder geval dat NAC zich handhaaft in de ere-divisie. En jongens wanneer NAC speelt, uit of thuis, maak er een groot feest van..!!

N.A.C-- Breda

Geplaatst: zondag 23 september 2007 om 12:17u

Goed toch. NAC drie punten, Tamerus mooie actie, en niemand is er moei van geworden duss zat vittt voor PSV zullen we weer is laten zien wat Koeman voor rommel allemaal heeft!.

mies

Geplaatst: zondag 23 september 2007 om 15:03u

lekker de hooligan uit lopen hangen in vlaaienland zo gek heb ik nog niet mee gemaakt na zo`n slechte pot voetbal, walgelijk

sir smokalot

Geplaatst: zondag 23 september 2007 om 22:13u

pffff als we zo de resultaten moeten behalen dan moet dat maar,ik hoop echt dat zulk spel ook tegen psv punten oplevert,en meestal ben ik je grootste fan maar gisteren was t echt ronnie ronnie stom !!!!!!!!!!

hannibal

Geplaatst: maandag 24 september 2007 om 8:49u

bon, we hebben nu 9 punten gepakt tegen de waarschijnlijke degradatiekandidaten en excelsior moet nog. aan gezien iedereen tegen vvv punten pakt en dgs het verrassend goed doet is eea dus gewoon broodnodig. ben benieuwd hoe t er tegen tactisch volwassener en kwalitatief hoogwaardiger tegenstanders uit gaat/moet zien. nadeel van dit anti voetbal is wel dat je op geen enkele manier meerwaarde in je selectie kweekt; niemand kan echt positief opvallen en de jeugd krijgt geen kans in dit soort vechtvoetbal. aangezien al ons jeugdig talent de laatste jaren verkocht is en vervangen door dertigers zonder restwaarde is de ingeslagen weg een redelijk doodlopende. heb zojuist t vi verhaal over utreg zitten lezen en daar is ook niet alles toppie maar de logische vervangers van hun weggekochte spelers zijn bijna allemaal zelf opgeleid en de jeugd krijgt er speeltijd - vorm, kruys, pieters etc zodat ze waarde kunnen krijgen, en het valt niet te ontkennen dat utreg t door de bank genomen beter doet.
ik zie ons met het huidige materiaal ook niet het door ons zo vurig gewenste voetbal spelen, we hebben er de spelers niet voor.
oh well, we zullen zien hoe t er zaterdag voor staat, maar als je fc koeman over de nerds heen ziet denderen houd ik mijn hart vast!

De wezel

Geplaatst: maandag 24 september 2007 om 9:20u

Damn dit was slecht zeg........ konden we niet beter of was het tactiek?? Ik heb zitten tellen of we inderdaad wel met 11 man speelden (waar was in de eerste helft het middenveld gebleven?)

Nou ja, uiteindelijk wel 3 punten en das het belangrijkste maar de manier waarop, snel vergeten maar.

Overigens was het opvallend dat bij de inbreng van Tamerus het "iets" beter ging lopen. Blijkbaar misten ze toch een aanspeelpunt die met z`n rug naar de goal de bal vast kan houden. Verder hele domme kaarten van Stam (maar molhoek speelt toch zaterdag dus daar missen we ff niks aan).

En die scheids...... wat een ongelofelijke K#@*zak.....

kees4

Geplaatst: maandag 24 september 2007 om 9:36u

nac staat nu op de 7e plaats ık moet zeggen ık vınd het een goed resultaat uıt bıj vvv met 1-3 wınnen.want je moet het ook zo zıen de ploegen dıe ver onderaan staan dıe zıjn vaak het moeılıjkst om daar van te wınnen.nu zaterdag psv nog he vorıg seızoen was het 1-1

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 24 september 2007 om 9:51u

De Portugees vindt het gat dat inmiddels is geslagen naar de degradatiekandidaten veel belangrijker dan de actuele 7e plaats.

Welke (negatieve) invloed een goede klassering op NAC kan hebben, hebben we helaas afgelopen seizoen vanaf de winterstop moeten ondervinden.

P.S. @ hannibal: je hebt de VI toch niet op de plee liggen?

hannibal

Geplaatst: maandag 24 september 2007 om 10:06u

@PN, natuurlijk wel; de combinatie putlucht en vi is een erg goede;dat en de kalander van De Rat die mijn pleemuur siert maakt mijn kleine kamertje een aangename verblijfplaats!

drs Marcellus

Geplaatst: maandag 24 september 2007 om 10:42u

@Hannibal

Zo is het maar net. Op elk schijthuis hoort een Ratkalender thuis....

De wedstrijd vrijdag was niet best, maar ik denk dat ons NAC in voetballend opzicht zichzelf teveel meet met de tegenstander. Hoe vaak hebben we al niet gezien dat NAC de ene week tegen een voetballend slechte tegenstander zelf ook een zaadpot op de mat legt en de week erop de sterren van de hemel speelt. Al met al heb ik wel een beetje hoop op een goed resultaat tegen de lampen aanstaande zaterdag...

N@C

Geplaatst: maandag 24 september 2007 om 12:23u

Wat was er na de wedstrijd allemaal te doen?! Las het volgende op de venlonaren.nl (waar ze de schijts overigens tegen vvv vonden fluiten...):

Leuk weetje: een groepje marokkanen (broers of vrienden van Amrabat) hebben na de wedstrijd Lurling op zijn gezicht geslagen..

Vond Leurling trouwens een mindere wedstrij spelen.

Nu pisvee...

HV

Geplaatst: maandag 24 september 2007 om 14:38u

Who cares about de wedstrijd als je 3 punten hebt n een geweldig middagje Venlo hebt gehad? Dit was een voetbaldagje zoals het hoort!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven