homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

7 december 2006
Ahmed Ammi tekent voor 3 seizoenen


Ahmed Ammi, de rechtsback van vvv die aan het eind van het seizoen transfervrij is, zal per 1 juli in dienst treden van NAC.

Earnie Stewart heeft bevestigd dat er een akkoord is voor 3 seizoenen.


Bron : De Rat, NACblog


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Earnest Stewart
Ahmed Ammi

06-dec-2006
'NAC doet Ammi deze week contractvoorstel'...
29-nov-2006
NAC sprak deze week met Ahmed Ammi...
22-nov-2006
`NAC volgt achmed ammi`...
12-feb-2007
Stewart blij met komst Jansen...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

danny b

Geplaatst: donderdag 7 december 2006 om 18:39u

Goed nieuws! Talentvolle verdedigers zijn meer dan bruikbaar. Ik ben wel benieuwd wat de bedoeling is met Kurt Elshot...
Concurrentiestrijd of proberen te verpatsen?

JanNac

Geplaatst: donderdag 7 december 2006 om 18:39u

Goede zaak, jong en goedkoop. Dit is wat we meer moeten doen. Ernie bedankt (zijn er nog meer veveve-ers?)

Chaam groet NAC

leo nac

Geplaatst: donderdag 7 december 2006 om 18:40u

Dat is goed nieuws. Wat versterking voor de rechtsback positie kunnen we wel gebruiken. Nu nog een spits die kan scoren!!

Bartesi

Geplaatst: donderdag 7 december 2006 om 18:40u

Welkom Ahmed,

Ik ben vandaag ook aangenomen bij een nieuwe baas. Maar geen contract voor 3 jaar.....
Heeft hij ook proeftijd??

harry b.d.

Geplaatst: donderdag 7 december 2006 om 18:42u

Volgens connaisseurs hadden we met Kurt Elshot "de vierde beste back" van Nederland in huis gehaald. Geen kattepis dus.

Anderhalf jaar klootjesvoetbal later wordt Elshot door notabene Stam uit de basis gehouden op rechtsback. Als excuus zal wel een of andere blessure worden opgevoerd.

Enfin, het experiment Elshot is dus mislukt. Daar moet je eerlijk in zijn. Of is Ammi toch gewoon voor het tweede aangetrokken ?

Mieshoop

Geplaatst: donderdag 7 december 2006 om 18:56u

ben benieuwd.. moet nun goeie zijn.

altijd beter dan die middenvelder die ze nu maar op de backposities weg laten kwijnen...
nu nog n goeie rechterspits en Diba lekker op z`n eigen positie laten ballen. Dan moet het goedkomen en dan zal ons Schweizerisch orakel wel zorgen voor de bezetting van de rode stoeltjes.. die 10% laat je toch zeker niet schieten, beedee?

Wanny

Geplaatst: donderdag 7 december 2006 om 19:33u

Ik ken de kwaliteiten van de beste man niet, dus ik geef geen oordeel over deze transfer, maar het goede nieuws is wel dat NAC al volop bezig is met komend seizoen. Het wordt nu eindelijk tijd dat er een NAC-waardig elftal komt te staan en niet die ellende die we nu al 3 seizoenen voorgeschoteld krijgen.

rimaris

Geplaatst: donderdag 7 december 2006 om 19:43u

rechtsback?? Ik was er van overtuigd dat het een linksback is. Mijn fout of de ratdactie?

den Boeman

Geplaatst: donderdag 7 december 2006 om 20:27u

Goeie zaak!

@ Rimaris; als t een linksback is lijkt t me eerder een foutje van de Stewart.....

drs Marcellus

Geplaatst: donderdag 7 december 2006 om 20:45u

Mooi mooi, nu nog een waardige opvolger voor Leo. En dan het liefst eentje die er wel een stuk of wat inschiet.

NACdeClub

Geplaatst: donderdag 7 december 2006 om 20:56u

Goede zaken!

NACdeClub

Geplaatst: donderdag 7 december 2006 om 20:56u

Goede zaken!

MayDave

Geplaatst: donderdag 7 december 2006 om 21:20u

Ken m absoluut niet, zal maar eens Juliper league samenvattingkje checken. Hoor goeie verhalen.

portugeese naccer

Geplaatst: donderdag 7 december 2006 om 21:40u

Ken de man niet en heb daarom geen oordeel. maar toch één opmerking: "onder de streep" wordt gesproken over Ammi als een "jonge talentvolle voetballer". Ammi wordt komende maand 26. Da`s niet zo hee jong meer om de overstap van de Eerste naar de Eredivisie nog te maken!

portugeese naccer

Geplaatst: donderdag 7 december 2006 om 22:00u

Ben overigens ook benieuwd of tie een "Rob Wielaert-clausule" in zijn contract heeft.

jordyvantreijen

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006 om 1:35u

@ rimaris
Jouw fout. Het is absoluut een rechtsback. En niet eens een slechte! Ben benieuwd wat hij kan laten zien in de eredivisie. Heeft zich bij VVV goed ontwikkeld en lijkt mij eredivisiewaardig. Maar je weet het nooit! Maar om niet te gaan zeuren: Dit is een goede zet van NAC!!! Meerdere clubs wilden hem hebben, maar NAC trekt aan het kortste eind! En dat is lekker, zeker gezien de imagodeuk die ons clubbie de afgelopen seizoenen heeft opgelopen! Hopelijk laat Ammi zien dat ook NAC nog steeds goede spelers in huis kan halen... Nu nog Mathijssen voor langere tijd binnenhalen en we zijn potverdikkie echt goed bezig!

En natuurlijk: een spits erbij! Leo gaat weg, punt! Maar er zijn genoeg jongens die hem kunnen doen vergeten. MacDonald zou een hele goede aankoop zijn, hoewel ondergetekende ook wel onderbuikkriebels krijgt bij het horen van de naam Salmon!! Of dat te maken heeft met het NAC-hart of met de kwaliteiten van Salmon (want die heeft) kan ik zelf op dit moment niet goed beoordelen... Laten we rustig wachten en kijken wat het NAC-management beslist. Die spits gaat er wel komen, dat is de afgelopen dagen in ieder geval duidelijk geworden! Ik wacht in spanning!!!!

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006 om 8:57u

Vooralsnog is gebleken dat Stam te vaak (UIT NOOD!) op de rechtsbackpositie terecht is gekomen. Het lijkt me dus geen overbodige luxe om een extra rechtsback te halen - onafhankelijk van de kwaliteiten van Elshot. Daarnaast kan deze meneer Ammi misschien ook nog wel in het centrum uit de voeten?? Daar zitten we natuurlijk ook niet echt dik in de verdedigers.

Nu Salmon (als we het over zijn kwaliteiten hebben: het is niet voor niks dat van gaal hem ooit naar ajax wilde halen!) en McDonald nog en we zijn weer een stukje verder.

portugeese naccer

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006 om 9:12u

@ jordi etc.

Ik neem aan dat je bedoelt dat NAC aan het langste end heeft getrokken?

hannibal

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006 om 10:09u

leuk. een rechtsback uit de eerste divisie. 26 jaar, het zal wel.
ik lees hier veel `ken hem niet` dwz hij is nooit echt opgevallen.
prima dat zo`n gosert komt, kan nooit veel kosten en misschien is t wat - al gauw beter dan stammetje. maar om hier nou voor te gaan juichen .... of gekker nog zoals die nepperd bouw dit gedegen beleid te noemen....
is makkelijk te pareren door te zeggen dat je voor een vent van 26 nooit meer fatsoenlijk geld krijgt dus iedere euro is er een te veel...
zeler als je al 2 rechtsbacks hebt. maar het zal wel, we zullen wel zien of t iets is.

De wezel

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006 om 11:07u

Als al die negatieve graftakken nou eens ff opzouten hierzo....

We halen een talentvolle speler binnen en dan nog lopen te zeiken.... Eerder werd er al verkondigd dat ie zeker naar roda zou gaan (not dus) en werd door hark BD al weer gezeken over stewart.... Maar daar hou je nu ineens je bek over en ga je over elschot wouwelen..... Blijf aub lekker op een alp in zwitserland zitten en wacht op de eerstkomende lawine...... triest figuur...

De wezel

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006 om 11:07u

Als al die negatieve graftakken nou eens ff opzouten hierzo....

We halen een talentvolle speler binnen en dan nog lopen te zeiken.... Eerder werd er al verkondigd dat ie zeker naar roda zou gaan (not dus) en werd door hark BD al weer gezeken over stewart.... Maar daar hou je nu ineens je bek over en ga je over elschot wouwelen..... Blijf aub lekker op een alp in zwitserland zitten en wacht op de eerstkomende lawine...... triest figuur...

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006 om 11:27u

We halen een 26 jarige rechtsback uit de eerstedivisie naar NAC en onmiddellijk moet er weer spastische gereageerd worden. Met als dieptepunt provocerende uitspraken over hoe geweldig Stewart en Mommers bezig zijn.

Schei toch uit zeg.

de broer van john f.

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006 om 11:51u

Goeie zaak natuurlijk. Er moet immers worden geanticipeerd op de nabije toekomst. Wie zijn licht opsteekt, weet ook dat Ammi ook uitstekend in het centrum van de verdediging zijn mannetje staat. Penders en Zwaanswijk moeten ook concurrentie en alternatieven hebben. Met Ammi en talent Demir hebben we dat achter de hand.
BD maakt zich weer eens totaal ongeloofwaardig, weken zeikt hij om een `schaduwelftal` en op het moment dat daar inderdaad aan wordt gewerkt keert hij dat gegeven weer juist tegen het beleid. Ik geef toe: al te uitbundig juichen is niet nodig, maar om nu onverschillig de schouders op te trekken en te zeiken over de leeftijd van die jongen en meteen Elshot te degraderen tot een back-onder-peil is weer een heel ander verhaal. Het gegeven is dat Ammi nauwlettend werd gescout door subtoppers (zoals Roda) en dat NAC prima en snel heeft gehandeld. Ook de jacht op Sherill McDonald en Salmon wordt door de heren afgedaan met respectievelijk `onder de maat` en `ouwe hap`. Tja, dan slaat je eerdere kritiek natuurlijk ook nergens op. Met andere woorden: hoe er ook wordt gesleuteld, gescout, aangetrokken, geanticipeerd, en dat alles binnen de beperkte mogelijkheden: het is nooit goed. Het feit dat de mogelijkheden beperkt ZIJN, dat is terecht onderhevig aan kritiek. Het feit dat er vroegtijdig wordt gewerkt aan een goede selectie, lerend van de huidige tekortkomingen, verdient gewoon waardering. Niet meer, niet minder. De vlaggen hoeven niet uit, want NAC staat er (nog) niet florissant voor. Handhaving rond plek 9 tot 13 is de doelstelling voor dit seizoen, en daar kan je over blijven mutsen maar dat is als het dreinen van een verwend klein kind, dat zijn snoepje niet krijgt. Ik denk dat NAC na het vertrek van Leonardo pas echt kan toekomen aan het voetbal, dat Brandts in gedachten had en heeft. Nu is alles geconcentreerd op de grillen en talenten van de kleine Braziliaan. Soms pakt dat geweldig uit, maar steeds meer blijkt dat de tegenstander zich daar uitstekend en met succes op kan instellen. Na Leo`s vertrek moeten anderen het voortouw nemen, wijzigt de spelopvatting en zijn er meer en betere kansen voor dit NAC (MET een efficiente spits). Ik heb het eerder gezegd: de sterkte van NAC met Leo (zonder kwaliteits-gelijkwaardige spelers om zich heen) is tegelijkertijd de zwakte van NAC.
het lijkt er sterk op dat een aantal criticasters die mogelijkheden niet Willen zien en alleen maar uit zijn op een totaal failliet van NAC, zodat er opnieuw gebouwd moet worden. Maak nu eens een onderscheid tussen wankel bestuur en voetbalgogme!

Hanske N

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006 om 12:27u

Goed verhaal; Broer van John f!!
Sluit me er 100% bij aan.
Deze aankoop is prima voor ons NAC met de huidige beperkte middelen.
En nu EXcelsior....ome Ton Here we come!

cownter

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006 om 12:33u

Goeie zaak, ik hoor dat het een talentvolle speler is. Laat maar komen? Enne kan Ronnie Stam mooi naar VVV, zijn we daar ook weer vanaf!!!! sorry mensen maar ben geen Stam-fan, echt een eerste divisie niveau. Wat doen ze met Elshot, toch een redelijke speler? Ach... twee spelers voor die positie kan ook geen kwaad...

Hugh Hefner

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006 om 12:34u

Janneke > Merkwaardig dat jij de enige bent die rept over de Limburgse Marrokaan. Ik bedoel, als er een combinatie is, waarover je tientallen flauwe grappen kunt maken, dan is het die wel!

Sponsor bouw > Dit soort transfers worden met gesloten beurzen gedaan. Er hoeft geen sponsor bij te komen en dus kan de rust bewaard worden. Dat is heel anders als er wel patatten op tafel moeten komen. Er is niet een sponsor die absolute geheimhouding kan garanderen. Zelfs de mannen die met oogkleppen op achter TM aan blijven sjokken kunnen dat niet. Ieder ander stelt zich hoe dan ook kritisch op en gaat zijn licht ergens anders opsteken. En dus heb je een balletje aan het rollen, dat soms kan uitgroeien tot een flinke sneeuwbal. En daarbij: de huidige sponsors zitten na het vertrek van TM op de houten banken voor de eretribune en scharen zich bij de hervormde vijfde colonne. En wat je daar allemaal te horen krijgt...

Hugh Hefner

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006 om 12:37u

Wezel > Je haalt twee spelers door elkaar. De speler die met Roda ging praten is Willem Jansen. En niet Ahmed Ammi.

De Wortel

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006 om 13:02u

Welkom bij de mooiste club op deze aardkloot, Ahmed en alvast heel veel succes!!!

hannibal

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006 om 14:20u

Broer van heeft weer de tijd, id de tijd van de baas....
mooi bevlogen verhaal. maar laten we nu niet hysterisch gaan lopen doen omdat we een jonkie van 26 gehaald hebben. let wel, ik oordeel niet over deze knaap.
maar... hij heeft zeven jaar in de juup league gespeeld en is zooooo goed dat niemand in die 7 jaar ook maar een knaak voor hem wilde overmaken; spelers van vvv kosten nauwelijks iets, zeker niet voor rijke clubs uit bv friesland. ergo, mogelijk een prima alternatief op rechts en misschien in het centrum, niet meer, niet meer.
om nu de conclusies de lucht in te gooien dat er plotsklaps een wereldjob gedaan wordt......

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006 om 14:46u

H. en seccondanten springen direct op een wezel die ongenuanceerd (dat wel) zijn hart lucht over dat euwige gezuig van betrokkene , dus blijkt maar weer dat H. alleen leest wat ie wil lezen , dat provoceerende was niet over Stewart maar tegen jouw !
Wederom een goed stukkie van broer van John F.

Negatieve graftak mmm...... , ja geeft het redelijk weer.

portugeese naccer

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006 om 15:32u

@ Hoog etc.

Beste Hoog, als er één is die op deze site alleen maar leest wat ie wil lezen, dan ben jij het wel.

Hoe kom je er in godesnaam nu weer bij dat "H. en seccondanten" direct op De Wezel zijn gesprongen?

To get into the details: na het bericht van De Wezel zijn ongeveer 8 berichten geplaatst, en wel van Harry, Broer, Hanske, Cownter, Hugh, Wortel en Hannibal.

Ten eerste denk ik dat van deze scribenten er maar dan ook geen één als "seccondant" (al dan niet met dubbel c) van Harry wil worden betiteld.

Daarbij: de enige die op De Wezel ingaat is Hughie, die enkel melding maakt van het feit dat De Wezel zijns inziens een verkeerde speler op het oog heeft (onjuist overigens, want Roda was geinteresseerd in zowel Ammi als Jansen, maar dit ter zijde).

Oftewel: jouw posting waarin jij schrijft dat Harry en secondanten op De Wezel zouden zijn gesprongen, slaat als een tang op een varken. Jij bent alleen maar uit op polarisatie en tracht met warrige verhaaltjes de aandacht af te leiden van de kern van menig wčl relevant betoog. En da`s verdomde jammer!

de broer van john f.

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006 om 16:02u

@Hannibal: Maak je geen zorgen jongen, ik schrijf hier in mijn eigen tijd, werk voor tientallen opdrachtgevers, dus ben niet oneigenlijk bezig, zoals een enkele bankemployee hier wel doet.

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006 om 16:39u

Nederland is volledig gedegenereerd mensen. Toen ik gisteren rond negenen op de huisalp arriveerde en de tv aanzette wis ik eve nie wat ik zag. En reken maar dat ik wat gezien heb op deze aardkloot. En ook de komende week weer ga zien want de bekende ronde van Madras-Singapore binnen 5 dagen komt er vanaf maandag weer aan.
Enfin, tv aan om 5 over 9 en wat zien ik op Nederland 2 (of 3 daar wil ik eve vanaf zijn) ? Een kerel met zijn broek naar beneden op een soort massagetafel en een klein kaboutertje dat in de behaarde reet moet kruipen. De puntmuts in de vaseline en het kaboutertje werkt zich het darmkanaal in. Vijf over negen, primetime tv in Nederland. Waar zijn we in godsnaam mee bezig mensen.

Bon, de kabouters die bij NAC elkaar een bruine puntmuts bezorgen zijn anders ook niet op 1 hand te tellen. De reacties op dit item zijn beschamend. Alsof de Heiland is binnengehaald, alsof TM persoonlijk een nieuwe Maradonna heeft vastgelegd voor Breda en omstreken.

Nederland is volledig gek geworden. Doe normaal !

de broer van john f.

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006 om 16:53u

Nederland glijdt af beste mensen, glijdt af naar een kil en berekenend klimaat, waarin would-be figuren anderen voor het karretje van hun eigenbelang willen spannen en daarbij `die anderen` willen doen geloven dat ze de wijsheid in pacht hebben. Andere meningen dan de hunne worden achteloos terzijde geschoven of afgedaan als belachelijk. Deze would-be figuren trachten hun indoctrines te maskeren met opgeblazen verhalen over de door hun bereikte status. Een 2-onder-1-kapje bij een molshoop in Zwitserland wordt gepromoveerd tot een vrijstaande villa op een huisalp. Mensen met andere meningen of zich houdend aan een 40-urige werkweek worden door dat soort would-be tiepjes omschreven als `mietjes`. Schrijnend evenwel is het feit dat dit soort would-be mensjes nog aanhang hebben ook. En (ik dacht dat ik het nooit zou zeggen) dat is verdomde jammer.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 9 december 2006 om 0:02u

Wat je zegt broer........... , heb er er lak aan hoe H. over mij denkt trouwens.

@ port. , ik polariseren , ooit van de term klapvee gehoort ?
Wie polariseerd hier dan ?
Als niemand als seccondant betitteld wil worden dan snap ik niet waarom ik steeds reacties lees van de welbekende H.b.d.`s getrouwen die de argumenten weerleggen van anderen die zich weer eens ergeren aan die zelfde H.b.d.............
o.k. Het was er in dit geval ééntje , H.H. , maar ene Hannibal , u zelve , en vooral Jannie hieronder betrap ik er regelmatig op , en da`s dan maar polariseren ,maakt mij het uit , maar als dat gebléér er zelfs voor zorgt dat er mensen zich er zo aan ergeren dat ze niet meer kunnen reageren (omdat ze er té chagerijnig van worden alleeen maar van het lezen!) hier op deze site dan gaat er iets niet helemaal goed lijkt me .

p.s. , het zegt toch wel wat als je de humor van Ederveen in andermans veren niet begrijpt ! , té zure kijk op de wereld ? (understatement off the year !!!!!)

de broer van john f.

Geplaatst: zaterdag 9 december 2006 om 12:56u

Prima statement Hoog...!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

sponsorbouw 1

Geplaatst: donderdag 7 december 2006om 19:26u

Jonge talentvolle voetballer voor drie jaar vastleggen is toch altijd goed nieuws en zeker als hij transfervrij is .

Volgens mij hoort in de breedte bouwen aan een selectie bij de opgave van de directie en daar wordt nu in alle rust aangewerkt.

Er komt gelukkig niks meer naar buiten zelfs Harrie weet niks meer omdat de rijen zijn gesloten bij nac en dat is goed nieuws want onderhandelen is een vak apart en daar hoort rust bij en dan bereik je resultaten .Goed werk van Earnie Steward en Frans Bouwmeester en Jeffrey van As ,TM zal ik maar niet noemen anders reageert Harrie weer en dat is niet goed voor zijn hart en stuurt hij zijn V8 nog een keer de berg af . Hup NAC BREDA

Venlonaren.nl

Geplaatst: donderdag 7 december 2006om 19:55u

Jouw fout. Het is een rechtsback.

Scouten doe je zo

Geplaatst: donderdag 7 december 2006om 20:16u

Wanny slaat de spijker op z`n kop. Er wordt tenminste tijdig gezocht naar versterkingen. En gelukkig weer een speler die graag wil, alhoewel ik hem niet zo goed ken. Hoor wel positieve geluiden van VVV supporters.

Boink!

Geplaatst: donderdag 7 december 2006om 20:57u

Ok dan! Lekker met Kurt uit laten vechten voor die basisplaats en Ronnie aan de kant

Janneke f7

Geplaatst: donderdag 7 december 2006om 21:19u

Ik heb net maar even gebled naar ome Hubert in Venlo. Ome Hubert bezoekt elke thuiswedstrijd van VVE in de Koel. Ome Hubert is verdrietig omdat zijn lievelingsspeler Ammiekuh naar NAC gaat vertrekken. Ome Hubert sprak altijd vol lof over deze Limburgse Marokkaan, hij noemde Ammiekuhhhhh veruit de schoonste back van de eerste divisie. Ome Hubert is wel blij dat Amiekuh niet naar de Kerkraadse vijanden vertrekt.

jonathan

Geplaatst: donderdag 7 december 2006om 22:39u

Ammihoela!!

*ster

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006om 10:39u

Een hele goede rechtsback die veel mee op komt, met zoveel verdedigende als aanvallende kwaliteiten, ben benieuwd of hij dat ook bij NAC laat zien, succes Ahmed.

Jannie F7

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006om 11:00u

Dat de dure jeugdopleiding zelfs niet in staat is om een rechtsback op te leiden zegt genoeg....

Jannie F7

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006om 11:34u

Wezeltje toch, een 26 jarig talent??? Hahahaha, Hans v/d Dungen en Jack Koumans, dat waren backs! Uit eigen jeugd! Zonder verdere kosten! En nu? Een dure jeugdopleiding waar bakken geld in gaan voor de kat zn viool!!!

Janneke f7

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006om 11:34u

Nu blijkt dat de grootste monden hier de minste voetbalkennis bezitten. Het is toch algemeen bekend dat Ammi de beste rechtsback van de eerste divisie is. Als je dat niet bekend is zegt dat meer over je eigen voetbalkennis dan over Ammi. Overigens ook Heerenveen, Vitesse en Roda waren in de markt. NAC heeft hier een perfecte slag geslagen.
De nieuwe opzet in het technisch beleid begint zich te lonen. Ernie Stewart en zijn afdeling verdienen een pluim

Geertje-c

Geplaatst: vrijdag 8 december 2006om 19:49u

Ammi is een uitstekende back, was afgelopen seizoen net zo belangrijk voor mijn clubbie als Marcel Meeuwis. En die is nu de dragende speler bij Roda JC in de subtop eredivisie.
Is een verdediger met enorm veel techniek, kan op alle plaatsen aan de zijkant uit de voeten. Is echter geen speler voor het centrum. Hij is pas op 13 jarige leeftijd begonnen met voetballen, en vertrok pas op zijn 19e naar VVV.
Achmed, jammer dat je weg gaat, maar veel plezier en succes in Breda!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven