homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

3 september 2007
NAC haakte op laatste moment af voor Pardo


Mocht Molhoek afgelopen vrijdag niet gekomen zijn, dan had sebastián pardo zicht tot de gelederen van NAC mogen rekenen. NAC had vrijdagochtend zelfs al een akkoord bereikt met de linkermiddenvelder uit rottedarm. Het zou in dat geval een huurovereenkomst betreffen.

NAC haakte op het laatste moment af voor de speler, omdat het iets later die dag voor elkaar kreeg om Molhoek voor een jaar naar Breda te krijgen. Ook nec was in de race voor pardo, maar trok zich terug nadat het zich die vrijdag versterkte met tim janssen van rkc.

Pardo zelf wist die dag nog een akkoord te bereiken met excelsior en zal daar het komende jaar op huurbasis voor uit komen. Ton Lokhoff in het AD. ,,Pardo is een liefhebber die graag wil voetballen. Hij is creatief, heeft een goede pass en kan scoren. Hij is een speler die ons verder kan helpen. "


Bron : De Rat, ElfVoetbal


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Rogier Molhoek

31-aug-2007
NAC huurt Molhoek voor 1 seizoen...
31-aug-2007
Molhoek toch naar NAC?...
30-aug-2007
NAC kan Molhoek ook vergeten?...
30-aug-2007
Molhoek: 'NAC is nog niet afgehaakt'...
29-aug-2007
Molhoek wil weg bij az, NAC kandidaat?...
08-aug-2007
Ook Pardo in beeld bij NAC...
06-aug-2007
NAC op zoek naar power en creativiteit...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

hannibal

Geplaatst: maandag 3 september 2007 om 10:21u

kunt zeggen wat je wilt van 6pack maar heeft wel aardig zicht op spelers; volgens mij haalde hij spelers als richters, zonneveld, to name a few.

robf4

Geplaatst: maandag 3 september 2007 om 10:22u

Molhoek huren beter dan Pardo kopen????
Ik heb mijn seizoensgids van VI nog eens er op nageslagen. Molhoek heeft nog nooit minimaal 30 duels in een seizoen gespeeld. Weet iemand wat hier oorzaak van is. Geblesserd, geschorst, gepasseeerd?

Don Leon

Geplaatst: maandag 3 september 2007 om 10:27u

@robf4

Er wordt niet gezegd dat NAC in de race was om pardo te kopen. Het zou over huren gaan.

Johan De VLAMING

Geplaatst: maandag 3 september 2007 om 10:29u

@robf4

Het had te maken met de concurentie bij AZ, en de leeftijd van Molhoek. Ik denk dat we met Molhoek een goede speler voor NAC hebben aangetrokken. Maar na afgelopen weekend word ik nog steeds niet vrolijk, ook al hebben we dik gewonnen. Brandts doet zijn werk goed, daar ligt het niet aan, maar een beetje inzet dat ontbreekt er nog aan.

Mieshoop

Geplaatst: maandag 3 september 2007 om 10:30u

Ben ook benieuwd naar wat voor deal er mbt Pardo geweest zou zijn.
Molhoek moet een betere deal op korte, en op lange termijn zijn, zal dus wel wat centjes gescheeld hebben.

Daarnaast, waar het bij veel clubs gaat om: `kwaliteit boven nationaliteit` geef ik zelf de voorkeur aan een elftal Brabanders, liever dan een verzameling nationaliteiten die toevallig in ons shirtje over het veld rennen...

Don Leon

Geplaatst: maandag 3 september 2007 om 10:35u

Net even aangepast. De deal met Pardo zou huur zijn geweest. Aldus, zo luidden de berichten die ons die vrijdag uit betrouwbare bronnen bereikten.

Ik ben persoonlijk meer content met Molhoek dan met pardo. Maar dat kan zijn omdat ik het niet zo´n hoge pet op heb van rotterdamse huurlingen.

Saaman

Geplaatst: maandag 3 september 2007 om 11:15u

Ik zou ook zeggen dat Molhoek een beter keus is, pardo heeft nooit veel laten zien bij feyenoord. Ik vraag me overigens meer af wie er nu buiten de boot gaat vallen nu Molhoek in de basis gaat verschijnen. Als EB zijn drie dwergen in de voorhoede wil blijven opstellen dan gaan er mensen buiten de boot vallen die niet op de bank thuis horen.

jordyvantreijen

Geplaatst: maandag 3 september 2007 om 11:39u

@ Saaman
Daar heb je helemaal gelijk in. Ik wacht ook in spanning af wie er geslachtofferd gaat worden voor Molhoek. Laten we het erop houden dat NAC momenteel in een luxepositie zit. Die luxe kan overigens zo weer verdwenen zijn als tegen NEC en VVV niet de broodnodige punten worden gepakt. Feit blijft dat Molhoek een uitstekende versterking is en ik veel verwacht van die kerel!

robf4

Geplaatst: maandag 3 september 2007 om 11:46u

@Johan de Vlaming
Dat Molhoek relatief weinig wedstrijden heeft gespeeld betreft niet alleen zijn AZ-tijd. Maar ook al zijn vorige werkgevers. Dus ook in zijn goede tijd bij RKC

Hanske N

Geplaatst: maandag 3 september 2007 om 11:54u

Ton 6 pack heeft er zeker kijk op. Echter vraag ik mij af waarom Pardo buiten zijn eerste 2 jaren, weinig heeft gespeeld in het eerste.
De selectie van Feyenooit liep nou niet over van kwaliteit. Wat was daar de oorzaak van?
Of Molhoek een goede keuze is, moet maar blijken. Ik ken de speler niet en sta blanco tegenover zijn komst.
Ik ben ook erg benieuwd wie voor hem het veld moet ruimen. (Stam?)

deuZige

Geplaatst: maandag 3 september 2007 om 13:07u

Dat wij dan Pardo hebben laten schieten kan ik niet begrijpen.... maar ik begrijp wel meer niet.

Enkhuizer rat

Geplaatst: maandag 3 september 2007 om 13:43u

@Mieshoop: helemaal mee eens. Liever met 11 brabanders in de eerste- dan, als een soort Roda, met 90% anderstaligen in de eredivisie.

NACdeClub

Geplaatst: maandag 3 september 2007 om 13:58u

Zie zelf ook liever Molhoek dan Pardo. Neem wel aan dat NAC tov Pardo wel netjes heeft afgebeld.. Anders zou dit verre van chique zijn..

Wat hier verder wordt gezegd.. Liever 11 Brabanders ipv 11 nationaliteiten. Ik denk daar wel het zelfde over, maar wel met een nuance. Zie liever 11 goede karrakters ipv 11 omhoog gevallen konijnen.. En ik denk dat wat dat betreft NAC nog nooit zo goed heeft gescout als met Ernie Stewart en Jeffrey v As. Het is namelijk tegenwoordig zo dat NAC heel goed bekijkt over wat voor een mentaliteit een speler beschikt. (Dit merkte ik onder andere aan een aantal invervieuws). Zo wordt nu vooral voor winnaarstypes gekozen en voor intelligente spelers met een drang om de top te bereiken. Ik denk dat dit nog zijn vruchten af gaat werpen voor ons NAC!

Verder vind ik dat de selectie nog nooit zo goed in EVENWICHT is geweest als dit jaar.(zeker na de afgelopen 2 aankopen) zeker 15-17 spelers die nagenoeg gelijkwaardig zijn. Geen vedettes maar een gezonde groep bijelkaar. Veel jong tallent. Dit in combinatie met ervaren spelers. Dit zorgt voor een omhoogstuwende werking en voor goede harmonie. En met heel veel groei potentie!

Ik ben erg optimistisch over dit nieuwe NAC!

HUP NAC!

Hugh Hefner

Geplaatst: maandag 3 september 2007 om 15:27u

Hannibal en Hanske N. >

Sixpack kijk op speulers? Laat me niet lachen! Het was TL himself die ene Klaas Jan Huntelaar aftestte. Als we die gast hadden gecontracteerd en vervolgens verkocht voor dezelfde prijs als dat Heerenveen hem aan Ajakkes heeft verkocht, dan had TM geen financiële problemen meer gehad en bovendien hadden we Alves ook nog in Breda rondlopen!

En dan nog: wat hebben Rigters en Zonneveld ons uiteindelijk opgebracht?

Ik onderschrijf geenszins de must van het hebben van een selectie van louter Nederlandstalige voetballers. En al helemaal niet louter Brabantse. Dan krijg je zo`n vriendenkliek als wat TL samenstelde. Iedereen weet vast nog wel wat ons dat bracht.

Van mij mag er altijd wel een Amsterdamse branieschopper in de selectie rondlopen. Eentje die de Brabo`s (ik ben er zelf ook een) achter hun kloten aan zit.

Btw, een Amsterdamse trainer is ook nooit weg. HtC bracht ons toch ook maar mooi Europees voetbal.

hannibal

Geplaatst: maandag 3 september 2007 om 16:47u

11 brabo`s ? bv 11 stam-metjes? lijkt me leuk. het bejubelde 11tal de europeesch wist te halen, stonden daar ook niet 3 hongaren in, en een amerikaan en een berg randstedelijke allochtonen? wat een onzin!

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 3 september 2007 om 17:48u

Wat een gelul, dat liever met 11 Brabo`s in de Juup-league dan met 90% buitenlanders in de Ere.

Indien Brabo gelijkwaardig is aan buitenlander, dan uiteraard liever Brabo, maar als buitenlander gewoon beter is, dan echt geen moeilijke keus.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 3 september 2007 om 19:38u

@Hannibal , `bejubeld elftal`.....? , was wel leutig daar in Newcastle .... , maar om jaren later (lees nu nóg) de zure vruchten daarvan te moeten plukken............ , laat dan maar , liever met wat meer herkenbaarder materiaal iets minder hoog eindigen dan , en met een veiliger beleid trachten de begroting omhoog te schroeven i.p.v. op de gok té dure spelers aan te trekken....... , wat een macht had die H.t.C achteraf gezien toch hé ....!?

AI ai , ben ik weer een discussie aan het uitlokken.......?
Kan ik nou niet één seconde van dat toetsenbord afblijven........

hannibal

Geplaatst: maandag 3 september 2007 om 19:45u

@hoog, sorry `bejubeld`was ironisch bedoeld - eeuwig getik in de rondte en een record aan gelijke spelen..... De goegemeente hier heeft dat team echter als droombeeld want DAT waren nog eens helden....volgens mij kwam er niet 1 uit breda, en al nauwelijks een brabo.
die budgetdiscussie en de logica van het huidige zgn beleid ga ik lekker niet aan!

Mieshoop

Geplaatst: maandag 3 september 2007 om 20:25u

De roep om elf brabo`s is enigszins gecharcheerd, maar ik moet er niet aan denken om zo`n roda achtig elftal wekelijks te moeten bejubelen... Dat clubliefde niet meer bestaat is een voldongen feit, maar astemblief, zet bij ons nooit een elftalleke swahiliërs, togolezen, pakistani en guatemalezen weg die voordat de inkt droog is nog nooit van Breda gehoord hebben...

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 3 september 2007 om 22:52u

@ Mieshoop

Vor mij geldt het spiegelbeeld: ook ik moet uiteraard niet aan zo`n elftal denken (er zijn overigens nog wel meer "groepen" waar de Portugees inmiddels z`n buik van vol heeft als speler; de Portugees is alleen bang dat als tie zich daarover uitlaat, hij binnen de kortste keren een overigens onterechte klacht wegens discriminatie om z`n oren heeft; doe de Portugees maar een team van tandeloze Britten en rückzichtlose Balkanbewoners!) , maar de keus tussen Ere- en Juup is toch niet zo heel moeilijk. Liever met 11 buitenlanders is de Ere dan met 11 Bredasche Stad & Ommelanders in de Juup.

Sammy

Geplaatst: dinsdag 4 september 2007 om 18:38u

F4, molhoek heeft een rugblessure gehad geloof ik. wel mooi dat NAC de eerste keus van het lijstje heeft kunnen halen. goed werk van Stewart. Eerder schreef ik dat ik Feher neit begreep. ging uit van speler voor rechterkant, maar blijkt een prima centrale rol te kunnen vervullen. stewart doet het prima met het beschibare budget.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 5 september 2007 om 14:41u

Dacht ik ook ! , kijken we samen HOOG Sammy , kijk omHOOG Sammy .......... , plekske 8 - 9 ?

Uiteindelijk iedereen blij , NAC met Molhoek , Ton met Pardo , Pardo met speelminuten , az met een één loon minder , Ernie met de felicitaties !

hannibal

Geplaatst: woensdag 5 september 2007 om 15:42u

@hoog,,,, en als t goed gaat az met een leuke transfersom van een andere club met geld; Feher met een gratis transfer naar fc alkaida of union qatar en wij met een wederom aan noodzakelijke vernieuwing toe zijnde selectie! en een keurige middenmootplatz!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven