homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

31 december 2006
Diba bereikt mijlpaal


Anouar Diba hoort na de wedstrijd NAC - vitesse bij de club van honderd. De aanvaller heeft namelijk 100 competitieduels voor NAC achter zijn naam staan.

Diba, die op 23 maart 2003 zijn debuut maakte voor de geelzwarten, speelde inmiddels 116 officiële wedstrijden voor NAC en zal, mede door het vertrek van Leonardo naar ajaks, een nog belangrijkere pion worden in het veld.

Anouar, van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! We hopen dat we nog veel kunnen genieten van je mooie acties.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Anouar Diba


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

rimaris

Geplaatst: zondag 31 december 2006 om 10:47u

het wordt wel weer tijd voor wat acties van meneertje Diba.

Voetballen GVD

f7gekkelijke

Geplaatst: zondag 31 december 2006 om 11:19u

Dit hoogtepunt in zijn carriere, heeft hij onder meer bij een gesprokkeld met de dit seizoen (na ik-ben-geen-bank-speler-klaagzang) onverklaarbare grote hoeveelheid speelminuten. Want op één assist Groningen uit (beker) en één assist Sparta uit kan ik me werkelijk GEEN ÉÉN goede actie herinneren van de ooit toch aardige vleugelspits.

Wellicht een mooi moment om op dit hoogtepunt eens een maandje in Tibet te gaan zitten of voor mijn part naar Mekka te lopen, en te denken wat hij toch staat te doen op dat gras, zijn werk. Want het is allemaal leuk en aardig met die misplaatste arrogantie van menig voetballer tegenwoordig, een stukje zelfreflectie zou op zijn plaats zijn. Daar mag Ernie Brandts overigens ook wel een handje bij helpen door een Veenstra een wedstrijd of minimaal 2/3 op Anouars plaats te laten spelen.

Ik heb gesproken.

Dn Paal

Geplaatst: zondag 31 december 2006 om 11:48u

f7gekkelijke; dan heb je tegen excelsior lekker op de tribune geslapen!! Diba was toen samen met Slotje de beste van het veld en hebben er grotendeels voor gezorgd dat we met 10 man alsnog gewonnen hebben. Wat niet wil zeggen dat ie arrogant mag zijn, dat is een misplaatste houding..

Het lijkt er trouwens wel op dat als Leo meespeelde Diba inderdaad niet goed was, tijdens de wedstrijden zonder Leo speelde Diba vaak zeer goed..

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 31 december 2006 om 11:53u

Mooie mijlpaal gefeliciteerd !

Iedereen kan eens uit vorm zijn natuurlijk maar het valt me op dat als je op zo`n positie als Anouar speeld dat het dan erg afhangt tegen welke tegenstander je speeld en met wat voor een systeem die spelen ook.
De ene keer heb je wel de ruimte en dan weer niet , en als je eens geen ruimte hebt dan moet je naar binnen kunnen trekken ,maar dat moet dan wel mogen van de trainer en je medespelers.
Ik blijf erbij , het is niet zijn positie daar rechts en hopelijk wordt het nu wat anders in de tweede seizoenshelft voor `m en komt ie op zijn favoriete positie mischien wel in vorm.
Probleem vind ik wel dat je nu een goed draaiende Slot hebt , toch moeilijk om te kiezen , twee van die aanvallend ingestelde spelverdelers is een beetje te veel van het goede , gelukkig hebben we Brandts voor dat moeilijke werk.

stiffmeister1976

Geplaatst: zondag 31 december 2006 om 12:20u

Mensen vergeten dat Diba net vader is geworden. Zijn leven ziet er nu een stuk anders uit. Naarmate de baby ouder wordt zal het rustiger worden in huize Diba en dat zullen we ook op het veld zien.

Come on Diba.

Alleen al voor die gelijkmaker (3-3) tegen feijenooit verdien je al een standbeeld!

defes

Geplaatst: zondag 31 december 2006 om 13:20u

Mensen we blijven feliciteren! Ach ja en waarom ook niet op een gekke dag als vandaag. Diba gefeliciteerd met je lidmaatschap van de Club van 1912..uhhh 100.

Diba is in mijn ogen een fantastische speler. Maar Diba is geen fantastische buitenspeler. Ik vind het heel jammer van s`mans kwaliteiten dat hij daar weer steeds wordt geposteerd. Laatste vorbeeld is de wedstrijd tegen Excelsior (zoals Paal hierboven reeds opmerkt). Na het uitvallen van Leo gaat Diba ineens als een trein. Maar ja, Brandts heeft dat 4-3-3 systeem nou eenmaal opgelegd gekregen, dus ik kan het hem niet kwalijk nemen.
Maar voor Diba is het jammer dat zijn kwaliteiten niet ten volle worden benut. Ik kan me trouwens niet voorstellen dat zoiets niet gaat vreten aan een speler.

inter milaan

Geplaatst: zondag 31 december 2006 om 14:17u

Diba de beste goeie muziek keuze heeft tie trouwens lekker muziekje was t eindelijk is een keer in dat carnavals stadion eindelijk chille muziek
maar goed diba blijft voor mij de beste

FACE

Geplaatst: zondag 31 december 2006 om 15:22u

Een ander mijlpaaltje is de 8ste plaats met 1 wedstrijd tegen de stillempjes tegoed, lekker gevoel om het nieuwe jaar mee af te sluiten. Op naar de tweede competitiehelft met hopelijk een verrassend NAC.

KOM OP NAC

dimitri

Geplaatst: zondag 31 december 2006 om 16:48u

Diba heeft idd eigelijk alleen goed gevoetbald als Leo er niet in stond. Verder is hij sinds een paar weken papa en dat is ook een flinke verandering ( zeker als de kleine slecht slaapt `s nachts ).
Ik heb er alle vertrouwen in dat hij zich de 2e helft van het seizoen laat gelden,hopelijk te beginnen in tilburg

Morkai the Red

Geplaatst: maandag 1 januari 2007 om 0:56u

Nog gelachen om zijn kinderlijke muziekkeuze in de wedstrijd tegen de fietstassen , het was nog net géén kabouterplop of K3, maar nederlandstalige kinderhiphop en nummertje van de afgeschoten rapper 2-pak over zijn moeder, erg aandoenlijk.....

Helaas presteert meneer Diba al een tijdje géén reet meer, desondanks laat Brandts hem toch staan. Echter sinds Diba niet meer op `10` ballen loopt te verspelen, maar redelijk risicoloos als buitenspeler wordt gebruikt stijgt NAC opzienbarend op de ranglijst.
Ik hoop dat de geruchten waar zijn en dat ajakkus zo gek is om hem (natuurlijk tegen een leuke vergoeding) over te nemen, dan zijn we gelijk van een wat duurdere speler en een moeilijke jongen af die al een tijdlang in zijn groei stilstaat. Daarnaast is zijn snelheid en explosiviteit al enige tijd afgenomen (tegenover het jaar onder Ten Cate), zonder dit wapen is het maar een modale panna voetballer.

Diba, hopelijk vertrek je snel naar ajakkus, zowel de mentaliteit als de clubcultuur passen daar uitstekend bij jou!!!

Sammy

Geplaatst: maandag 1 januari 2007 om 19:53u

Diba heeft vorig seizoen vooral tegen Volendam uit en de derde keer tegen Top goed gespeeld. Volgens mij had hij in doe periode een vrije rol. Of het daar aan lag of aan de matige tegenstanders weet ik niet. Maar dat Diba zich niet prettig voelt aan het lijntje is duidelijk. in potentie is het een heel goede speler met een gebrekkige mentaliteit! hoop dat hij goede voornemens heeft en het maximale uit zijn mogelijkheden gaat halen.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Martijn (Vak G)

Geplaatst: zondag 31 december 2006om 12:13u

Het wordt tijd dat ie eens een keer gaat voetballen. Hij heeft dit seizoen nog geen goede wedstrijd gespeeld. Hij lijdt alleen maar balverlies en verdedigd niet mee terug. Daardoor lopen mensen als Edwin de Graaf en Danny Mathijssen zich de longen uit het lijf om zijn balverlies iedere keer op te vangen. Hij moet leren makkelijk te spelen. Tegen Vitesse probeerde hij iedere keer met een actie Fränkel te passeren. Het is hem werkelijk geen enkele keer geluk. Speel simpel, op die manier hebben andere spelers er ook wat aan. Hij valt iedere keer in dezelfde fout. Tegen SC Heerenveen probeerde hijmet dezelfde actie (waarmee hij Fränkel ook wilde passeren) Breuer te passeren. Lukte ook geen enkele keer. Maar vraag je je dan af: "Heeft meneer Diba zijn les geleerd?" Nou nee, de volgende wedstrijd probeert hij het weer opnieuw. Lukt het dan weer niet, nou dan probeert hij het de volgende wedstrijd weer. Terwijl heel Vak G zich aan hem ergert. Hij was altijd voor Vak G een favoriet. Maar op deze manier verandert dat heel snel. Tuurlijk moeten we niet vergeten dat hij ons op fantastische wijze gered heeft in de Nacompetitie.

Cicaro

Geplaatst: zondag 31 december 2006om 12:52u

Diba wil in de winterstop als nog naar Twente!

rodrigo

Geplaatst: zondag 31 december 2006om 13:31u

dankzij deze meneer diba zitten we nog in de eredivisie zijn jullie de goals vergeten in de nacompetitie
Hopen dat je het geel zwart nog jaren mag dragen

w. of W.

Geplaatst: zondag 31 december 2006om 13:35u

Proficiat!!

gwn_ik

Geplaatst: zondag 31 december 2006om 15:49u

Gefeliciteerd Diba!! Op naar de 200!!

Bonker

Geplaatst: zondag 31 december 2006om 18:46u

Diba is inderdaad geen echte vleugelspeler. Daarom blijft de Bonker ook volhouden dat spelen met 3 spitsen op de huidige manier niet goed is voor NAC.
Diba = geen rechtsbuiten, en speelt doorgaans matig
Rigters = geen linksbuiten, en speelt doorgaans matig, zij het met het verschil dat Rigters wel keihard knokt elke wedstrijd
Pinas = slecht op elke positie, weg ermee dus
de Graaf = een echte rechtshalf voor een 4-4-2 systeem, nu kan hij z`n ei niet kwijt, omdat meneer Diba de ruimte wegneemt

Ook voor de overige middenvelders (Slotje, Zonneveld en Mathijssen) geldt dat ze beter uit de verf komen in 4-4-2. Dus ik zou gaan voor de volgende 11 na de winterstop
Zoetebier
Stam Penders Zwaanswijk Mtilliga
de Graaf Mathijssen Slot/Diba Zonneveld
Rigters/Diba Salmon


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven