homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

16 september 2007
NAC verslaat nek overtuigend; scoren is nog `n probleem


Allereerst excuses voor de late berichtgeving. De Ratdaxie vond het massaal nodig de verdiende 0-1 op nek met een glas pilsener te vieren, dusch vandaar....

NAC heeft vanmiddag zwaar terecht met 0-1 in nimwegen de plaatselijke en-ie-kee weten te verslaan. Kansen op een grotere overwinning waren volop aanwezig; Fehér van afstand op de lat, De Graaf en Amoah alleen voor de keeper: het had vanmiddag ook zomaar 0-3 of 0-4 kunnen staan want nec stelde er hoegenaamd NIETS tegenover.

De Rat dus zeer gelukkig na vanmiddag. Hopelijk laat Ernie Brandts de manschappen komende week wel wat trainen op AFWERKEN, dan hoeven wij de laatste 10 minuten van de wedstrijd niet met het zweet in de bilnaad te volgen.

Op naar vee vee vee!!!


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30

Relaties


16-sep-2007 NEC-NAC (0-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

sir smokalot

Geplaatst: zondag 16 september 2007 om 21:43u

lurling heeft er in ieder geval een fan bij wat n nacvoetballer bij uitstek zeg,en deze competitie kan alle kantrn op,lekker doorzetten zo die doelpunten komen vanzelf als je zulke kansen blijft creeren

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 16 september 2007 om 22:00u

`Excellerende Lurling`........, laat ik het daar even bij houden stelletje dropl...., eeeh veters ! (wie de schoen past , trekke hem aan)

De Fraans

Geplaatst: zondag 16 september 2007 om 22:02u

Prima resultaat maar we zijn er nog niet... Terecht wordt opgemerkt dat NEK er niets van bakte. Lekker die punten kunne we weer vrijer spelen en als we dan ook nog hard werken dan volgend de puntjes vanzelf

de gele kaart

Geplaatst: zondag 16 september 2007 om 22:49u

Lurling heel erg goed achter de spitsen, alleen wat een kansen, die moeten er toch in????
Laat Ten rouwelaar ook maar staan.

zvjl

Geplaatst: zondag 16 september 2007 om 23:11u

In 4 weken van complete paniek tot hosanna??

Aan alle azijnpissers: TM, ES, EB kunnen die nu er wel wat van?

Gezien het competitieverloop hebben we zo`n slechte ploeg nog niet. En Slot was ook geen god.

Geef je ploeg krediet en laat het groeien. Na 5 wedstrijden de tussenstand bekijken en dan oordelen.

En ja het kan veul beter, maar het gezegde van de riemen en het roeien is en blijft van toepassing.

JTR keepte puike wedstrijd. Ik heb er wel vertrouwen in, zeker in vergelijking met onze concurrentie.

Nu goed resultaat bij vvv en we kunnen weer rustig slapen.

Waar zijn die nac-supporters van de Beatrixstraat die ook hun cluppie steunde toen ze op het huidige ado en rbc niveau liepen te ballen en GDH een ware held was?

Gerrie de B.

Geplaatst: maandag 17 september 2007 om 0:04u

Hiep -hik- hiep -hik- hoera,

NAC heeft -hips- gewonnen!

Breda Barst forever!!!

jordyvantreijen

Geplaatst: maandag 17 september 2007 om 1:17u

Gisteren pleitte ik voor een hattrick van Lurling om alle azijnn**kers de mond te snoeren. Het blijkt niet eens nodig, want de pot die deze gozer tegen nec heeft gespeeld spreekt voor zich! Lurling is een klasbak, een goede voetballer en (bovenal) een gozer die zich voor meer dan 100% wil geven voor ons NAC. Anthony, go for it!!!
Nog veel belangrijker: 3 (!) punten in de pocket na een lastige uitwedstrijd! Dat doet het geel-zwarte hart absoluut goed!

Vooruitblikkend op vrijdag: Ondanks het feit dat vvv op mij een goede indruk achterlaat (lees: ze hebben tot op heden meer laten zien dan ik had verwacht van een stel `rookies` en `nobodies`) heb ik het volste vertrouwen in een overtuigende overwinning van NAC. Ik gun Lurling minstens 1 goal, hoop dat Amoah het net weer vindt (als die gozer een paar wedstrijdjes weet te scoren gaat `ie vertrouwen krijgen en zodoende ook met regelmaat scoren, naar mijn mening) en heb ik het vermoeden dat Feher 2 afstandspegels binnenklapt... Beter gezegd: We gaan vvv met 0-4 afdrogen!

Sgele

Geplaatst: maandag 17 september 2007 om 8:19u

3 punten in een uitwedstrijd tegen een normaal erg lastige ploeg. maakt mij niet uit hoe...we hebben de punten!

en lurling wordt nog een clubicoon als we nie uitkijken die gast is vreselijk goed bezig. hulde! op naar de koel!

Sammy

Geplaatst: maandag 17 september 2007 om 8:47u

Heb nooit getwijfeld aan mentaliteit en kwaliteit van Lurling. Alleen bij een club als NAC wordt hij daar wel eens de dupe van. In zijn eerste periode speelde hij terwijl hij een blessure had, zijn MENTALITEIT liet het niet afweten.HIj speelde niet top, maar deed het voor e club. Helaas zagen de meesten dat niet. In het begin van dit seizoen waren er wat blessures en te weinig spelers. Op basis van zijn KWALITEITEN is hij een speler die op het nivo van NAC op alle posities voorin en op middenveld kan spelen.

Big Ben

Geplaatst: maandag 17 september 2007 om 9:13u

Zeer belangrijke 3 punten binnengehaald
Ik denk dat NAC niet het spel moet maken
maar gewoon de kansen moet afwachten
en dan gewoon een schuivertje langs de keeper.
Vooral compact blijven spelen en dan wordt het tegen PSV
weer een mooie pot voor het thuispubliek

ctk

Geplaatst: maandag 17 september 2007 om 9:34u

Ik kan er niet over oordelen want ik ben niet geweest, maar de verslaggever van langs de lijn was niet zo positief over lurling, toen hij werd gewisseld vlak voor tijd waren zijn woorden ``dit zal wel geen publiekswissel zijn want ook Lurling bakte er niet veel van``

Ik denk dat de waarheid wel ergens in het midden ligt?!

Waar ik mij wel over verbaas in de reakties hier is dat voor de wedstrijd tegen Heracles het helemaal niets was en nu 2 wedstrijden later is NAC ineens top??

Ook hier zal de waarheid wel ergens in het midden liggen?!

hannibal

Geplaatst: maandag 17 september 2007 om 9:54u

moet me ook baseren op de rtl-beelden van gisteren. hoe we in uitwedstrijden punten pakken heeft mij nog nooit geboeid, of we ze in uitwedstrijden pakken eigenlijk ook niet; voor een club als NAC is ieder punt in een uitpot mooi meegenomen; ik wil thuis geknok en spectakel zien en een overwinning of 12. al t andere , ach ja...
heb inmiddels wel vanuit allerlei hoeken begrepen dat het er weer niet uitzag `de achterhoede staat`, heet dat dan. EB spreekt zelfs van `een uitgebalanceerd team` - hij zal dan vast bedoelen `voor een counterploeg` . vind ik allemaal een beetje jammer want dat beloofd voor de meeste thuiswedstrijden weer niet veel goeds qua spel.
maar ja, roepen velen dan, 2 jaar geleden net aan degradatie ontsnapt, er is geen geld want vroeger etc etc......een beetje een `nederlands elftal blijheid` allemaal : iedereen vindt dat het er niet uitziet, maar je, de resultaten.....
ik zal wel een romanticus van het oude stempel zijn.

Hanske N

Geplaatst: maandag 17 september 2007 om 10:09u

Vooraf was Nec de beter voetballende ploeg. Nu Nac een resultaat haalt in Nijmegen kunnen ze er bij Nec, ineens niets meer van. Lijkt me stug.
Dit is de verdienste van Nac, op het juiste moment het doelpunt maken. Dat gebeurde nog ook...Mario Been gaf vooraf al aan dat het moeilijk zou worden, omdat wij de spelers voor dat spelletje nu eenmaal hebben. Prima toch? En met de punten komt het vertrouwen vanzelf. Zo werkt het nu eenmaal.
Nu opletten geen zeperd in de Koel te krijgen, vol erop kletsen!

Hala Breda

Geplaatst: maandag 17 september 2007 om 10:16u

@Hannibal,

Ik zie ook liever een aanvallend NAC dat alle wedstrijden wint/verliest met 5-3, zoals in het seizoen dat Toto Cornelissen topscorer werd van de Eerste Divisie. Bijna honderd doelpunten voor aan het eind van de rit, en minimaal acht eigen doelpunten van Danny Schrijvers. Maar countervoetbal met de juiste mentaliteit is ook niet erg om naar te kijken, eerlijk gezegd. Onder Henkie ten Cate was het ook vaak genoeg ultra defensief, toch had die de beschikking over een groot aantal zeer begenadigde voetballers en haalde hij zowaar Europees. Wie weet, het seizoen is nog lang, en als middenveld en voorhoede op elkaar ingespeeld raken, kan er iets moois groeien.

Hup NAC en hala Breda

nacfire

Geplaatst: maandag 17 september 2007 om 10:38u

Moge de heren critici zich als onverlaat zich uiten over LURLING, dan bij deze de MOND GESNOERD. En geen GEZEIK meer over een MATIGE speler. A. is een speuler die speelt met zijn HART en zijn HART is GEEL/ZWART. Dus flikker op met jullie zgn. KRITIEK. AG ge beter bent dan A. waarom speulde dan zelf nie in NAC-1. Come on NAC.

De wezel

Geplaatst: maandag 17 september 2007 om 11:01u

Punten zijn binnen en dat is het belangrijkste. Verder had er wel meer ingezeten, maar liep het nog niet helemaal in de afronding. Wat Lulring betreft, goed bezig! Dit is DE manier om alle azijnpissers de mond te snoeren. Kan er errug slecht tegen dat gasten die altijd 100% geven, zo makkelijk al vooraf de grond worden ingeboord. Ik breek ook nog steeds een lans voor sikorra. Zulke gasten moet je erbij hebben.

ctk

Geplaatst: maandag 17 september 2007 om 12:25u

@de Wezel,

Je hebt volkomen gelijk, maar dan moet je hem zelf ook niet LULRING noemen!!

hannibal

Geplaatst: maandag 17 september 2007 om 12:39u

@ctk, misschien vindt wezel een lulring wel een heel fijn werktuigje?!

Johan De VLAMING

Geplaatst: maandag 17 september 2007 om 13:35u

Joahh, das mooi!
Goed bezig.

De wezel

Geplaatst: maandag 17 september 2007 om 15:54u

slip of the toetsenbord...............

DaHuge

Geplaatst: maandag 17 september 2007 om 17:33u

Toch een nette overwinning, op deze manier punten pakken hoort erbij, alleen maar goed dat op dit soort wedstrijden geen punten verliest maar gewoon 3 punten laat noteren.

Zo nog een paar wedstrijden lekker punten pakken en 1 of 2 wedstrijden tegen top drie verrassen, dan hebben we een leuk seizoen voor de boeg.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven