homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

18 november 2006
Uitslagen jeugd


De NAC-junioren hebben het vandaag beter gedaan dan het eerste elftal dat gisteren deed. Geen enkel elftal heeft verloren: 3 overwinningen en twee gelijke spelen waren het resultaat van een zonnig dagje voetbal.

De A-Landelijk won de belangrijke uitwedstrijd van vvv venlo met 3-0. Concurrent en koploper nec won echter ook, zij het nipt met 2-1 van top oss. De achterstand op de nijmegenaren blijft dus 5 punten.

De B-jeugd liet belangrijke punten liggen. Tegen de amateurs van feyenoord kwamen de mannen van Jack Sweres niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Jammer, want NAC staat op kop met maar twee punten voorsprong (en nu dus 3) op sparta. Voorlopig blijven we bovenaan staan, de concurrent speelde vandaag namelijk niet.

De C-junioren zijn goed bezig. Deze keer moest sarto er aan geloven. Door de 4-1 winst klopt het team aan bij de subtop.

De D-1 kon helaas de twee ruime overwinningen van afgelopen weken niet nogmaals herhalen. In de thuiswedstrijd wist rbc roosendaal een 1-1 uit de wacht te slepen.

Tot slot de D2. Het elftal van trainer Toon van Ierssel kaapte netjes een 3-4 weg bij rbc roosendaal. Deze alweer derde knappe overwinning op rij brengt het jongste jeugdelftal richting de tweede plaats op de ranglijst. Heel knap!!

De uitslagen van zaterdag 18 november:
A-Landelijk: vvv - NAC Breda (0-3)
B-Landelijk: feyenoord av - NAC Breda (2-2)
C-Landelijk: NAC Breda - sarto (4-1)
D-1: NAC Breda - rbc roosendaal (1-1)
D2/E: rbc roosendaal - NAC Breda (3-4)


Bron : De Rat, kantine NAC Opleidingen


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: zaterdag 18 november 2006 om 18:46u

Kan Peter Remie niet even dispensatie aanvragen voor Diba zodat die de rest van het seizoen kruiskrabbend kan afmaken bij de A-jeugd ? Daar hoort hij gezien zijn spel van de laatste maand namelijk helemaal thuis !

Mieshoop

Geplaatst: zaterdag 18 november 2006 om 19:16u

Volgens mij staat Diba niet op "zijn" positie, maar als veredelde rechtsbuiten opgesteld.. Evenals vorig seizoen bij Sno en dit seizoen bij Stam en Zonneveld kun je daar dus geen 100% topprestatie van verwachten.
Als ik, als simpele accountant, ineens een scheikundig experiment in goede banen moet leiden, waar toevallig ook wel cijfertjes in komen, dan wordt dit ook een fiasco.
Zolang als we met drie spitsen willen spelen zonder een rechtsbuiten te hebben, moeten we het doen met twee briljantjes die vaak naar binnen trekken en elkaar in de weg lopen. Zo is het, en helaas, niet anders...

Of is dit de schuld van vriend Mommers, Harry?

Oja, kunstgras = kutgras!

harry b.d.

Geplaatst: zondag 19 november 2006 om 13:48u

Eindhoven airport. Geland uit Gerona.

Mensen,

NAC Opleidingen moet eerst volledig op de schop alvorens er nog 1 cent bijgaat. Onder Mommers en van der Hoeven is de jeugd volledig verwaarloosd en moet half Breda toezien hoe Willem2 en Rbc-busjes in Princenhage en Heusdenhout onze talentjes komen halen en brengen.

De teloorgang van een eens zo trots bastion is wel degelijk de schuld van onze parodie op een algemeen directeur. De opties die we hebben heb ik hier reeds verschillende malen geschilderd, dus die ga ik niet herhalen. Dat zijn paarlen voor de zwijnen.

Enfin, gisteravond nog uitstekend getafeld met een van Brabants meest vermogende families. De jamon en de wijn waren weer voortreffelijk. Nu geland in de zut, de motregen. Steek direct eerst nog een sigaar op in een Eindhovensch hotel alvorens de terugreis naar de huisalp te aanvaarden.

Groet

Kadikale

Geplaatst: zondag 19 november 2006 om 14:41u

Volstrekte onzin dat dit alleen door TM of VdH gebeurd.
Die busjes rijden hier al jaren rond!

Als je nou niets beter te melden hebt blijt dan lekker in het buitenland!

de broer van john f.

Geplaatst: zondag 19 november 2006 om 15:09u

Ach, Kadikale. BD pronkt nu eenmaal graag met de veren van de bank waarvoor hij werkt. Door de ontmoetingen met vermogende mensen, die niet weten wat ze met al hun geld aan moeten, heeft hij de grip op de werkelijkheid verloren. Pochen over het zoveelste vliegveld waar hij landt, de privileges die hij geniet, hij laat het allemaal graag weten, vooral aan `het gewone volk`, waardoor hij hoopt op aanzien en op ondersteuning vanuit de geel-zwarte achterban, daarbij anticiperend op het adagium "zo`n rijke meneer van de wereld zal het allemaal wel beter weten". Triest eigenlijk.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 19 november 2006 om 16:39u

@ broer @ (club) kadikale , zou er bij supporter-sites van de ons omliggende clubs ook zo`n negativeling de busjes van `NAC opleidingen` die "hun" talentjes rond rijdt in het Brabantse op het internet iedereen het bloed onder de nagels halen d.m.v. het vele vervelende clubleiding ondermijnende gewauwel over........... , ja waar eigenlijk over ?
vraag: rijden die busjes niet overal en van elke club in een straal van zo`n 50 km. rond hun eigen club ?

den Boeman

Geplaatst: zondag 19 november 2006 om 17:38u

@ Mieshoop: Wat loop jij Diba hier nu ineens te verdedigen?? Tis gewoon een feit dat hij goed kan voetballen, maar ook dat ie een grote smoel heeft en dat op zijn inzet alles valt aan te merken!!

Oja: liever sex met een Os dan stemmen op wouter bos!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Henk de Groot

Geplaatst: maandag 20 november 2006 om 14:32u

Ik geef BD,niet vaak gelijk, maar in dit geval klopt het helemaal.

Het is een drama met de jeugdopleiding van onze club.

Er zit geen enkele lijn en visie in wat en hoe onze regionale talenten moeten aanleren om uiteindelijk een kans te maken in het betaalde voetbal.

De trainers zijn goedwillende maar kennisontbrekende, niet pedagogisch opgeleide prullers die de jeugd op geen enkele manier kan verbeteren. En dit is dus al zo`n 20 jaar aan de gang.

Of stoppen met deze geldverslindende sociale werkplaats of eens een eredivisie waardige jeugdopleiding neerzetten met een duidelijke visie, kwaliteit en deze spelers ook een eerlijke kans geven om als betaaldvoetballer aan de slag te kunnen.

Dat betreft loopt NAC Breda kilometers achter op onze vrienden in Tilburg, Waalwijk, Eindhoven en nu ook al zelfs Roosendaal.

Jammer maar waar.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven