homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

18 november 2006
Stam geschorst tegen roda


Doordat Ronnie Stam gisteren zijn 5e gele kaart van dit seizoen verzamelde mist hij vanwege een schorsing het duel tegen roda volgende week zondag.
Gelukkig is Kurt Elshot tegen die tijd waarschijnlijk weer voldoende hersteld van zijn blessure om de positie rechts achterin in te nemen.


Bron : De Rat, NACblog


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Relaties

Ronnie Stam
Kurt Elshot

26-nov-2006 RJC-NAC (3-2)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Le Payalo

Geplaatst: zaterdag 18 november 2006 om 13:22u

En dat is jammer!

Keizerstad

Geplaatst: zaterdag 18 november 2006 om 14:27u

Jammer...

zou ik het niet willen noemen,

ondanks al zijn (overigens inefficiënte) inzet, blijft het een wanvoetballer van het niveau Gesta, Irene, Internos of SAB. De eerste elftallen, dat wel! Hard werken kan ontbrekende kwaliteit compenseren, maar er zijn wel degelijk grenzen. Alles wat Stam doe is ronduit inefficiënt.

Er wordt gewoonlijk van inefficiënt werken gesproken indien de voetballer niet de juiste concentratievorm vindt. Hij gebruikt ongeacht de taakstatus dezelfde concentratievorm. Deze kan zijn:

Te snel, oppervlakkig, globaal, chaotisch; Een kind dat snel werkt, walst vaak over de problemen heen, ziet geen problemen, slaat tussenstappen over. Het werk kenmerkt zich door voortdurende slordigheidsfouten.

of...

Te langzaam, secuur, detaillistisch, onpraktisch; Zo’n voetballer denkt bij elke stap na, controleert voortdurend zichzelf, maakt onnodige tussenstappen.

En ziedaar de persoonsgegevens van voetballer R. Stam, die naar mijn idee ook nog eens veel te veel met zijn haar bezig is, maar dat terzijde.

Doe mij maar een pruim,

m.v.g.

Reiziger65

Geplaatst: zaterdag 18 november 2006 om 14:39u

@keizerstad

Ben jij zo blind omdat je in nijmegen woont of heb je gewoon geen verstand van voetbal
Eigenlijk denk ik beide .......
Hij is wekelijks bij de beste spelers vorige week het hoogste cijfer in de telegraaf dus ik weet niet waar naar jij naar zit te kijken

groetjes van een echte nac fan(nog steeds alles gezien dit seizoen )en jij ....... denk het niet eerlijk gezegt .....

danny b

Geplaatst: zaterdag 18 november 2006 om 14:52u

Respect voor de wedstrijdmentaliteit van Stam. Die is altijd 100%. Meer mag je van een speler niet verwachten.
Voetballend komt hij natuurlijk wel veel tekort Reiziger65. Als je dat niet ziet moet je haast wel een bekende of familie zijn.
Ronnie Stam hoort helemaal niet wekelijks bij de beste spelers en de telegraaf neem ik al heel lang niet serieus meer.
Hij is wel een ideale 12e man. Zo pikt hij jaarlijks toch een hoop wedstrijden mee en zo`n speler is altijd handig voor een trainer. Jammergenoeg gaat het niveau op die plek wanneer hij bijvoorbeeld Elshot of Mtiliga vervangt wel een stuk naar benenden, maar hij kan er staan.
Om er tot slot nog een "positieve" draai aan te geven; wat betreft wedstrijdmentaliteit hoort hij wél wekelijks tot de besten. Geen enkel verwijt aan het adres van Ronnie Stam zelf dus (op sportief vlak wel te verstaan).

Jardel Returns

Geplaatst: zaterdag 18 november 2006 om 14:54u

@ Reiziger 65

En zo is het! Ook nog even te vermelden Keizerstad is dat een Bredanaar wel wat meer krediet heeft.... Zet er maar 5 schuppers van het Niveau Sab/Groentwit enz in als ze uit ons mooie BREDA komen is het goed. Wilco de Vogt opvolger (als hij stopt)zoetebier graag

Le Payalo

Geplaatst: zaterdag 18 november 2006 om 15:39u

En weer dat achterlijke gezeik over zijn haar keizerstad, daar wordt ik dus kotsmisselijk van.. Ik vond Stam gister, zoals vrijwel iedere wedstrijd die hij speelde dit seizoen een van de betere, en dat heeft niets te maken met zijn kapsel. Dus als je voortaan dat soort nietszeggende opmerkingen achterwegen kunt laten, laat dat een boodschap voor iedereen zijn.

Koyke

Geplaatst: zaterdag 18 november 2006 om 16:05u

En Demir?
Die mag onderhand toch ook weer wel eens een wedstrijdje meepikken....?

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 18 november 2006 om 16:47u

@ W. , wat Danny steld klopt wel maar hij vergeet dat Stam eigenlijk een middenvelder is , maar ik had de hoop dat hij minder steekjes liet vallen én dus best die rechtsachterplek kon blijven bezetten , want offensief vind ik `m beter dan Elshot ! , en elke week vond ik `m beter spelen.
Hij heeft de pech dat ie nu geschorst is , nu lijkt het er op dat dit z`n voorlopig laatste wedstrijd is , zeker om het feit dat we redelijk veel middenvelders hebben.

Dat ware judas gedoe , ach je kan het ook zo zien dat T.M. het gevoel had uitgesanneerd te zijn (m.a.w. zijn werk zit er op) , en als je door een grotere club gepolst wordt , dan ga je toch praten ?
Wie weet heeft hij daar in Eindhoven wel gezegt dat ie bij onze mooie club nog niet weg wil , we waren er toch niet bij ?

de broer van john f.

Geplaatst: zaterdag 18 november 2006 om 17:15u

Stam presteert gewoon goed de laatste maanden. Prima mentaliteit, laat steeds minder steekjes vallen en zoals gisteren te zien was, ruimde hij zelfs de steekjes van de rest van de verdediging op. dat hij vrijwel altijd hoge cijfers scoort in beoordelingen van de Telegraaf en VI, is wat dat betreft veelzeggend. En inderdaad, die superlompe en niet terzake doende opmerkingen over `als je haar maar goed zit` zeggen meer over de mensen die die opmerkingen maken dan over Ronnie Stam. Maar ja, er lopen hier steeds meer negativo`s rond, die louter het slechtste willen zien. En dat is jammer. Toch?

Massi

Geplaatst: zaterdag 18 november 2006 om 18:20u

Niks over zijn inzet, maar die jongen komt toch op alle vlakken ruim te kort? Ik dacht dat dat zo duidelijk was dat iedereen dat kon zien, maar kennelijk hebben er hier een paar oogkleppen op...

HUP N.A.C.!

Ratteman

Geplaatst: zaterdag 18 november 2006 om 18:53u

Moet zeggen dat ik `m gister weer fantastisch laat zag stappen bij dat eerste doelpunt.

Wel als eerst zijn hand omhoog, dat dan weer wel.

Buiten, inderdaad, zijn agressiviteit op het veld vind ik Ron Stam een beperkte voetballer en een kwal buiten het veld.

harry b.d.

Geplaatst: zaterdag 18 november 2006 om 19:02u

Ron Stam had de local hero moeten worden. Maar het begint steeds meer op een soort Jantje Gaasbeek te lijken. Fantastische inzet, maar weinig coordinatie, nog minder communicatie, nauwelijks spelinzicht en bijna altijd betrokken bij een beslissende fout.

Zelf speelde ik nog een blauwe maandag met Ronnies vader, Theo. Ook wel "de Theos" genoemd. Vanwege het feit dat hij altijd werkte voor 2. Natuurlijk om dat enorme gebrek aan techniek en inzicht te compenseren. Zo vader zo zoon zou ik zeggen.

De laatste enorm beperkte local hero waar we altijd meer van accepteerden dan van een buitenstaander was wat mij betreft John Smit. En dat is al een hele tijd geleden. Want bij NAC opleidingen worden nog uitsluitend kabouters met oogkleppen opgeleid.
En dat is jammer.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 18 november 2006 om 19:02u

@ rattenman , was dat niet Zonneveld (bijna buiten het gezichtsveld van de camera) ?
kan iemand die in Almelo erbij was dit bevestigen/ontkrachten ?

Ratteman

Geplaatst: zaterdag 18 november 2006 om 19:19u

@hoog.
Of zonneveld nou wel of niet opheft, stam stond minstens zo ver.

Overigens niet de eerste(ben bang ook niet de laatste) keer dat hij een essentieel steekje laat vallen.

Bafke

Geplaatst: zaterdag 18 november 2006 om 19:39u

Ronnie Stam, doet hij het nu wel of niet goed? Tja.... ik blijf twijfelen over Stam. Ik heb vaak het idee dat hij afwezig is in een wedstrijd. Je in de breedte aanbieden als de keeper de bal heeft zodat je aanspeelbaar bent, dat leer je toch meestal in de b-jeugd, anders toch zeker in de a-jeugd.
Verdedigend is het geen topper als back, niet meer dan stand-in. Dus absoluut geen back.
Op het middenveld KAN hij nuttiger zijn, maar dan moet die zo geroemde mentaliteit van hem wel heel de wedstrijd functioneel zijn.
Als hij zo goed was als hierboven en onder wordt gesuggereerd dan was al lang vaste keus geweest, had NAC Mathijssen nooit hoeven halen (immers die speelt toch eigenlijk op zijn positie?).

Stam is wat mij betreft een nuttige speler voor NAC en dan toch als 12de/13de man. Nuttige vervanger bij geblesseerden en geschorsten.
Stam wordt nooit een held van de massa. Het blijft een gaasbeekje. Een twijfelaartje voor de één, een vaste waarde voor de ander.

tiesto

Geplaatst: zondag 19 november 2006 om 1:32u

jammer dat veel mensen dat stereotype beeld nog hebben van Ronnie Stam... leuk talent, maar komt net tekort...

Stam komt niet tekort, hij werkt keihard. Bij vlagen het toonbeeld van de strijd van NAC... Scoort niet vaak, maar als hij dat doet is het wel mooi (Heracles uit, AZ uit, Top Oss thuis)


Ach.. sommigen kunnen een mening niet bijstellen...

fab

Geplaatst: zondag 19 november 2006 om 9:22u

Ronnie "als je haar maar goed zit" Stam (als hij al zoveel tijd aan zijn haar besteed zelfs tijdens de wedstrijd dan krijg je nu eenmaal van die opmerkingen) is een harde werker, een knokker met beperkt talent. Op zich niet erg, ik hou wel van knokkers. Maar Stam staat compleet op de verkeerde positie de laatste tijd en het was idd. Stam die een stap te laat was bij de 1-0 waarna Heracles de deur op slot gooide.
Verder krijg ik ook sterk de indruk dat Stam een beetje ster allures aan het ontwikkelen is. Gisteren was de hele selectie verplicht om naar het SV feest te komen. Bij sommige was dat overduidelijk te zien. De meeste kleurlingen wisten dan ook niet hoe snel ze dat hollandse hits festival feestje moesten verlaten, wat ik wel iets kan begrijpen, het is hun muziek niet. Maar ook Stam heb ik niet (lang) gezien.
Trouwens wel hulde voor de heren Brandts, Zonneveld, Sikora, Zwaanswijk en in mindere maten Pinas die wat langer op het feestje waren dan ze verplicht waren. Vooral de heren Sikora en Zwaanswijk hebben er mede voor gezorgd dat de biervoorraad behoorlijk geslonken is. Wat kan die Zwaanswijk zuipen zeg......

faant

Geplaatst: zondag 19 november 2006 om 10:52u

dat is jammer want ik vind stam door zijn vechtlust de beste

Hop

Geplaatst: maandag 20 november 2006 om 7:31u

3 weken geleden :

PSV - NAC

wissel, Koné naar de kant,

volledig gefrustreerd, geen goal, geen bal geraakt,

zijn tegenstander van die avond : STAM !!!

Koné ligt er nog wakker van..........

Klasse Ronny, laat iedereen maar zeiken, vaar je eigen koers en ga zo door !!!

fab

Geplaatst: maandag 20 november 2006 om 7:57u

3 weken geleden :

PSV - NAC

3 - 0

Who cares about Ronnie "don`t wanna have a bad hair day" Stam?

Hanske N

Geplaatst: maandag 20 november 2006 om 14:03u

Ronnie Stam speelt naar zijn mogelijkheden en dat doet ie goed.
Ideale 12de man en als iedereen dat zou doen, had ik me niet zo hoeven ergeren afgelopen vrijdag!
I rest my case.

Twan

Geplaatst: maandag 20 november 2006 om 14:25u

Ik zie toch liever negen knokkers (met of zonder raar kaspel, boeit me niet), 1 keeper en een momentvoetballer a la leonardo dan andersom! Stam is gewoon goed bezig!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

w.

Geplaatst: zaterdag 18 november 2006 om 15:51u

Ik kan die hoos op kritiek op Stam nooit zo goed plaatsen. Ik vind dat Danny B. het wel goed verwoord; niet de beste speler, prima mentaliteit, prima twaalfde speler die toch met regelmaat door zijn werklust ruim voldoende scoort. Ook naar supporters toe is hij veel volwassener geworden, minder kwallig.

Gisteren was gewoon een collectieve wanprestatie. En als een team zo presteert kun je van Leo ook niet meer verwachten. Er ging toch weer de nodige dreiging van hem uit, maar hij voetbalde ook minder goed. Leo staat op 1 goal, als je terug kijkt waren die vijf goals (excl. 2 voor de beker) van PvH helemaal zo slecht niet op een half seizoen.
Ook de trainer faalde gisteren, wie gaat nu roepen dat hij blij is met 1 punt vlak voor zo`n partij?

Wat wel denk ik nu iedereen duidelijk wordt is dat Diba door veel mensen veel te hoog is ingeschat. Ik heb die hectiek rond hem nooit begrepen, hoe is het mogelijk dat hij mister NAC werd genoemd begin van het seizoen? Hij komt gewoon op de meeste fronten veel te kort en vier van de vijf wedstrijden heb je geen zak aan hem. Een over het paard getilde pieler en prutser, die 1 op 5 eens piekt.

Sportief is het in ieder geval duidelijk dat het nog afwachten is geblazen. Ik blijf erbij dat je met een Leo in vorm zomaar onder in het linker rijtje zou kunnen eindigen. Verliezen we bij loda jc dan moet je zo realistisch zijn omlaag te kijken. Als Leo vertrekt moet er echt wel iets mee komen dan die gast van agovv, zie verhaal Tamerus.

Wat nog meer zorgen baart is het organisatorische. Afgelopen week bleek onze directeur maar wat graag uit Breda weg te willen. PSV wil hem niet anders was hij vertrokken, dat zijn de feiten. De Ware Judas heeft zich ontpopt.
En dat is heel zorgelijk. Want die beste man liet ons weten te hebben gezaaid en op korte termijn 10 miljoen euri`s te gaan oogsten. En juist voor de oogt wil hij weglopen ?? Denk nog allemaal eens goed na.

Vak G

Geplaatst: zaterdag 18 november 2006 om 16:16u

Stam doet het erg goed zijn er nu nog steeds "KENNERS" die dat niet zien of niet willen zien. Klasse Stam ga zo door.

ik en met mij velen

Geplaatst: zaterdag 18 november 2006 om 20:50u

gewoon een zeer beperkte speler die regelmatig belangrijke fouten maakt,wel altijd 100 % inzet,en da`s ook belangrijk

w.

Geplaatst: zondag 19 november 2006 om 11:51u

Was De Ware Judas op het supportersfeest?

BElG

Geplaatst: zondag 19 november 2006 om 12:40u

Snel weg doen naar beek vooruit ofzo,maar misschien is dat ook wel te hoog gegrepen

Bee-tje

Geplaatst: zondag 19 november 2006 om 16:34u

Ik vind Stam de beste verdediger van nederland.
Goede Uitstraling, staat zijn mannetje en werkt hard.
Tis niet voor niks natuurlijk dattie 70 europese duels gespeeld heeft en dattie 80 maal internation is geweest.
Ik snap niet dat mensen over zijn haar beginnen want die heeft ie nie?!!


Ooh Ronnie stam?
Nee die is idd minder ja...

Ja

Geplaatst: zondag 19 november 2006 om 18:46u

Elshot heeft nog geen normale wedstrijd goed gespeeld op rechtsback. Vind Stam toch beter presteren dan die Elshot wat een drama die gast.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven