homepage
bookmark
print
of log in voor extras
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

22 oktober 2006
Brandts erg blij met de punten


Joh! Dat zijn we allemaal natuurlijk, maar waar Brandts op doelt is dat ondanks het spel niet om naar huis te schrijven was op dit moment enkel en alleen de punten tellen.

Brandts over rkc-NAC op de persconferentie na de wedstrijd:

`Verdiend of onverdiend, dat vind ik altijd moeilijk te beoordelen zo snel na een wedstrijd, maar n ding is zeker: we zijn hartstikke blij met deze drie punten.`

`De krachtsverschillen tussen veel ploegen in de Eredivisie zijn niet erg groot, dat weet je. Ook tussen RKC Waalwijk en NAC niet. Maar RKC was na de 2-2 tegen Feyenoord wel een beetje in de 'winning mood' geraakt. Nou wil ik niet zeggen dat we met de bibbers in ons lijf hier naar toe kwamen, maar dat we een moeilijke wedstrijd tegemoet zouden gaan hier, daar waren we wel van overtuigd. Ik vond dat we in het begin niet goed speelden. We hadden veel balverlies en alle afvallende ballen waren voor RKC. Achterin stond het, met name centraal bij Penders en Zwaanswijk als een huis. Verder was de organisatie redelijk.`

`Nadat Brian Pinas met een blessure was uitgevallen, vond ik dat we met Rigters erbij wel wat gevaarlijker werden. In de tweede helft speelden we ietsje beter, al moet het in zijn algemeenheid voetballend natuurlijk nog vl beter. Dat weten we zelf ook. In deze fase van de competitie is het pakken van punten echter belangrijker dan het spel. We kwamen op 0-1 en creerden daarna nog een stuk of zes kansen, denk ik. Het was natuurlijk lekker dat Edwin die penalty pakte en dat Mtiliga (foto) niet zijn tweede geel kreeg, want dat had gekund bij die overtreding op het middenveld. Dat risico hadden we bewust genomen, want Mtiliga zat goed in de wedstrijd. Of ik inmiddels liever uit- dan thuiswedstrijden speel? In principe niet natuurlijk, maar feit is dat we nog wat moeite hebben om het spel te maken en dat wordt in thuiswedstrijden toch van je verwacht... Maar goed, daar blijven we aan werken.`


Bron : De Rat, NAC.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30

Relaties

Ernie Brandts

21-okt-2006 RKC-NAC (0-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 22 oktober 2006 om 14:19u

Ja Brandts , Pinas eruit (helaas door een blessure) scheeld zeker , dat had ik je vooraf al kunen vertellen , net als wl met Diba beginnen , en zo ook het spelsysteem veranderen naar 4-4-2 .
Eerste 2 dingen zijn er al , nu dat derde nog.

hool van hogeraie

Geplaatst: zondag 22 oktober 2006 om 17:06u

mathijssen weer de beste .. snel kopen !! blijf het zeggen

The Gunner

Geplaatst: zondag 22 oktober 2006 om 18:22u

// Nadat Brian Pinas met een blessure was uitgevallen, vond ik dat we met Rigters erbij wel wat gevaarlijker werden //

ik ga niemand afkraken, maar zelfs een blinde zag dit een aantal wedstrijden geleden al. Rigters is balvast en altijd aanspeelbaar, zijn afronding laat nog te wensen over, maar dreiging heeft hij altijd.

hans

Geplaatst: zondag 22 oktober 2006 om 21:54u

ha hoog vooral hoog het bier en over het randje heb ik gehoord............................................

Frankske

Geplaatst: zondag 22 oktober 2006 om 22:18u

de verdedeging stond best wel goed
Leo jmmr van die actie

Lang Leve Nac Breda!

Geplaatst: maandag 23 oktober 2006 om 8:15u

Nou, wij zijn ook blij met de punten. Gelukkig werd het de 2e helft allemaal een stuk beter.

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 23 oktober 2006 om 10:22u

Ik begreep van bezoekers van het Mandemakersstadion dat met de mededeling "erg blij met de punten" eigenlijk alles wat over deze wedstrijd gezegd kn worden ook wel gezegd is.

Daar sluit ik me dan ook maar volmondig bij aan: erg blij met de punten. Stel je toch voor dat RKC had gewonnen, dan stonden we nu gewoon 16e. Daar moet je toch niet aan denken.

En heb je het gevoel dat het je als NAC-supporter niet altijd voor de wind gaat? Ach, bedenk je dan eens hoe de gemiddelde F`noord supporter zich vandaag voelt! Dan lach je toch je ballen uit je broek? Allways look on the bright side of life!

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 23 oktober 2006 om 10:31u

Wellicht kan er overigens een poll worden opgezet hoe groot wij als NAC-supporters de kans achten dat Pierre het seizoen bij F`noord afmaakt. Ik denk namelijk dat we hem niet meer in het Rood-Wit zien spelen.

De wezel

Geplaatst: maandag 23 oktober 2006 om 14:09u

Daar zou de portugese naccer wel eens gelijk in kunnen hebben...

De wezel

Geplaatst: maandag 23 oktober 2006 om 14:14u

In dordt noord zitten ze overigens al heel lang te slapen en nu is het janken.....

Boussaboun als basisspeler.... Bij nac was het al een speler van bedenkelijk niveau die voor vooral als een blind (scheel) paard op de goal afstormde en er inderdaad af en toe 1 inschoot.... keb die transfer echt nooit begrepen. Dan Pardo, Leonard, Buys, de Ceulaer, Kolka........ leuk voor een lage subtopper maar toch niet voor een ploeg die bij de top drie wil horen??? Ow ja en dan hebben we nog lucius......... de nummer twaalf van PSV is bij Feyenerd gelijk aanvoerder, spelverdeler en gatendichter........ dat zegt toch genoeg...

Loets

Geplaatst: maandag 23 oktober 2006 om 14:57u

Als er bij NAC iets beter op de winkel was gelet en er met iets meer visie e.e.a. was neergezet hadden we er zelf een stuk beter voorgestaan en hadden we nu echt de ballen uit de broek kunnen lachen, dijenkletsend rotterdammertjes kunnen pesten en met veel vlagvertoon elke dag weer de moerdijk over kunnen steken. Vooralsnog staat deze voormalige topclub en huidige tobclub nog een punt voor op NAC en moeten we helaas onze grote bek nog een beetje houden. En dat is jammer....

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 23 oktober 2006 om 16:11u

@ Hans , je bent niet de eerste die mij verward met iemand anders , heb als nuchtere (met een vrachtwagen vol icetea drinkend) iedereen lazeres zien worden , behalve mezelf dan , was vorig jaar wel anders trouwens , heb niets meer van de wedstrijd meegekregen toen !

@ loets , wacht maar , over een wedstrijd of twee staan we boven de nerds !

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 23 oktober 2006 om 16:11u

(...)

Van Hooijdonk wil bij Feyenoord blijven

Pierre van Hooijdonk heeft op RTV Rijnmond laten weten dat hij graag bij Feyenoord betrokken blijft.

De aanvaller heeft de intentie uitgesproken om na zijn carriere `iets` te gaan doen bij de Rotterdammers. De club heeft al laten weten dat er gepraat gaat worden over een rol voor Van Hooijdonk .

Afgelopen week kondigde de 36-jarige spits aan dat hij het na dit seizoen voor gezien houdt als speler. "Eerst wil ik als voetballer Feyenoord weer op de rails te krijgen. Dan komt mijn toekomst vanzelf nog wel een keer ter sprake."

(....)

Nu, dan lijkt me ook wel duidelijk voor welk "Oud"-elftal Pierre in de toekomst wil uitkomen.

Pierke, Pierke toch.

harry b.d.

Geplaatst: maandag 23 oktober 2006 om 16:18u

Blij met de punten, maar veel minder blij met het niveau en het feit dat NAC een Groot Speler en inwoner van Breda niet aan zich heeft kunnen binden TERWIJL ze m al hadden.

Mommers is de gebeten hond in de affaire Van Hooijdonk. PvH zou bij NAC het spelersbestand gaan managen en naar een fatsoenlijk niveau tillen. Dat Mommers, die in juni van dat jaar al had aangegeven zich niet meer voor NAC te kunnen opladen, daarbij aan invloed zou inboeten was evident. Hij heeft PvH dan ook geen strobreed in de weg gelegd bij zijn vertrek. In dat beruchte zondaggesprek schijnt-ie gewoon alleen maar op vertrek-afwikkelen gericht geweest te zijn.

Zolang Mommers en VDH bij NAC rondhangen betekent dat nu eenmaal: geen PvH bij NAC. Zo simpel is het wel.

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 23 oktober 2006 om 16:48u

Tja, Har, kan allemaal zo zijn en ook ik baal er als een stekker van dat Operatie Pierre op een fiasco is uitgelopen, maar feit is wl dat Pierre naar erfvijand F`noord is overgestapt (hetgeen ik hem overigens - zij het met moeite, maar gezien de omstandigheden - heb vergeven) n dat hij zich nu alweer uitspreekt dat hij na ommekomst van zijn actieve loopbaan "iets" voor F`noord wil blijven doen.

En da vink nie `andig van um! Daar maakt hij volgens mij namelijk geen vrienden mee, zeker niet onder de NAC-supporters.

hannibal

Geplaatst: maandag 23 oktober 2006 om 17:22u

Volges ons huisorakel aus der Schweiz en andere schynbaar doorgaans goed ingelichtte bronnen zou PvH met enkele companen, compleet met zeerwelgevulde zakken - naar verluidt zelfs 10miljoen euri-, staan te popelen om NAC over te nemen........waar plaatsen we beide verhalen dan, heren?

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 23 oktober 2006 om 17:27u

Tja, Hannibal, als je een zeer welgevulde zak hebt, dan kan je ook even naar Huize Katja gaan, die helpen je daar ook zo van af, dan heb je er nog lol van ook en wordt je geld niet verpatst door TM die er toch alleen maar afkoopsommen van betaalt!

harry b.d.

Geplaatst: maandag 23 oktober 2006 om 17:33u

Ik kan en wil daar op dit moment nog niet teveel over zeggen. Nog teveel onbekende variabelen. Dat er beweging zit in de achterban heb ik U drie weken geleden al laten weten.

Enfin, de druk op Mommers en VDH om eindelijk eens een keer te leveren wordt almaar groter en groter. Op vakantie gaan helpt dan echt niet. Alleen sportieve incidentele succesjes kunnen de aandacht even afleiden van het drama dat zich onder TM en dit bestuur in volle breedte aan het voltrekken is.

hannibal

Geplaatst: maandag 23 oktober 2006 om 17:43u

Dat het rommelt en er achter de schermn vn alles gaande is om theo mommrs te ontmaskeren is helder, m`n inbox rinkelt al wekenaan een stuk. Met zin bijnma hilarische tegensprekingen in vodje proNAC maakt theootje het zijn kritikasters het wel weeeeeer errug makkelijk.
Desalniettemin kan Pierre, na z`n zware zak desnoods bij ex mw postma geleegd te hebben, natuurlijk gewoon een zahte paleisrevolutie in Breda ontketenen ipv zich in rdam nuttig te maken (helaas voor ons wordt zijn inbreng daar wel op waarde geschat!). Met zo`n oorlogskas is die pakweg 250k oprotpremie voor theo m natuurlijk maar een habbekrats.......

Ata

Geplaatst: dinsdag 24 oktober 2006 om 14:17u

Dat weten we dan ook weer: als je de hele wedstrijd machteloos achter je tegenstander aanholt, zit je in de visie van Brandts dus `goed in de wedstrijd`.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Albert

Geplaatst: zondag 22 oktober 2006 om 17:55u

Blij dat we aan deze pot 3 punten hebben overgehouden. Dat het er tijdens een uitwedstrijd niet uitziet is minder erg dan thuis.....

Maghetffminder

Geplaatst: maandag 23 oktober 2006 om 12:55u

Harrie Harrie
Je boodschap is weer duidelijk, vroeger was alles beter..........
Nou voor de verandering ben ik het wat 1 ding betreft met je eens.
Vroeger was het beter, vooral in de jaren 60, want toen kon jij nog niet schrijven,..........

Groningen FC!

Geplaatst: maandag 23 oktober 2006 om 15:54u

Ja, gefeliciteerd met de overwinning.
Wij moeten binnenkort ook tegen jullie.
Heb er vrij veel zin in... en vooral in de bekerwedstrijd, die wij hopenlijk gaan winnen.

Veel succes verder, gr FC Groningen supporter


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven