homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

10 november 2006
Over Leo


Het zag er even akelig uit. Leo net aan de zijlijn geholpen voor een blessure, maar dat gebeurt minstens een handvol keren per wedstrijd. Hij komt het veld in lopen. Ineens, uit het niets, pardoes en plotseling ligt hij gestrekt op de grond.
Sprake van echte paniek was er niet, maar mannen die plots ineen zakken waar dan ook, het is vreemd.
In de eerste helft kreeg hij de schoen van zijn scandinavische nep-fries in zijn giechel. Ook in de tweede helft werd hij aan het hoofd geraakt.
Op `Langs de lijn` werd gezegd dat de braziliaan in ieder geval niet naar het ziekenhuis ging, hij was slechts een beetje duizelig.
En over de transfer naar de spurs zegt Ernie Brandts op nac.nl hetvolgende: 'Tottenham Hotspurs? Ik heb gisteren gehoord dat Leonardo tot aan het einde van het seizoen bij ons blijft en daar ga ik dus van uit. Het zijn dus slechts geruchten allemaal'


Bron : De Rat, NAC.nl en langs de lijn


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Relaties

Leonardo Vitor Santiago

11-nov-2006
Blessure Leonardo valt mee...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 0:02u

Leo blijft tot het eind van het seizoen en vertrekt dan voor nul gulden.

Toch maakt de aanwezigheid van Leo ook veel kapot. Hij heeft behoorlijk wat ruimte nodig en je krijgt er toch een bepaald type spel door waarvan ik mij afvraag of dat wel NAC voetbal is. Dubieuze scouting.

Jamais

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 0:38u

Maar liever met Leo het einde halen dan zonder. Allemaal zeer vermakelijk hoor met de Rigters (mooi steekbal overigens...) en Pinassen als niemand meer iets verwacht, maar met Leo gebeurt er tenminste wat! Geen enkel probleem mee als hij gratis weg mag en dan tot het eind lekker in Breda op het veld blijft rennen.

Kan iemand Diba uitleggen dat het weinig effectief is om 9 keer over de bal te stappen en deze onder zijn voet terug te halen als hij met één duwtje weer van de bal gezet wordt?! Geef mij Mathijssen maar, geweldig om te zien die kerel. Mouwen opstropen en gaaaaaannn...

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 0:54u

@ jamais , heb je gelijk in wat betreft over Diba , maar hou er rekening mee dat ie nog niet helemaal in vorm is denk ik , vorig seizoen draaide hij beter vond ik , komt nog bij dat ie niet op z`n favoriete positie speeld.
H. heeft daar wel een punt over Leo , maar guldens hoeven we er niet meer voor te hebben hoor , doe maar ducaten.
Als , ja als hij blijft tot het eind dan hoop ik dat het wel de moeite is geweest door b.v. in de beker te stunten of onverwacht hoog te eindigen in de competitie.

Charpie

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 8:16u

Zwitserse humor: Leo halen = dubieuze scouting
Whahhoe hahahahahahahahahahoehaaa!!!!!

Zoveel domheid.
En het dan ook nog uitspreken.

kwartbelske

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 8:23u

Daar gaan we weer. Altijd iets te zeuren over Leo. Gaf het dinsdag ook al aan: wat zijn vele van jullie toch kortzichtig. Hou er mee op: Leo is een fenomeen en een beetje fenomeen is gek. Laat hem en hij betaalt wekelijks terug. Misschien dat jullie in het café onder invloed van bier zo gaan lopen zeuren maar ik hoor door de week niets anders dan dat mensen voor zo iemand naar het stadion komen. Grijze muizen zijn er al genoeg in het Nederlandse voetbal. Je hoort het hele stadion opveren als ie alleen nog maar de bal krijgt. Maar nee, als het resultaat ( 1-1) een beetje tegenvalt vangen de hoge bomen het meeste wind. Nog een spreekbeurt: de beste stuurlui staan aan wal.

den Boeman

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 8:44u

Ik wil Juup terug!!!! Tering wat n kater........

fab

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 9:15u

Zou ik dan maar? Ik ben blij dat Leo niets ernstigs mankeert. Het zou je gebeuren.......

mrijck

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 10:27u

Harry heeft wel een punt......maar dubieuze scouting?????

Leo maakt inderdaad het verschil. Denk dat ze vorig jaar blij waren dat hij kwam. Er is toen niet zozeer gescout op wat goed is voor het team, maar deels ook op beschikbaarheid. Leo wilde weg bij dordt noord en meegenomen is dat hij ook nog uitzonderlijk balvaardig is. Dus........HALEN.

is wel heel afhankelijk van zijn grillen. En nu Leo weggaat moet er nagedacht worden over zijn opvolging. Met de tammerus speel je een heel ander spel. Rigters speelt veel meer in dienst van het 11-tal. Niet te vergelijken met de speelstijl van het Leo, waarbij het 11-tal in dienst van hem speelt. Een mooie taak voor TM, ES en EB om nu te beginnen met scouting van opvolging ipv je kop in het zand te steken en te roepen dat hij wel blijft.

Misschien moet veenstra een kans krijgen te rijpen. Piemel heeft wat mij betreft afgedaan, nog niets van gezien dit seizoen. Het was ook weer eens leuk om te zien dat Viktor weer eens op het veld kwam. Ondanks een gebrek aan wedstrijdritme, ontbreekt het hem niet aan wedstrijdmentaliteit.

GO

T.Plotseling

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 10:35u

@stef

Was jij gisteren ook in de kleedkamers dan? Of ben je een beetje man met snor aan het papegaaien?? Zal het laatste wel zijn.

ZegerF5

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 10:48u

voor de negativoos onder ons met betrekking op LEONARDO, stuur een sollicitatiebrief naar Talpa, je kunt daar zo commentator worden, die zeiken ook heel de wedstrijd over de mindere dingen van LEO.

Dinsdag me geergerd aan het commentaar en nu weer dat gezeik over Leo door ons supporters zelf, BAHHHH

Die jongen krijgt een hardeschop tegen zijn kop, je mag blij zijn dat hij uberhaupt op het veld bleef in eerste instantie.
Komop LEO vrijdag weer knallen tegen heracles

harry b.d.

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 10:55u

Wat er bij NAC ontbreekt is een totaalvisie op het spelersbestand en hoe zich dat moet ontwikkelen. Het is allemaal zo gefragmenteerd en gebaseerd op de hoop op een bevlieging van 1 speler.

Voor deze dramatische ontwikkeling in het spelersbestand leg ik de schuld neer bij Theo Mommers. Ook in zijn tijd bij Vitesse bakte hij er niks van. Mommers probeerde in het halfjaar dat hij in dienst was van Vitesse ook te snoeien in de spelerssalarissen. Dat is mislukt. Van der Kraan: "Er is niet veel van terechtgekomen. Slechts een speler heeft een nieuwe verlaagde aanbieding getekend en dat is Matthew Amoah."
Wat Mommers bij Vitesse in een half jaar aanklooide doet hij bij ons nu al bijna 3 jaar. En het gaat van kwaad tot erger.

Dat we bijna compleet afhankelijk zijn van de nukken en grillen van een soms briljante en soms hoog irritante diva als Leonardo die straks gratis vertrekt is een dramatische situatie.

rimaris

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 11:00u

Voor de club is het beter als Leo in de winterstop verkocht wordt. Leverd hij nog wat op. Leo stortte in elkaar maar wat is er met Diba. Lachen met die k#t sneijder in de arena maar weer een zaadpartij afleveren. K#tvoetballen ok maar wel werken manneke

Swieber

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 11:08u

Nou har vertel jij dan eens hoe het zou moeten gaan. Welke scoutingsstructuur, benoem de scouts, en selecteer het type speler welke wij bij NAC nodig zouden hebben. Moet met al jou kennis en relaties geen probleem zijn lijkt me, of blijft alleen bij slap geouwehoer onder het genot van een sigaar en een culinair hoogstandje in iemand z`n VIP-box? Want dat zijn de enige wapenfeiten die ik over jou hoor en lees.

Ik kan het mis hebben maar een tweede real madrid heb ik in Breda nog nooit zien spelen en zal er zeker ook nooit spelen.

Wordt een beetje moe van dat achteraf met de vinger wijzen. Regeren is vooruit zien, dat is een zwak punt in jou betogen.
En dat is jammer...........

evelknievel

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 11:37u

go swieber, go swieber....
echt helemaal klasse dat stukske wat je schrijft!

soms ben ik het met Harry helemaal eens, soms kots ik zn uitspraken uit, ongeveer hetzelfde als leo.. de ene moment zo briljant en geweldig en het andere moment verschrikkelijk irritant.

gosteren echt een wereldwedstrijd gehad.. gaf vechtvoetbal gezien en met de 1-1 kan ik leven, was bang dat we met lege handen bleven staan...

echt, op avondjes als deze, bootcombi`s als tegen RKC en RBC besef ik toch weer eens hoeveel ik van NAC hou en hoe speciaal deze club eigenlijk is.. en blijft!!!

come on NAC!!!!!!!!!!!!!!!

Wanny

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 11:58u

@ Swieber

Iedereen kan toch zien dat de scouting en het spelersbeleid bij NAC de laatste jaren zeer matig is geweest. Misschien noodgedwongen door de financiele toestand, maar kijk eens wat er de laatste jaren is vertrokken en wat er voor is teruggekomen. Een duiventil is er niks bij en in de meeste gevallen waren de vertrekkende spelers ook nog van hoger niveau dan wat er voor terug kwam.

Dit seizoen ziet het er allemaal iets beter uit en heeft men met name geinvesteerd in een degelijk elftal, dat weinig weggeeft en daardoor genoeg punten zal pakken om erin te blijven. Geen onverstandige keuze op dit moment, want degradatie is dodelijk.

Echter, hierdoor is men nu voorin wel volledig afhankelijk van 1 speler, Leonardo en achterin leunt men zwaar op Rob Penders. De rest van het elftal bestaat veelal uit dezelfde soort voetballers, hardwerkend, weinig creativiteit, weinig scorend vermogen maar zeker van goede wil. Voorts heeft men 4 spelers die linksbuiten kunnen spelen, maar op een veredelde eerste divisiespeler na geen 2e spits. Kortom, de selectie is niet erg in balans.

Om komend seizoen een stap vooruit te zetten is nu een verdomd goede visie nodig vanuit het bestuur/management. Leonardo gaat weg en daarmee is, op Diba na, feitelijk de hele aanval weg. Want de rest van de aanval is leuke bankvulling. Dus zal men moeten investeren in een elftal dat meer kan dan alleen hopen op een bevlieging van Leonardo. En dat zal geen gemakkelijke klus zijn.

Hanske N

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 12:30u

Als leo gratis weggaat is dat prima, no problemo!
Ik vind het fantastisch dat wij een dergelijke voetballer, bij NAC hebben. Met zijn positieve en negatieve kanten.
Sponsors zullen blij zijn, want het gaat er niet om hoe er over je gesproken wordt, maar dat er over je gesproken wordt. En wat media aandacht betreft, hebben wij denk ik, niet te klagen!

Resultaat zal zijn dat we in de middenmoot zullen eindigen en dat er weer meer goodwill voor NAC gekweekt zal worden. Gevolg zal zijn dat voetballers weer graag voor ons willen spelen en dus dat het aantrekken van spelers makkelijker zal worden.
Dit was vorig seizoen het grote probleem.
Kortom, zo slecht is dit allemaal nog niet!

harry b.d.

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 12:33u

En daarbij hoeft men van NAC ook niet meer aan te kloppen in de kweekvijver van het nederlandsche voetbal, de eerste divisie.

Op dit moment van schrijven is de complete commerciele top van alle eerste divisieclubs in 1 bus gezamenlijk op weg naar hun meeting in Hamburg (of all places). De busreis zelf wordt gekenmerkt door het onderling netwerken, klaverjassen en Bud Spencer op tv.

Maar er wordt ook gesproken. NAC heeft daarbij een slecht imago. En dan zeg ik het nog aardig. Clubs waar graag mee wordt samengewerkt zijn Roda JC (zie laatst nog de transfer van Meewis van VVV naar RJC) en Groningen. Ook RKC schijnt nog een fatsoenlijk imgao te hebben bij de clubs die de talenten voor de grote jongens uit de ere moeten voortbrengen.

Deze positie is voor NAC een klein drama. De eigen jeugdopleiding voldoet al jaren niet en wat men uit de eerste divisie weet te halen is ronduit lachwekkend. Als op een dergelijke manier je aanvoer is afgesneden heb je dus echt een probleem. En het wordt tijd dat de veroorzakers van dit probleem snel plaats maken voor frisse mensen met kijk op de zaak. Mensen die een goed model neerzetten en zorgen dat de boel wordt vlotgetrokken. We hebben niks aan een algemeneen directeur die uit arren moede een uitgevoetbalde hongaar contractverlenging geeft op basis van 2 leuke slidings tegen Top Oss. Van dit soort misstanden moeten we snel af.

Groet

ZegerF5

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 12:58u

Harry durf dan gewoon te zeggen dat het Petö is. Het waren niet 2 slidingen, hij was degene die NAC er doorheen heeft getrokken door die smerige nacompetitie. Petö kan blessurevrij heel belangrijk zijn voor ons NAC

hannibal

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 13:03u

@Wanny: scherp, helder, correct

bou

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 13:15u

Scouting is bij NAC zeker niet het sterkste deel. Hoe kan het anders dat veel zeeuwse spelertjes naar RBC gaan? Er is ooit een speler van mijn cluppie naar RBC gegaan en toen die in de A`s kwam moest ie weg want dat werd opgeheven (in verband met de degradatie). Clubs als Hoek en Spakenburg stonden voor hem in de rij, maar hij ging toch terug naar zijn oude liefde, want hij wilde alleen verder bij zijn oude club of een BVO. Hoe kan het toch dat NAC dat niet weet? Die jongen kan zo ontzettend goed voetballen!!

Ik wil het nog wel eens zien dat ie bij NAC in de spits staat. Jullie zullen allemaal verbaasd zijn.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 14:09u

Stef hieronder , als je zelf eens een hersenschudding hebt gehad dan piep je wel anders , vast staat dat ie vandaag zich zeer beroert zal voelen , benieuwd of Leo de eerstvolgende wedstrijd kan spelen ?
Maar ik geef toe dat je het nooit weet bij onze bras , wanneer is het echt , wanneer niet ?
Ik zag het letterlijk gebeuren beetje schuin voor ons , velen keken naar de andere kant van het veld omdat daar het spel verder ging , maar hij viel echt gewoon bewusteloos , het was al vreemd dat ie zo het veld opliep zonder eerst toestemming te krijgen , staat gewoonlijk geel voor !
Ik was blij dat de verzorger nog langs de lijn stond en ook direct weer ter plekke was.
Maar eng was het natuurlijk met gebeurtenissen als Domenick D , Fehér , enz. in ons recente geheugen.

BvTirol

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 14:11u

Stik me ginne zak ! koffie mee gebak !
Nac Nac Nac !!

jordyvantreijen

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 14:18u

@ stef
ach gut, klakkeloos de woorden van de hypocriet met de snor overnemen? Ik ken mensen die ook namens verschillende media aanwezig waren en daarvaan hoorde ik dat Leo echt nog niet fit was na de wedstrijd: duf en duizelig. Dus die Derksen moet lekker even `n grote mond houden. Ruikt ook wat lekkerder!

Swieber

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 14:27u

@Wanny,

Het gaat mij er niet over wat er fout zit. Het gaat erover dat ik moe wordt van dat achteraf lopen vertellen wat er fout zit, dat kan iedereen namelijk. Wat ik ermee wil zeggen is dat ik wel waardering op kan brengen voor mensen die zelf met ideeën en oplossingen komen. Dat die mensen vervolgens kritiek leveren vind ik helemaal niet erg, goed zelfs.

Har beweert (en heeft) een groot netwerk te hebben, maar meer als ermee champagne drinken doet hij niet. Dan ben je in mijn ogen dus even schuldig als de bewindvoerders die bij NAC de boel in het honderd laten lopen. Ben dus ook absoluut geen fan van ons dynamische duo TM en WvH maar mensen zoals Har lossen de problemen nu ook niet bepaald op.

Dat is dus ook mijn kritiek op Har, verder heeft Har hele scherpe opmerkingen en is meestal goed ingelicht (heb gisteren ook nog even staan "keuvelen" met een van de Duitslandgangers van Imbev. Broertje van Har moest ook mee geloof ik).
Dus Har doe eens iets constuctiefs voor ons clubke.

Ik groet u ( O ja, Hup NAC)

Loets

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 16:50u

@Swieber
Broer, Har , met Brandts , Patrick staan ouwehoeren ?!
T`is Inbev trouwens, het staat 0-0 in Hamburg en er is sprake van betonvoetbal

Vanuit dit circuit komen nu een aantal weetjes over TM de wereld in die we komende week maar eens gaan checken.

T.a.v. Leo laten we vooral hopen dat hij er snel weer helemaal is. Zou het jammer vinden dat we niet van m.n. zijn kunsten kunnen genieten.
Ik groet u


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

stef

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 8:18u

En leonardo hield ons allemaal weer eens voor de gek.
Leek wel of hij dood ging en nog geen vijf minuten van het veld en hij loopt weer kiplekker in de kleedkamers rond.
Wat een acteur.
waardeloos.

denniboys

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 10:02u

helemaal mee eens stef en zo positief als de rest over leo is ben ik niet ik denk dat er in de winterstop een goeie vervanger kunnen halen of misschien hebben we die al in sikora lijkt me betere speler dan rigters of pinas mogelijke opvolgers

rick hoogendorp
van beukering
powel
Robin nelisse

en er zijn er nog vele andere

denniboyssssss

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 10:06u

@kwartbelske

de beste stuurman is de pratende snor hij zat NAC trouwens weer helemaal af tekraken had geen positief word over nac te zeggen

kk

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 10:48u

leonardo is een topvoetballer alleen heeft hij gevoel voor drama maar hij zorgt wel voor de actie en leuke wedstrijden!

stef

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 12:05u

T. plotseling! Wat ben jij nog lekker naief. Maar of ik J. Derksen nou napraat maakt niet uit. Want als je eerlijk bent, heeft hij gewoon gelijk.
Leonardo wilde niet verder. De verzorger van nac zei nog: kom op, hou vol. Leonardo komt terug het veld in. En laat zich heel gemaakt vallen. Waarom vraagt hij niet gewoon aan de trainer of hij gewisseld kan worden. Waarom maakt hij er weer een poppenkast van?

jacksan

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 12:55u

voor nix gekomen en voor nix weg jammer maar toch 1.5 plezier van gehad een speler waar je voor naar heet stadieon gaat bij groningen eindelijk rendement. in dit seizoen.

loopt dikwijls te lan door met de bal verdedigd nooit mee gaat veel liggen.
toch vind ik het een klasse voetballer en ben blij dat we de rest van het seizoen van hem kunnen genieten. .

vincent van gogh

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 15:50u

Het is nu toch wel duidelijk dat Harrie alleen maar wil dat het slecht gaat met Nac ,zodat er een moment komt dat en het bestuur en de directie moet opstappen.

En dan komt het dream team van Harrietoch harrie?????.

Beste Harrie bij iedere nieuwe reaktie van jouw alp wordt je ongeloofwaardiger....
Dit media offensief van jouw werkt inmiddels averechts,kom nou is met jullie plan en met vooral veel geld want dat is nodig bij iedere bvo en dus ook bij nac als je hoger op wil met je club.

nacies

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 17:14u

laat leo maar gaan dan brengt hij tenminste nog wat op
en ga robin nelisse maar halen bij utrecht
die weten niet wat voor een goede speler ze in huis hebben!!!!

Geen intertotO

Geplaatst: zondag 12 november 2006 om 21:27u

Leonardo heeft al onderhandeld
Foto: Orangepictures12 november 2006, 21:10
Door: Roy van den Berghe
Ondanks alle ontkenningen van zowel de technische staf als het bestuur van NAC Breda, is er wel degelijk concrete belangstelling voor Leonardo Vitor Santiago. Talpa meldt dat de aanvaller deze week zelfs al in Londen was.
Naar verluidt was hij daar om te onderhandelen met Tottenham Hotspur, al is ook Arsenal geďnteresseerd. Leonardo kan voor een bedrag van nog geen miljoen euro vertrekken uit Breda, aangezien dit contractueel staat vastgelegd.

Ook PSV heeft belangstelling voor de grillige baltovenaar.

Bron : www.voetbalprimeur.nl


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven