homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

6 juni 2007
NAC volgt Tim Janssen


NAC heeft een hengeltje uitgegooid naar rkc- en jong oranje-spits Tim Janssen. Goh verrassend? Nee, niet echt, want de halve eredivisie zit achter de goalgetter aan.

Dat maakt het verhaal gelijk lastig, want rkc verwacht de nodige pecunia`s aan Janssen te verdienen. En ze hebben nog gelijk ook.

kees kwakman komt in elk geval niet naar NAC, hij mag niet weg bij rbc. We zullen eens zien of de roosendalers daar vrijdag, na het mogelijke doodsvonnis van de gemeente nog zo over denken.


Bron : De Rat, BSR, VI, De Stem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


24-apr-2007
“NAC wil kwakman en duplan”...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Geelzucht

Geplaatst: woensdag 6 juni 2007 om 17:49u

NAC denkt toch niet dat Janssen naar NAC toe komt?? En waar halen ze het geld vandaan?? Nee hoor, ga het maar niet van uit.

bavel_nac

Geplaatst: woensdag 6 juni 2007 om 17:53u

het gaat moeilijk worden om hem naar      te halen.
MAAR, hoop doet leven zullen we maar zeggen.
het zal in ieder geval een hele goeie zijn voor !

Wuustwezel

Geplaatst: woensdag 6 juni 2007 om 18:09u

Zou heel goed kunnen dat Janssen wel naar Nac komt, mits er zakelijk wordt gehandeld. Dit betekent 5 sponsors zoeken voor elk 50.000 Euro: contract sluiten voor 4 jaar en sponsors 50% van de transferrechten verschaffen.

jordyvantreijen

Geplaatst: woensdag 6 juni 2007 om 18:32u

@ Wuustwezel: dat is niet eens zo`n gekke gedachte. Ik vrees alleen dat RKC voor Janssen echt een hoofdprijs in gedachten heeft. En dan red je het niet met een kwart miljoen. Gelijk hebben ze, want hij is een bijzonder talent met veel scorend vermogen. Bovendien, als de halve eredivisie achter hem aanzit heb je ook al het recht er een fors bedrag voor te vragen.

Goed, wellicht dat NAC inventief is en daadwerkelijk de centen bij elkaar weet te sprokkelen om Janssen in huis te halen. Zolang er maar geen onnodig risico wordt genomen, waardoor we binnenkort weer diep in de schulden zitten!

NACdeClub

Geplaatst: woensdag 6 juni 2007 om 21:24u

@Wuustwezel

Zou het wel verassend vinden als hij voor dat magere bedrag weg zou mogen! Ik ga er een beetje vanuit dat er geen clausule in het contract staat, anders zou dat toch al wel naar buiten zijn gekomen.. Het zal dan neer komen op de hoogste bieder. En ga er maar vanuit dat dit bedrag zo maar richting een miljoen kan liggen. (Ter herinnering: Mac Donald van AGOVV was al 7,5 t).

Zou echter wel zeer mooi vinden als deze Brabantse jongen naar NAC zou gaan! Zou zo maar eens de jongen kunnen zijn die ooit het Nederlands elftal gaat halen! Een investering is het dus zeker wel waard! Verder spreekt in ons voordeel dat hij in zijn omgeving kan blijven wonen, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Twente. Verder heeft hij bij NAC minder concurrentie, neem aan dat deze slimme jongen, daar ook wel naar kijkt!

hannibal

Geplaatst: donderdag 7 juni 2007 om 8:45u

deze jongen wordt toch ook door benfica gevolgd? bankzitten of niet, dan is de keuze niet zo moeilijk...maar proberen kan altijd!

Hugh Hefner

Geplaatst: donderdag 7 juni 2007 om 9:01u

Hannibal > Krek wak zeg! Ik vind NAC de mooiste club van de wereld, maar Benfica is echt honderd maten groter. Alleen al de ervaring die je er opdoet, het prachtige stadion waarin je speelt, de traditie die rond die club hangt.
Als ik TJ was, zou ik niet eens meer met andere Nederlandse clubs praten.
Maar ja, TJ spreekt itt HH geen Portugees en heeft daar ook geen vriendinnetjes zitten. Dus ik kan me ook voorstellen dat er redenen zijn om in de buurt van moeders pappot te blijven hangen.
En dan vind ik Breda een aardig alternatief!

f7gekkelijke

Geplaatst: donderdag 7 juni 2007 om 13:28u

Leuke laatste zin...

Volgens mij is er een ander clubje geweest in dezelfde omstandigheden een aantal jaar geleden... beetje vreemde uithaal dan naar `de kleine broer` RBC.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Kapitein ter Zee

Geplaatst: woensdag 6 juni 2007om 20:58u

Het is alsof je bloemkool eet met hete pindasaus. Nooit eerder kwam een talentvolle scheepsjongen zonder boenen aan boord van een schip. Iets of iemand lijkt hier een grammetje uit te willen slaan. Maar luister niet naar wat ik zeg, volgend jaar is het toch allemaal weer koek en ei. Ik schrijf dit bericht omdat ik vind dat er nog veels te weinig onzin wordt gecommuniceerd.

liefs Kapitein ter Zee

DavyDave

Geplaatst: woensdag 6 juni 2007om 23:22u

Hij heeft ook belangstelling vanuit Portugal. Benfica that is. En dan zou hij voor NAC kiezen!

Jannie F7

Geplaatst: donderdag 7 juni 2007om 10:27u

Beste Wuustwezel en Jordy, jammer dat jullie slecht op de hoogte zijn, "de parel van het zuiden", die participeerde in spelers is sinds een half jaar afgeschaft!!! Het voordeel van Janssen is wel dat hij onder de Ploegsma clan zit, en dat is zoals iedereen weet de beste vriend van TM, dus laten we hopen dat we nu eindelijk een jonge talentvolle speler kunnen vastleggen! Helaas heb ik ook inmiddels begrepen van een RKC sponsor dat Fc Twente de beste papieren heeft op dit moment.

willempie

Geplaatst: donderdag 7 juni 2007om 20:06u

leuk hoor al dat geklets over nieuwe spitsen. Schop je er in de Jupiler 10 in dan ben je een superspits, we praten over 1e divisie in Nederland. waarom altijd maar zeggen talenten in de 1e div. De Zeeuw, maar die is in mijn ogen toch een uitzondering. TJ hoeveel kansen had hij tegen VVV, toen ging het erom en was 1 meter nog te ver van het doel, Wees zuinig op je geld en heb geduld met - eigen - talanten, De jongerns van r`dam-zuid hebben inmiddels een topelftal aan eigen talenten bij andere clubs rondlopen - engelaar, zuiverlloon, leonardo, buffel, lazovic etc. - dus misschien toch iets daarvan leren
heb gewoon wat vertrouwen in je eigen spelers. Als de verdediging staat en middenveld functioneert scoor je vanzelf

Scouten doe je zo

Geplaatst: zondag 10 juni 2007om 10:19u

Helemaal eens met Willempie. Gezien de statistieken is Janssen niet echt een doelpuntenmachine. Hij heeft in de 2e seizoenshelft wel enkele goals gemaakt, maar zo`n tijdelijke opleving had Regillio Simons destijds ook. En om nou te zeggen dat hij er lekker veel heeft gescoord voor Ik zou goed nadenken om zoveel centjes te verbrassen. Dan liever Vandenbergh, Rode Duivel en bij Genk succesvol wat doelpunten betreft.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven