homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

10 november 2006
NAC - heerenveen 1-1


NAC heeft vanavond gelijkgespeeld tegen heerenveen. Nadat de friezen al snel op 0-1 kwamen knokte NAC de hele wedstrijd door. Het was Edwin Zoetebier die na een akelige ogende blessure van Leonardo het publiek om steun vroeg. NAC leek ietwat aangeslagen en had een extra steuntje in de rug nodig. 'Het publiek sleepte ons er door heen', verklaarde hij later tijdens langs de lijn.
In de slotfase was het Edwin de Graaf die NAC naast heerenveen schoot. Zeer, zeer verdiend.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


10-nov-2006 NAC-HEE (1-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 10 november 2006 om 23:59u

Huisalp, matte handel

Mensen,

Het was 80 minuten lang bagger. Laag tempo, slechte organisatie achterin en nauwelijks kansen.

We moesten allemaal geloven dat het lek boven was. Man man man wat een zaadpot. Met lange fases van weinig stemming. Ja, toen-ie erin lag kon ik eindelijk het geluid wat terugschroeven.

Vooral achterin was het in het begin bar en boos. Stam liet geregeld Nilsson 5 meter lopen en Zwaanswijk was gewoon de mindere van Alves. Die zwaktes werden nauwelijks door anderen gecompenseerd, want iedereen had het al druk genoeg met zichzelf.
Op het middenveld was het verdomd druk. Van Gessel en Slot vulden elkaar totaal niet aan.

En dan het probleem Leonardo. Bijkans het halve voormalige Ignatiusziekenhuis moest uitrukken om meneer van het veld te kruien. Ambulance erbij. En op het moment dat mister Vedette in de wagen moet worden geschoven staat-ie op en gaat doodleuk in de gang staan dollen.

Mensen, dit door Mommers bijelkaar geraapte stelletje zaalvoetballers (m.u.v. Zoetebier, Penders, Mathijssen) legt niet het type voetbal op de mat wat het NAC publiek verwacht en dat bij NAC past. We hebben een uitploeg.

Diba, Sikora, Pinas, Rigters....

Enfin, zolang Mommers en Visschers zich met het voetbalgedeelte van NAC blijven bemoeien wordt het met het jaar genanter. En dat is jammer.

zeeuwserat

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 0:02u

harry ga op je alp zitten jodelen, ik weet nie waar jij was maar er is gewoon voor geknokt en te weinig gekregen..... ZEIKERD

Loos

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 0:09u

aantal reacties 2 wat is dit boycot derat of zo????
en Harry je hebt vaak een punt, maar vanavond was je er zeker weten niet bij ouwe Zwitserse stink kaas, er werd wel gewoon NOAD gespeeld vanavond.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 0:43u

Zeer verdient punt , hadden nog wel recht op drie ook.
Maar NAC kon weinig kansen creëren , niet gek als de tegenstander van vanavond voor één punt kwam duidelijk, wat een schijtploeg zeg !
Mooi om te zien dat de man (Penders) die eerst uitgekotst werd door........... , je weet wel wie , alweer zeer sterk acteerde , en niet alleen hij maar Stam ontpopt zich als een echte verdediger met een tomeloze inzet als zijn sterkste wapen.
Wat een vechtlust , daar heb ik toch velen over horen klagen vorig seizoen , da`s toch wat we willen zien ? , voila we worden op onze wenken bediend , NOAD !
en daar hebben we geen `oranje klanten` voor nodig zoals Jenner en Mendes , maar Stam , Graaf , Matthijsen , zelfs Slot al schavend van links naar rechts op het middenveld , hulde !
Moet even kwijt dat de scheitsrechter vanavond erg sterk was en veel door liet gaan.
Ja ja , alweer een ruime voldoende voor de inzet , nu nog wat meer kansen krijgen door toch wat meer automatisme erin te slijpen , komen de punten ook wel weer.

VANOOIJO

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 1:14u

Vorig jaar stonden we hoger volgens hbd. Dit jaar gaat het dus niet goed. Nu weer een zaad wedstrijd. Bron hbd. Vorig seizoen 2005-10-15 NAC 0 - 3 SC Heerenveen.
Toen ging het beter? Toen was er meer inzet?
Harry zeg nou gewoon dat er een stijgende lijn is en dat de supporters komen voor de inzet en niet voor alleen mooi voetbal.
Mooi voetbal kan je alleen spelen als alles klopt. Ten tijde van HtC klopte het, maar dat was uitzonderlijk.

Toch zijn er overeenkomsten met die tijd:
De verdediging is de basis. Toen had je Babos die een zekerheid was, waardoor de verdediging met veel zelfvertrouwen voetbalde.

Nu heb je Zoetebier en Penders gaat meteen weer een niveau hoger ballen. Alleen de 1e wedstrijd was het een gatenkaas, maar daarna zie je het vertrouwen groeien.

Het gaat m.i., dus niet hbd`s woorden, beter. En door NOAD komen de punten vanzelf. Dat kan niet uitblijven.

Harry hou je met het beleid van NAC bezig en niet met het voetbal zelf, want je begint op TM te lijken. Jullie hebben er totaal geen kijk op.

    aaaa,     ,     

thamas

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 7:46u

Ik heb gisteren het echte nacvoetbal gezien......
Harry terug in je alp, het was niet mooi, maar wel wat wij willen zien!
knokken voor elke bal...

den Boeman

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 8:02u

kuuuuuuuuuut gister weer eens met dn Dozer naar de Carnac geweest. Wist ik veel dat dat ding om 2 uur nog niet dicht was (misschien ook wel, maar ben om 5 voor 2 weggegaan)
Zitten hier vanmorgen een 25 scholieren een kwartier te wachten, omdat degene die ze aan het werk moet zetten er nog niet was...........
Klote bav.

fab

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 9:20u

Na de 0-0 tegen Groningen wat ook een uiterst vermakelijk potje was, heb ik me gisteren weer goed vermaakt. Wederom vond ik Stam, en dat heb ik echt niet altijd gevonden, één van de uitblinkers. Verder heb ik heel sterk het gevoel wat door Zoetebier wordt bevestigd. Het publiek zorgde ervoor dat NAC dat puntje nog gepakt heeft. Dat voelt toch lekker.
En dat we twee punten te weinig hebben gehad? Ach, so be it. Dat is NAC en ik kan soms tevredener naar een gelijk spel terug kijken dan een saaie 1-0 overwinning. Kortom: top avondje gehad en daar gaat het bij mij toch om.

mrijck

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 10:18u

Het was gewoon goed ..... bedankt voor de leuke avond

Hoereveen speelde een laffe wedstrijd.

Bossen floot een baggerpartij.....hetzelfde geldt voor zijn 2 adjudanten.

De 0-1 was geen buitenspel doelpunt.....bij nader inzien

Brandts verdient een dikke voldoende....

Zoetebier was gewoon subliem.....goede coaching, goed meevoetballen, mooie reddingen

Stam speelde een uitstekende partij, mede geholpen door hoereveen en zijn laffe speelstijl

Diba moest zijn meerder erkennen in zijn tegenstander.....volgende keer beter Anouar

Mevr. Slot mist gewoon het voetbalinzicht voor dit nivo

Van Gessel speelde een waardeloze wedstrijd. Totaal niet in vorm.

Zwaanswijk was bij vlagen te nochalant........wel goede wedstrijdhouding overigens voor de rest.

Penders was vanouds....excellerend

Leo was de onderscheidende factor........wie wordt zijn opvolger.........Met de tamme rus moeten we toch een ander spelletje gaan spelen. Alhoewel Rigters goed inviel, alleen is hij minder aanwezig dan Leo. Mooie assist naar de Graaf toe.

De Graaf, wat een westrijdmentaliteit. Evenals Mathijsen

Sikora.......blij dat hij er in kwam ipv piemel. Ondanks een groot gemis aan wedstrijdritme, blijft deze jongen gewoon gaan. Wat mij betreft de volgende keer gewoon in de basis. Of Veenstra. Nu Leo weggaat (en dat is een zekerheidje) moet deze jongen speeltijd krijgen om te rijpen. Want Veenstra is de groeibriljant van
, neem dat van mij aan.

Harry.......jammer van je commentaar. Deze keer geen gelijk. Is het misschien inderdaad zo dat je aan dezelfde kwaal gaat lijden als TM? Geen inzicht? Een beetje zelfreflectie daar boven op je alp zal je goed doen.

GO

jacnac

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 10:36u

Nac SUPER gespeeld!!!

Leuke wedstrijd gezien, tegen een zwak spelend Heereveen.

PUNT verdiend!!!!

En Harry ga toch slapen joh....

Ritchey

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 10:36u

Een zaadpot Harry? Hoeven niet te weten wat je thuis allemaal uitspookt maar duidelijk is dat je niet in het stadion was.

Dan zou je weten dat ze weer eens geknokt hebben voor elke grasspriet en dat zie ik liever dan oogstrelend voetbal ( al zou beiden helemaal mooi zijn , maar een utopie bij NAC) Ga dan lekker naar PSV want dan zijn we hier ook metene van je geblaat af!

Zwaanswijk heeft 1 grote fout gemaakt in de 5e minuut, maar naast nog 1 kopballetje van Alves heb je m evrder ook heel de wedstrijd niet meer gezien. Hij wordt zelfs gewisseld.

Misschien dat jouw geouweho*r een tactiek is om iedereen tegen je krijgen en dus positief over NAC te laten praten? Nou Harry blijf maar lekekr weg dan, want positief over NAC zijn we op dit moment toch wel!!!

Loets

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 10:49u

Heb me gisteren, m.n. de tweede helft ,goed vermaakt. Veel strijd en uiteindelijk toch het verdiende punt.
Zoetebier en Penders weer fantastisch, Stam sterk (maar wel het maximale niveau wat hij kan halen), Slot leek sneller dan normaal en was m.i. bijzonder nuttig, Mathijssen ook weer heel erg sterk ("dat is er 1 van tempo team" uitspraak in DeRat ging weer helemaal op), Graaf en Zonneveld ook goed, Diba redelijk maar zijn tegenstander was beter gisteren, van Gessel en Zwaanswijk (met diadeem ) niet nadrukkelijk aanwezig.
Dan Leo, die een moeilijke avond had, maar man o man, wat laat deze jongen af en toe fantastische dingen zien. M.n. die versnelling richting B-side aan de hoofdtribune kant. Links, Rechts op volle snelheid als een Alberto Tomba sneed hij langs een paar "friezen". Mijn god wat mooi.
En de wissels, tsja ben geen fan van de spits die hard werken en meeverdedigen als sterk punt noemt in een recent interview. Gelukkig ging die ene kaats goed en kwam NAC gelijk, goed gedaan Meesjow.

Nog een huiskamervraag, een weetje waar ik net tegenaan liep en nooit eerder bewust heb meegekregen.
Wie deed de uitspraak "Het frappante was dat ik eigenlijk maar in drie clubs in Nederland interesse had en dat waren Fortuna, willem II en p$v."

Al Pacino

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 10:52u

De VERSCHRIKKELIJKE sneeuwman, harry bd, is weer eens uit zijn grot tevoorschijn gekropen en heeft NAC weer eens geattaqueerd. Wat een stuk onbenul is het toch.
Ik heb van NAC weer genoten. Wat een inzet en wat een nagatieve tegenstander! Van de basisopstelling is één persoon, bijna structureel, de zwakste speler namelijk Diba. Bijna nooit behaalt hij een aanvaardbaar niveau. het wordt tijd dat de trainer dat ook eens gaat inzien. Eén speler mag deze keer wel eens voor het voetlicht worden gebracht, nl. Danny Matthijssen. Uitstekend gespeeld.     

robf4

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 11:08u

Het was een redelijk vermalijke pot. End at zijn we anders gewend. Grootste compliemt voor Ronnie Stam. Hij is bezig met een prima reeks. En ik had, eerlijk gezegd, niet verwacht, dat het `iets` met hem zou worden. Chapeau!

de broer van john f.

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 11:28u

En weer slaagt NAC er in voetballend progressie te maken. Het niveau wordt met de week beter. Penders, Zonneveld, Stam, Mathijssen, De Graaf, Leo, Zoetebier, ook Diba hoor (hij kwam heel vaak langs zijn mannetje), Zwaanswijk: ik vond ze sterk spelen. gelet op de automatismen, de organisatie, de vechtlust: petje af voor Brandts en zijn staf.
Harry bd verwacht hier een soort van Barcelona te zien spelen. Wat een afgang, zijn reactie. het was een vermakelijke pot die ik gisteren heb gezien. Inderdaad, het scorend vermogen, daar ontbreekt het momenteel aan. De drie scouts die voor me zaten mompelden goedkeurend: "Nac played well". Maar ach, wat weten die buitenlandse scouts van topploegen er nou van, he Harry?

evelknievel

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 11:40u

soms ben ik het met Harry helemaal eens, soms kots ik zn uitspraken uit, ongeveer hetzelfde als leo.. de ene moment zo briljant en geweldig en het andere moment verschrikkelijk irritant.

gisteren echt een wereldwedstrijd gehad.. mn strot doet er nog zeer van en mn kop is nog steeds niet helemaal helder gaaf vechtvoetbal gezien en met de 1-1 kan ik leven, was bang dat we met lege handen bleven staan...

echt, op avondjes als deze, bootcombi`s als tegen RKC en RBC, feestjes van de supp. vereniging enz. enz. besef ik toch weer eens hoeveel ik van NAC hou en hoe speciaal deze club eigenlijk is.. en blijft!!!

come on NAC!!!!!!!!!!!!!!!

     to tha bone!!!!!

Wanny

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 11:42u

Ik begrijp niet dat iedereen het zo`n geweldige pot vond. Ik heb me ook wel vermaakt, maar in vergelijking met de wedstrijd tegen Groningen was dit wel een paar tandjes minder.

Probleem van NAC is dat men teveel dezelfde soort voetballers heeft. Stam, Van Gessel, Zonneveld, De Graaf, Mathijssen, allemaal knokkers maar geen jongens die een man uit kunnen spelen. Van deze 5 jongens vond ik Stam gezien zijn kwaliteiten behoorlijk spelen, is Mathijssen een versterking en deed Zonneveld af en toe aardige dingen. Van Gessel echter is totaal uit vorm en grossierde in foute passes en verkeerde keuzes. De Graaf valt wat mij betreft voetbaltechnisch al het hele seizoen door de mand. Hij draaft veel, inzet niks op aan te merken, maar hij kan gewoon niet zo goed voetballen.

Dan heb je Slot als creatieve man, maar die moet het van zijn passes hebben en zeker niet van zijn acties. En als Diba dan hopeloos uit vorm is en Leonardo maar sporadisch mee wil doen, dan is het ook voor Slot moeilijk een vrije man te vinden.

Meest positieve punt vond ik wederom Penders, die de verdediging overeind wist te houden. Zijn maat Zwaanswijk komt helaas bij lange na niet aan dat niveau.

Al bij al mogen we niet klagen met een punt.

Hanske N

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 12:22u

Harry, brave jongen,
Actie = reactie zal je wel denken. Dus laten we weer eens lekker ongenuanceerd zijn en kijken wie erop reageert! Lachen joh...
Tja en ook ik doe dat.
Zoals velen reeds meldden; kom eens naar het stadion!
Dan voel je de beleving met 12.000 supporters!
En dat in de 83 minuut een punt wordt veilig gesteld is pure winst.
Ik meen me te herinneren dat het vaak omgekeerd was, punt verlies in de laatste fase van de wedstrijd.
En nu toont de ploeg steeds meer mentale veerkracht!
Zie Utrecht thuis, Vitesse uit, RKC uit en ook nu Heereveen thuis, in de laaste fase punten gepakt! Dat heet progressie!
Strijd, bloed zweet en soms tranen! Beleving daar gaat het ons supporters om!

Dat jij, harry, andere een andere insteek hebt is iedereen allang duidelijk.
Dus schrijf weer eens een vermakelijke column, die wel ter zake doet.
Bij voorbaat dank!

hannibal

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 12:57u

leuk om te zien dat ook bij NAC iedere supporter een eigen mening en waarneming heeft. De een vindt PZ nix, dat ander vindt hem goed, leo idem dito etc etc etc.
Ik vond het maar matig; er is hard gewerkt - alsof dat een verdienste is- en hveen is gewoon een stuk beter. de friesen vergaten dat echter in goals uit te drukken omdat ze het na de 0-1 wel best vonden en dan geef je je tegenstander kans terug in de wedstrijd te komen. dank, friezen, dank. Wat opviel is dat er harder gewerkt werd en meer duels gewonnen werden nadat Leo er uit ging.
Hoe dan, ik vond het niet best maar ben inmiddels wel zo realistisch dat ik met ieder punt blij ben.

Knudde

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 13:17u

Harry, ben je stiekem geen feyenoordfan

yannickBREDA

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 13:30u

er had meer ingezeten maar weer een mooi avondje Nac

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 13:50u

Niet verwonderlijk dat de reacties op een enkeling positief zijn al hebben we er maar één punt aan over gehouden gisteren.
Dat heeft alles te maken met de instelling !
Ik ben zeer tevreden weer naar huis gegaan i.i.g. , H. niet want die was al thuis zoals gewoonlijk.

@ Wanny , je steld dat het te veel dezelfde soort spelers zijn , maar als je dit soort voetbal wilt dan moet dat toch , m.a.w. als er b.v. maar één of twee jagen dan is dat zo afgelopen wanneer ze merken dat ze de enige zijn die werken.
Mischien is het wel wat je zegt maar ik heb toch de indruk dat er een goede balans in het team zit , één die ik in jaren niet meer gezien heb , daarvoor moet ik terug naar periode`s H.t.C. en eerste keer R.Spelbos.

@ Hannibal , matig ? , ik vond het redelijk goed , alleen weinig kansen gecreëerd , zo ook de trainer van hoerenveen zelf in z`n interview na de wedstrijd.

@ Loets , da`s duidelijk wie dat is geweest met zo`n uitspraak.............H.b.d. natuurlijk !

Wanny

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 14:16u

@ Hoog

Als je speelt zoals NAC nu doet, vanuit een gedegen organisatie trachten via een bevlieging van je sterspeler punten te pakken, zijn het prima spelers. Zodra er echter iets meer creativiteit en voetbalvermogen gevraagd wordt, blijkt dat ze daarin tekort schieten. Dat bedoel ik met teveel dezelfde soort spelers. NAC heeft een team dat lekker kan knokken, weinig weggeeft, maar ook bedroevend weinig creeert.

jordyvantreijen

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 14:25u

Brave harry,
de alpenlucht is je naar het hoofd gestegen, of niet?! Volgens jou speelde Stam fout, maar ik vond hem een formidabele pot ballen! Vocht voor iedere bal, toonde zich regelmatig aanvallend en had zo nu en dan een geinig passje!
En als je in het stadion had gezeten had je wel anders over de sfeer gepraat, want die was (vooral na de blessure van Leo) werkelijk kippenvelkwekend! Ik heb genoten! Er is gewerkt, de sfeer was goed en een punt tegen Heerenveen is geen slechte prestatie, ware het niet dat het er net zo goed drie hadden kunnen zijn!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 15:49u

@ Wanny , niet helemaal waar , wat gisteren betreft wel , maar we hebben ook wedstrijden gezien waar redelijk veel kansen gecreëerd werden maar toen niet afgemaakt .
Die creativiteit moet komen van Slot , Diba , Pinas of Leo , dan is het bij Slot zo dat ie verdedigend te veel doet i.p.v. opbouwend (en hij speeld niet altijd) , Diba is erg uit vorm (dus dat wordt wel weer beter) , Pinas moet z`n eerste goede wedstrijd nog spelen (als dat al gaat gebeuren) maar positief is wel dat als er iemand bij `m staat om te kaatsen b.v. een mee opgekomen Mtiliga dan zie je veel beter zijn goede techniek (die hij wel degelijk bezit) , en Leo.................. , wat moet je daar nu nog van zeggen , soms buitenaards !
Maar (dat moet jij als kenner echt wel zien) , er zit een stijgende lijn in het spel , en dat vind ik een héle prettige constatering !

HV

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 18:07u

Stam gaat gewoon een puntje vaan me krijgen in de `speler van het jaar` verkiezing. Wie had dat aan het begin van het seizoen kunnen denken

BrianvS

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 19:52u

harry vertel nou tog eens iets positiefs jij moet altijd wel wat afkraken als jij het een slechte organisatie is waarom ben je dan niet voor ajax ofzow

Sharper®

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 21:49u

bloed zweet en tranen. Klasse mannen ! Mooie pot en een terecht punt. ANTI FRIES !

harry b.d.

Geplaatst: zondag 12 november 2006 om 11:44u

Zelf heb ik NAC-heerenveen live op tv gezien en bepaalde fases nog een keer rustig teruggezien. Vervolgens heb ik nog met een paar kenners contact gehad. Ook met mensen die op een hoger niveau hebben gespeeld. En ik vertel U natuurlijk niets nieuws dat mijn eerste analyse spot-on was. Het was verre van goed. En in bepaalde situaties werd er bijzonder slecht onderling gecommuniceerd tussen Stam, Zwaanswijk en Penders. Dat de schade daarbij op 0-1 bleef hangen was fortuinlijk.

Mensen, hard werken alleen mag geen pre meer zijn. Als we zover afgezakt zijn, dat de kinderhand al gevuld is zodra Stam een gedreven indruk maakt (zag U ook die keiharde pass van Stam naar Rigters compleet in het niets ?), dan is er pas echt een probleem.

Het NAC bestuur danst in polonaise langs de rand van de afgrond lachend in de armen van het real estate capital. Dat is wat er aan de hand is.

Ps- ter vergelijking won Excelsior thuis ruim van Heerenveen.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

kaal hoofd

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 8:14u

harry je weet niet wat voetbal is man!!!!
ga lekker bij je oma zitten zeiken ofzo....

zoishet

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 10:23u

harry het voetbal was slecht .
niet om aan te zien .

35 jaar supprter

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 10:55u

harry ik vraag me af hoe oud jij eigenlijk bent
ik denk zelf iemand van in de 70, of je bent iemand van niet
ouder als 12 jaar, maar ik denk iemand van 70 die kinds begint te worden

Scouten doe je zo

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 11:23u

In de eind-jaren 70 was het niet veel anders. Veel strijd en weinig goed voetbal. staat ook helemaal niet bekend om oogstrelend combinatievoetbal, uitzonderingen daargelaten.
Daarnaast is Slot niet zo slecht als ik hier altijd lees. Tuurlijk kan het wat sneller, maar hij kan een bal tussen 2 tegenstanders op techniek gewoon vrijspelen om hem vervolgens naar de andere flank te spelen.
Daarentegen wordt Diba wel veel bejubeld, maar ik heb dit seizoen nog weinig gezien van hem, behalve een grote mond in de media. Jammer.

John

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 11:32u

Het wordt er niet beter op met Harry. Wat een trieste kerel! Dit is weer een team waar ik juist wel voor naar het stadion kom. 90 minuten ervoor gaan! Na jaren van kommer en kwel kunnen we weer trots zijn op onze club, maar harry lijkt enkel bezig met zijn eigen wedstrijd, zichzelf onnodig en vooral ongevraagd profileren en proberen binnen te praten in de club. In en intrieste reactie van de man.

Wederom.

ster*

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 11:49u

Ik heb met veel plezier naar NAC gekeken de laatste wedstrijden, er is heel veel vooruitgang en hopelijk zetten ze die lijn door, en Harry vergeet niet dat NAC 3 wedstrijden speelde in 6 dagen, zelfs topclubs in Italie en in Spanje klagen daarover, petje af voor NAC.

jacksan

Geplaatst: zaterdag 11 november 2006 om 13:27u

ik vond het een mooie pot voor zoiets ga ik naar het stadion.
meschien ben ik gauw tevreden.
ik denk dat harry een seizoen kaart van az moet nemen en lekker bij die arogante van gaal gaan zitten.
grote bek altijd wat te zijken.
harry douw ff net zoveel geld in nac als scheeringa .dan mag jij voor mij vpprzitter worden.

ik ben blij dat ik ditjaar weer een seizoen kaart heb.
en willen de rijen boven ons niet meer met bier gooien als nac scoort
anders ben ik ik strak nog blij als nac niet scoort


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven