homepage
bookmark
print
of log in voor extras
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

30 april 2007
de snor: ``Diba naar pluskut``


Volgens de snor kan Diba voor 500.000 euries verkassen naar fc twente.. Wat zijn bronnen zijn mag Joost weten.. waarvan akte..


Bron : De Rat, radio television luxembourg 7


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Anouar Diba


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

WallieNAC

Geplaatst: maandag 30 april 2007 om 22:53u

Niet doen. Better als Slot. Na een kutseizoen komt een geweldig seizoen. Houden en achter de spitsen!!!!

JanNac

Geplaatst: maandag 30 april 2007 om 23:06u

Strik erom.
CHAAM groet NAC

John-P

Geplaatst: maandag 30 april 2007 om 23:11u

veel te weinig heeft contract tot 2010 minstens 1,5 mil

anders zijn het slapers.

Nac-Scorp

Geplaatst: maandag 30 april 2007 om 23:23u

Ehh minstens 1.5?

Twister

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 0:26u

NAC kan het geld gebruiken, Diba zal ook blij zijn dat ie weg mag, maar 500.000 dat zijn eerste divisie bedragen. Minimaal 850.000 en als het enigzins kan, nog meer dan dat.

NACdeClub

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 1:51u

@pluskutter.. Dat lijkt me zeker niet. Aangezien hij een van de duurste betaalde spelers is. 500.000 gelimiteerd is het niet.. geloof mij maar. Denk dat er dan eerder een nulletje bij kan. Dat contract is namelijk opgesteld na een zeer goed seizoen. En er vanuitgaande dat hij die lijn door zou zetten.

1934united

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 8:04u

"Het botert gewoon niet tussen mij en de trainer Ernie Brandts. Ik communiceer alleen maar met de assistenten, dus is het volgens mij voor alle partijen beter dat ik wegga." , aldus Anouar Diba.
In zijn contract staat dat hij voor een gelimiteerde transfersom van 1.5 miljoen euro mag vertrekken, maar NAC zou met minder genoegen genoegen willen nemen, vijf ton aldus de Snor.

Heeft Anouar Diba toch bereikt wat hij wilde en wandelt de beste speler van NAC voor een flutbedrag de poort uit. En geef hem is ongelijk, nadat hij NAC letterlijk van de ondergang had gered werd hij door Brandts als dank voor de bewezen diensten als een B-junior gepiepeld.

Wanny

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 8:25u

Aan de Diba van dit seizoen missen we helemaal niets. Er zal echter wel vervanging moeten komen, want als ook Slot nog vertrekt is het aantal creatieve spelers gereduceerd tot 0.

Wat me wel opvalt is dat Brandts blijkbaar niet met "lastige" jongens als Diba en Leonardo om kan gaan.

Wanny

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 8:25u

Aan de Diba van dit seizoen missen we helemaal niets. Er zal echter wel vervanging moeten komen, want als ook Slot nog vertrekt is het aantal creatieve spelers gereduceerd tot 0.

Wat me wel opvalt is dat Brandts blijkbaar niet met "lastige" jongens als Diba en Leonardo om kan gaan.

Jeppo

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 8:34u

Vandaag in de Telegraaf: "Het botert gewoon niet tussen mij en Brandts. Ik communiceer alleen maar met de assistenten" In het contract staat een gelimiteerde (waar kennen we dat van!!) transfersom van 1,5 mln, maar NAC zou met minder genoegen nemen.

hannibal

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 8:39u

5ton, stel gekken. straks vinden ze dat te veel en blijft hij - zitten wij weer met de brokken. strik erom en weg, tegen elk bod!

Sammy

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 9:06u

Wat een gezeik over de gelimiteerde tranfersom. Lijkt me dat Diba bij de verlenging in een uitstekende onderhandelingspositie zat. Mendes, Sno en Jenner weg, Wielaart kwam niet. Leo zeurde al over een transfer. NAC op laatste moment veilig, weinig keus op de transfermarkt. Tja, dan wordt je soms gewongen tot dingen die je als club liever niet doet. En eigenlijk niet slecht een half miljoen voor een arrogant ventje die 3 goede wedstrijden in 2 jaar heeft gespeeld. Weg er mee. De inkt onder zijn vorstelijke contract was nog niet droog of hij zeurde al over een vertrek.

Hugh Hefner

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 9:10u

Tja mensen, het was me het weekendje wel. En dan krijg je dit op je rauwe dak vallen.
Anderhalf miljoen, niet minder. Of ruilen tegen Engelaar.

NACdeClub > Ik geloof dat het afgelopen seizoen de verschrikkingen van de tweede seizoen ervoor al hebben doen vergeten. Diba kreeg zijn verlengde contract op basis van twee aardig gespeelde nacompetitie-wedstrijden.

Hij wist dat ie te maken kreeg met een nieuwe trainer en een voetballer die nog een paar klassen beter is dan hij (Leo), maar wist zich noch tijdens het verblijf van Leo, noch na diens vertrek te onderscheiden. Hij heeft het voor zichzelf een beetje verziekt. Neemt niet weg dat ie in potentie een goede voetballer is.

Als je niet met woorden kunt communiceren met de trainer, dan wellicht met acties op het veld?

Hugh Hefner

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 9:19u

... de twee seizoenen daarvoor ...

Sorry, de drank nog in mien kop!

Hanske N

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 9:25u

Wanny:
Brandts laat juist zien dat hij zich niet laat piepelen. Voetbal is en blijft een teamsport! Diba is en was niet van plan, zich aan het collectief aan te passen.
Echter je bent in dienst van NAC en dat houdt in dat je naast je rechten (zeer goed salaris etc) ook plichten hebt!
Helaas heeft hij zijn status als best betaalde kracht nooit (dit seizoen) waargemaakt.
Ook ik zie graag creatieve spelers, maar deze kunnen alleen uitblinken als de organisatie en het collectief er staat en de vedette wordt geaccepteerd!. Kortom we kunnen deze 2 zaken nooit los van elkaar zien. Ik gun Diba het beste.

pannelap

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 9:33u

Het enige wat mijn maag binnen-ste-buiten doet draaien, zijn de misselijk makende woorden vanuit NAC (bron: Telegraaf): "NAC Breda neemt ook met minder genoegen" (resp: 1,5 miljoen).

Genoegen nemen met minder... Met die slappe zakken instelling bij NAC zal NAC ook altijd de tweede viool blijven spelen en blijkt de ambitie om een stabiele en vooruitstrevende middenmotor gewoon uit gebakken lucht te bestaan.

En mocht tot overmaat van ramp dit pijnlijke scenario realiteit worden, en NAC vangt minder dan waar zij gewoon recht oop heeft. Dan mogen wat mij betreft de verantwoordelijken aan een raket vastgebonden worden, om de ruimte in geschoten te worden. Dergelijke mensen horen namelijk niet bij NAC....

Wanny

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 9:51u

Het is aan Brandts te zorgen dat iedereen op de toppen van zijn kunnen presteert. Dat is hem dus niet gelukt bij Leo en Diba, niet toevallig beiden lastige jongens. Conclusie: Brandts is een aardige trainer die middelmatige spelers waarvan wij er veel hebben redelijk kan laten samenspelen, maar met moeilijke jongens omgaan is een ander verhaal.

Dat is overigens geen diskwalificatie voor Brandts. Iedereen heeft zijn beperkingen. Maar voor de top zal ie niet geschikt zijn, daar lopen wel meer Dibas en Leos rond

1934united

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 10:53u

Tja mensen, de pijp is leeg, de portemonnee is leeg, het zal altijd wel zo blijven: NAC BREDA het lachertje van de Eredivisie.

jordyvantreijen

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 11:13u

@ 1943united
PARDON?! Belachelijke uitspraak vriend! NAC heeft tot het einde kans gemaakt op play-offs UEFA Cup. En dat als degradatiekandidaat! Dat het einde van het seizoen ondermaats was wil niet meteen zeggen dat NAC `het lachertje van de eredivisie` is! En er zijn heel wat ploegen die net zo weinig te besteden hebben als ons cluppie, dus jouw uitspraak gaat HELEMAAL nergens over!

pannelap

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 11:38u

Lachertje van de Eredivisie...... KLOPT!!!

4-1 winst op f`noord, 3-0 winst op PSV, 0-2 winst op Quitborough, halve finale Beker, met de winterstop al veiliggespeeld, 7 wedstrijden op rij ongeslagen thuisstatus.

Jaja, ik heb me inderdaad kapot gelachen

de broer van john f.

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 11:49u

Stel nu eens, dat je de lastpost (okee, het is een talent, maar heeft teveel pretenties; zoals Willem van Hanegem al zei: Meneer Diba HEEFT niks te willen, hij moet slikken en voetballen) Diba verkoopt voor die lullige 5 tonnetjes. Omdat niemand anders hem wilde hebben (althans niet voor 1,5 mio en alleen Twente voor 0,5 mio). tel daarbij op de 3 ton salaris, die Diba jaarlijks opstrijkt et voil: het budget voor twee grote talenten uit de Jupilerleague is gemaakt. Als je dan tch opnieuw moet gaan bouwen, zou dat niet geheel onverstandig zijn. Twee talenten, die zich la Jenner en Mendes prima ontwikkelen bij NAC en met heel veel winst (dat natuurlijk wl!) over 4 jaar worden doorverkocht. Da`s bouwen vanuit de put. Beter scenario dan ook komend seizoen blijven sukkelen met een speler die wel kan, maar niet wil, de sfeer in de spelersgroep bederft en voor (NAC`s begrippen) voor een topsalaris op de begroting drukt.

NACdeClub

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 11:52u

@hannibal.. (of moet ik zeggen beste stuurlui??)WIl jij nooit meer zeuren op het beleid, als je dit soort domme dingen gaat roepen..

Hanske N

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 12:10u

Wanny: Okay, kan ik me in vinden. Brandts staat ook pas aan het begin van zijn trainers loopbaan en heeft denk ik ook genoeg te leren.En verder heeft hij het prima gedaan bij NAC, als je ziet wat voor een erfenis hij kreeg....

Broer van: Dat zou een mooi scenario zijn.Echter hoop ik van harte dat we die spelers uit de Jupiler league al op de korrel hebben, want anders vissen we weer achter het net. Volgens mijn moeten er nu spijkers met koppen geslagen worden, want zo omschreef de grote leider het vorig jaar zelf! Hoe eerder hoe beter...dus....aan het werk!

de broer van john f.

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 13:05u

@ Hanske N.
Eens met jou. Maar ik verwacht dat ze een lijst spelers hebben, die ze uitvoerig hebben gescout en die eerder niet haalbaar waren omdat er geen geld was. Als ze n nog moeten zoeken... dan nemen wij het gewoon over.

Tuur

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 13:28u

het blijft bijzonder dat er mensen zijn die het geweldig vinden dat NAC als "degradatiekandidaat" 11e geeindigd is. Sorry maar die titel hoort echt niet bij een club als NAC. Als je met het huidige spelersmateriaal, supporters en alles om NAC heen, in degradatievoetbal terecht was gekomen, dan was dat onvoorstelbaar slecht geweest.

De 11 plaats is de plaats waar NAC nu thuishoort. Maar dat is geen wereldprestatie. Dus Brandts heeft zijn werk goed gedaan. Niet meer en niet minder.

Als NAC vooruit wil, dan zijn er (buiten de sponsor werkzaamheden, verbouwing etc) op sportief vlak 2 eisen:
1. Spelers met potentie voor de hoofdprijs verkopen
2. Spelers halen die minstens zo goed zijn of kunnen worden

Dat is lastig want als er een betere Diba rondloopt die goedkoper is, waarom zou Twente die dan niet kopen. De scouting zal dus moeten exceleren. Maar - en dat zal velen verbazen- daar heb ik nu juist wel vertrouwen in. De versterkingen van vorig jaar uitgezonderd Pinas, waren allemaal een aanwinst. Tamerus kunnen we nog niet beoordelen. Die heeft pech gehad, maar ook dat gebeurt nu eenmaal.

Ik begrepen dat NAC niet hoeft te verkopen om de begroting van afgelopen seizoen kloppend te krijgen. Dat is een prestatie en als dat echt zo is, dan kunnen opbrengsten van spelers gebruikt worden voor aankoop van nieuwe spelers.

Probleem is wel dat de rest natuurlijk ook niet stil zit. Twente gaat het stadion verdubbelen, Groningen, Utrecht hebben dat al gedaan. Heerenveen, AZ en de traditionele top 3 zijn al onbereikbaar geworden en dan heb je nog het kwakkelende Vitesse en het oersaaie, maar rijke Roda. Dan heb je al 10 clubs waar NAC (financieel) de aansluiting bij kan verliezen als er niet op korte termijn meer inkomsten komen. NAC heeft dus de goede weg ingeslagen, maar de vraag is wel of het op tijd is.

portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 13:37u

1.

NAC het lachtertje van de eredivisie? Schrob je bek eens heel snel met groene zeep!

2.

NAC degradatiekandidaat? Ik hoop dat nr. 1 nog wat van de groene zeep heeft overgelaten!

3.

Diba? Daaag, veel plezier in Pluskut.

NACdeClub

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 15:14u

@broer van & Hanske

Ik ben het er zeker wel mee eens wat jullie zeggen. En hoop ook dat dit gebeurt. Dat zou ik pas visie vinden. Je moet echter niet vergeten dat als je die weg in wil slaan er ook altijd een aantal tallenten zijn die de weg niet halen. Dit risico weet je van te voren. Is niks mis mee. Maar moet ook worden "ingecalculeerd". Zie bijvoorbeeld Roda en ook Heerenveen die het al jaren op die manier doen. Daar misslukt ook wel vaak een tallent. Maar de verhalen van de successtory`s blijven hangen. Maar op langere termijn vind ik dit goed beleid Ik vind de beide Ernie`s overigens ook erg geschikt voor dit beleid. Ze hebben tenslotte oog voor tallent en het groepsproces. Daarnaast hebben ze beide in de 1e divisie gewerkt en weten dus uitstekend wat daar te koop is.

Verder nog even de andere kant van de medaille toelichten: En daar moet wel van te voren over nagedacht worden. Dus bij verkoop van Diba onder de marktwaarde.

Voorbeeld. Engelaar wordt 3 jaar geleden voor een ruim miljoen verkocht. Ook omdat NAC op dat moment finacieel niet gezond is. Dit miljoen was toen al veel te weinig. Twente vraagt voor hem 5 miljoen. (Bijna 5x zoveel dus!!) De kans dat dit met Diba gaat gebeuren is natuurlijk ook zeker aanwezig.

Maar zoals al eerder gezegd is dat een keuze van beleid waar je heen wil. tenslotte is er nu niet genoeg geld voor versterkingen. Daarbij toevoegend moet NAC bij verkoop van Diba, onder de marktwaarde, zeker een percentage bedwongen kunnen worden bij eventuele doorverkoop! Dan sta ik geheel achter dit bovenstaande beleid. Met het risico dat de nieuwe aanwinsten niet brengen wat er verwacht werd dus..

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 15:57u

Het is niet de eerste keer dat Diba met een actie of uitspraak de club in diskrediet brengt.

Het is ook niet de tweede keer.

En het is zelfs niet de derde keer.

Is het NAC management helemaal gek geworden ? Als Diba dit soort uitlatingen heeft gedaan: keihard straffen en schorsen, 3 maand naar het tweede. En contract = contract. Het wordt tijd dat NAC deze jongen eens keurig wegbrengt (voor het volle bedrag). Hij past niet meer bij de club.

Maar mochten Mommers en Co hier een knieval gaan maken en er (opnieuw) tonnen bij inschieten om m maar kwijt te zijn (onwerkbare situatie), dan is het drama compleet.

Maar ook Brandts valt hier wel het een en ander te verwijten. zeker als je dan hoort dat-ie nooit direct met zijn spelers praat. Beetje vreemd. Diba is natuurlijk wel high maintenance, maar dat wist iedereen. Wat iedereen ook wist is dat Brandts niet met moeilijke jongens om kan/kon gaan, zie zijn verleden bij PSV als "trainer". Niveautje Nuenen/Volendam.

Ben benieuwd of dit hele verhaal tot kapitaalverlies gaat leiden. Leuk item voor de communicatieman om hier eens duidelijk te komen uitleggen wat er aan de hand is !


Quickie

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 19:02u

Een half miljoen Euri`s is da niet een beetje weinig voor een speler wiens contract nog tot 30-6-2010 doorloopt?
Van de andere kant, hij heeft dit seizoen niet echt veel laten zien.
Nog zo`n seizoen, en zijn "marktwaarde" daalt alleen maar verder.
Wanneer NAC er bij onderhandelingen nog wat meer geld uit zou kunnen slepen zeg ik:

NACzak

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 20:11u

@ FC db wat sla je de plank weer mis, maar whats new.
Even voor alle duidelijkheis NAC vraagt gewoon 1.5 miljoen voor Dibah bah.
Die 500.000 is weer s uit 1 of ander duimpje gezogen

NACdeClub

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 20:17u

@nijlpaard

Er was toen nog geen TD. Dat is misschien de grote reden voor het (wan) beleid uit die tijd. Daar zitten we dus nu mee opgescheept. Volgens mij is dit in de tijd Oltmans afgeschaft (Jan Rap was toen TD) om geld te besparen... Ja op korte termijn is dat misschien een geldbesparende maatregel geweest. Maar op langere termijn zeker niet.

Dit kun je Ernie Stewart dus totaal niet verwijten!!!

Ernie Als we wat geld hebben heb ik erg veel vertrouwen in hem!!

1934united

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 20:40u

@ pannelap/jordyvantreyen

Keep on dreaming. De pijp van Brandts is puur windowdressing.
NAC zit sportief gezien op een dood spoor. Tenzij er een mirakel gebeurd is NAC normaal gesproken volgend seizoen degradatiekandidaat numme 1. Clubs als Sparta, Heracles, Excelsior en RKC zijn NAC al lang en breed voorbijgestreefd. Kijk er de resultaten van de laatste tijd maar op na. Aangezien NAC geen cent te makken heeft en het laatste voetbaltalent zijn biezen pakt, gaat NAC en haar hondstrouwe achterban opnieuw zware tijden tegemoet.

Sammy

Geplaatst: woensdag 2 mei 2007 om 9:16u

@harry

Waarom is het kapitaal vernietiging? Deze jongen speelt alleen goed tegen mindere tegenstanders en heeft dit en vorig jaar niets gepresteerd. Of je moet kicken op een goal tegen Top Oss, maar dat doet de transferwaarde niet echt stijgen.

Waarom kan Brandts niet omgaan met moeilijke jongens? Is Leo een makkelijke dan? Ernie is de strijd aangegegaan en heeft hem aan het ballen gekregen. Rigters schijnt ook niet makkelijk te zijn en haalt onder Ernie Jong Oranje.

Harry jouw probleem is dat je alleen maar negatief bent over NAC over alles en iedereen, dat maakt je zo ongeloofwaardig en Calimero-achtig. Blijkbaar zitten er mensen op stoelen waar jij zo graag had gezeten, die wel van hun hobby hun beroep hebben gemaakt en geen status hoeven te verwerven met het noemen van luchthavens, sigarenmerken, golfbanen, en verre oorden.

de broer van john f.

Geplaatst: woensdag 2 mei 2007 om 10:44u

@ Nacional (hieronder):
Dank voor de ontzenuwing van dit transfergerucht. Zo zie je, dat er veel ruis op de lijn is en alle betweters zich weer in de holen mogen terugtrekken om de wonden te likken. Diba dus `gewoon` in Breda te bewonderen in de komende jaren. met dank aan VI en JD.

hannibal

Geplaatst: woensdag 2 mei 2007 om 10:55u

shite, stel je voor dat die voorzitter van twente niet uit zijn nek lult (zoals de onze meestal) , dan speelt `hij die ons in de eredivisie hielt en daarom een verbeterd loonplafond doorbrekend contract kreeg maar nix liet zien `volgend jaar weer bij ons...staan we weer met 10 tegen elf! ga er maar vanuit dat dit tactiek van twente is.
anyway er gebeurd toch niets voordat psv een opvolger voor cocu scoort.

Morkai the Red

Geplaatst: woensdag 2 mei 2007 om 11:09u

Ik zou het inderdaad ook erg vreemd vinden dat een ploeg, zoals pluskut, met sub-top ambitie een speler zou aantrekken met een dergelijk salaris, die alleen goed is in wedstrijden van het niveau De graafschap, TOP Oss en Volendam.

Niettemin ben ik voorstander van een vertrek van diva, maar dan wel voor het maximale bedrag. Met zijn gezeik in de pers de afgelopen jaren over de club die hem een riante vergoeding betaalt voor zijn `diensten`, heeft hij in mijn ogen wel al zijn goodwill verspeelt en hoeft NAC niet mee te werken aan zijn overgang en moet (en is dat mijn inziens ook verplicht) de maximaal mogelijke vergoeding vragen. Er is vast wel een club gek genoeg te vinden om 1,5 milj. neer te leggen (maak een korte DVD met de hoogtepunten van de NAC jaren van diva, met het zwaartepunt op het 1ste seizoen natuurlijk ).

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 2 mei 2007 om 14:29u

Diba heeft zich er door zijn eigen (wan)prestaties dit seizoen niet populairder op gemaakt. Helaas voor iedereen die NAC een goed hart toedraagt troggelde deze rotte appel bij Theo een verbeterd contact af. Mooi klote nu, want we hebben alvast een jaartje hogere kosten gehad en Dibas marktwaarde is tot beduidend onder de gelimiteerde transfersom gedaald. Das lekkere handel, Mommers ! Ook bedankt aan Brandts die er met Diba gewoon weinig van gebakken heeft. Vanaf het begin leek hij al de pik op m te hebben, want de man met het gemankeerde CV blunderde door in de pers te roepen dat Diba de hele tijd weg had gewild. als je zo met elkaar omgaat komt het dus nooit meer goed.

Buitengewon slecht gemanaged door NAC dit hele Diba verhaal !

ligt

Geplaatst: woensdag 2 mei 2007 om 23:31u

Als ik TM was, en ik zou Harry willen behagen (niet dat ie dat zou willen natuurlijk) dan zou ik toch ietwat verward zijn na het lezen van de twee reacties die Harry hier plaatst. Diba moet weg want past niet maar als Diba weggaat dan is dit een teken van onvermogen...
Hmmm, juist, daare kun je dus niets mee. En als ze vorig seizoen het contract van Diba niet hadden verlengt dan was dat ook niet goed geweest...
Harry, hou toch eens op met je gezeik en geef eens oplossingen i.p.v. makkelijk commentaar.
Het is allemaal de schuld van Harry b.d.

ligt

Geplaatst: vrijdag 4 mei 2007 om 1:13u

@1934United: "Clubs als Sparta, Heracles, Excelsior en RKC zijn NAC al lang en breed voorbijgestreefd. Kijk er de resultaten van de laatste tijd maar op na."

Ik kijk het nu na: NAC 11e plaats, Sparta 13e, Heracles 14e, Excelsior 16e en RKC 17e.
Tja, ze zijn ons voorbij gestreefd... (????)

Mag ik ook nog de recties op de transfers naar ADO van Bosschaart en Knopper in herinnering roepen? De algemene tendens op de Rat was toen: jee, wat hebben zij zich versterkt en wij hebben slechts Mitiliga en verder nie veul. En wat is er nu met ADo gebeurt? Ach, jullie hebben gelijk: het glas is half leeg...


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

eenaaceebreda

Geplaatst: maandag 30 april 2007 om 23:22u

volgens de snor staat in zijn contract dat hij voor 500 000 weg mag
dus 1,5 miljoen zal moeilijk worden

pluskutter

Geplaatst: maandag 30 april 2007 om 23:57u

Helaas voor jullie heeft ie een gelimiteerde transfersom in zijn contract staan van 500.00 euro.

groen-witter

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 1:24u

Wat een beleid voor 5 ton weg,kan je niks voor terug krijgen.
Kan je net zo goed in het contract zetten dat die voor 100 flippo`s
weg kan want daar heb je ook niks aan.

Fredje

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 8:44u

Ik lees hierboven "de beste speler" van NAC.....

Wat een onzin....

Deze jongen heeft talent, dat is duidelijk, maar hij doet er geen zak mee! Naar mijn mening is het een ongemotiveerde zak hooi. Alleen als hij zin heeft speelt hij de sterren van de hemel. Maar in 90% van de gevallen heeft hij geen zin en schopt hij geen deuk in een pakje boter.

Snel afscheid nemen van deze verwende gozer.....

braze

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 9:11u

Een speler die niet presteert is niks waard!NAC moet iedere cent pakken,want DIBA mist de mentaliteit voor de echte top.Past beter in zaalvoetbal.

Dhr.

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 9:56u

Ruilen voor Orlando is een prima deal!!
Slot houden we nog gewoon bij NAC en dan nog 2 super spitsen, waarvan 1 er toch zeker een bal kan vasthouden!!
Tamerus gaat ook een leuk seizoen spelen, waarvan wel een paar inval beurten! Mitiliga is blessure vrij zodat Mike meer op het middenveld kan spelen want vervolgens blijft Mike Z. nog gewoon een seizoen bij NAC en omdat het volgend seizoen super wordt en hij toch Europees wilt spelen verlengt hij gewoon zijn contract!!

Dus de conclusie: Diba naar Twente en Orlando ervoor terug!!
Super seizoen voor NAC

Jannie F7

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 10:00u

Ik was erbij als klein kind toen de polen bij NAC speelde (Porgzeba/frankeviezc), wat was ik blij in 73 dat we de beker wonnen, ik heb Latchford, Goodlass en Budisic zien spelen, ik heb de jonge "Bolle" Damen zien debuteren, en ook heb ik Pierre veel doelpunten zien maken voor zijn grote liefde.

Dit is geen drama verhaal maar een intro voor de mensen die twijfelen aan mijn NAC hart!!

Maanden geleden meldde ik de interesse, het vertrek en de leegloop van veel spelers! Hoon was soms mijn deel. Hoe kwam ik erbij dat Slot voor nop weg zou gaan naar Heracles, hoe kwam ik erbij dat Diba en Zonneveld voor 8 ton naar Twente zouden gaan (of Koeman moet blijven dan gaat Mike naar PSV), hoe kwam ik erbij dat Salmon voor 30 augustus altijd weg mag, en waarom vertel ik jullie nu dat Utrecht graag Zwaanswijk terug haalt???

Het verhaal is simpel vrienden; dit beleid van onze vrienden Peppi en Kokki leid tot een groot verval van onze geweldige club, dit kan de doodsteek worden!!! Spelers mogen weg voor een paar rotcenten, contracten worden te laat verlengd of met enge opties erin vermeld, afspraken worden niet nagekomen, sponsors met een NAC hart lopen weg, spelers met 1 jaar te gaan horen niks, en de technische staf ligt aan banden.

Donkere wolken pakken zich samen boven onze club en iedereen vind het maar normaal....slaaapers

gf

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 11:16u

500.000 ? zijn ze nou HELEMAAL van de pot gerukt!

nac6

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 13:18u

inderdaad dit is weer een mommersbeleid van lek me vestje.
maar laten we diba in pakken met een grote strik en gratis mommers kousemaker en stam en elschot er bij mooie bezuiniging dan een stuk of 6 goeie spelers warvan twee met een goeie naam en reputatie geen spelers die al over de 33 jaar zijn deze zijn over huntop heen voor al spelers met een goeie dosis voetbalinzicht scherpe pases en als het kan een schorend vermogen dus een spits twee middevelders en drie verdedigers en schout voor 2008/2009 alvast op een topkeeper leuk dit krijgen we aansluiting bij de top 9 anders wordt het weer 11 tot 18 plaats en play offs zeker voor ons seizoenkaart houders gratis.

Jor-D

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 13:46u

Grote rode strik erom en WEG ERMEE!!

Diba altijd grote bek geven... nooit een prestatie leveren.. maar dan ook echt nooit!! dus ik ben blij astie weg is/gaat!!

Houdoe en bedankt eej

FCT

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 15:58u

Ey DHR, ruilen voor Engelaar, wat een grap. Engelaar is toch echt wel te goed om die te ruilen.

Nijlpaard

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 17:55u

Het zal toch niet waar zijn, eerst je contract verlengen tot 2010 zodat je opgehoogde salaris tot die tijd verzekerd is en dan voor relarief gezien een snoepcent de club verlaat Ik kan me niet voorstellen dat de technisch directeur niet van eerdere fouten heeft geleerd en weiger dit dan ook te geloven.
Afgelopen seizoen begon heel slecht, werd langzamerhand wat beter en eindigde weer slecht. Je mag in vergelijking tot de twee voorgaande seizoenen enigszins tevreden zijn maar niet de ogen sluiten voor de realiteit dat NAC zonder enkele versterkingen een zeer moeilijk seizoen tegemoet gaat. Dit staat los van het eventueel vertrek van Diba, die speelt te wisselvallig bij NAC laat staan dat hij in de top mee kan.
Van Brands kan ik niet goed hoogte krijgen, is het een redelijke trainer of heeft hij het geluk van twee erbarmlijke seizoenen. Ik denk het laatste.

Scouten doe je zo

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 18:19u

Tja Wanny, lastige spelers moeten ook gewoon in de pas lopen. Volgens mij heeft Brandts daar gelijk in. Zowel Leo als Diba zijn dit seizoen nauwelijks beslissend geweest. De meeste punten kwamen van het collectief. Het liefst liet ik Diba volgend seizoen in het 2e spelen, maar dat is kapitaalvernietiging. Dus voor 5 ton verkopen, clausule erin met betrekking tot doorverkoop etc. En dan een jongen halen die het gras opvreet voor

1974united @ 1934united

Geplaatst: dinsdag 1 mei 2007 om 19:26u

Ge het gelijke ouwe !

Nacional

Geplaatst: woensdag 2 mei 2007 om 8:55u

Munsterman (voorzitter FC Twente) vanmorgen in de TCT:

`We hebben geen contact met Diba en het is volslagen onzin dat we weer met hem in gesprek zouden zijn.`

FCT

Geplaatst: woensdag 2 mei 2007 om 11:40u

Dat is de tacktiek Nacional.....

Nacional

Geplaatst: woensdag 2 mei 2007 om 12:08u

Discussie bij ons pluskutters omtrent een eventuele transfer van Diba is te volgen op www.fctwente.net/forum


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven