homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

22 september 2006
Brandts heeft er kijk op: 'Het was niet best'


Stiekem hoopte NAC op een overwinning vanavond, maar het werd niet meer dan een 0-0 gelijkspel tegen willem ii. Volgens Brandts zeggen kwamen zijn jongens dan ook teleurgesteld de kleedkamer in na afloop van het duel.

Zoals Ernie Brandts verwachtte kwam willem ii niet voor mooi aanvallend voetbal naar Breda en werd de wedstrijd een testcase. Niet eerder dit seizoen kwam NAC een zo'n verdedigende ploeg tegen. Brandts:'Wij kwamen er maar niet doorheen. We waren te afhankelijk van de individuele acties van Leonardo, ook omdat de zijkanten vandaag vrij statisch waren. Voetballend waren we dus niet best. De organisatie van het elftal staat en daar maak ik me dan ook geen zorgen over. We hebben nu voor de derde keer de nul gehouden, dus dat is prima. Maar voetballend ligt er nog heel wat werk. Daar zijn we week in-week uit druk mee bezig, maar het kost tijd'


Bron : De Rat, NAC.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Wanny

Geplaatst: vrijdag 22 september 2006 om 23:25u

Het probleem is dat NAC creativiteit mist. De achterhoede bestaat uit 4 degelijke verdedigers, die aanvallend weinig toevoegen. Het middenveld bestaat uit 3 soortgelijke voetballers, allemaal balafpakkers maar niemand met een creatieve gedachte, splijtende opening of een mooie versnelling. Voorin heb je 2 buitenspelers die tekort komen voor de eredivisie (Pinas en Rigters) en dan ben je dus volledig afhankelijk van een ingeving van Leonardo of een dood moment. Een elftal eenheidsworsten met 1 witte raaf dus.

Ik denk dat we dit seizoen weinig goals gaan zien, erg weinig spektakel en relatief veel punten in uitwedstrijden. Maar we blijven vrolijk vasthouden aan 4-3-3!

hobbelpaardje

Geplaatst: vrijdag 22 september 2006 om 23:33u

@ wanny
de verdiging bestaat uit 3 degelijke voetballers en 1 voetballer, genaamd elshot, welke totaal geen idee heeft wat hij moet doen binnen het veld. Verdedigen op minimaal 10 meter afstand, lompe acties, chaotisch, geen overzicht en vooral blind de bal naar voren jagen.

Het middenveld was totdat Slot erin kwam een goed functionerend hard werkend middenveld en mist enige creativiteit maar voor de rest prima. Die creativiteit moeten we voorin hebben van leonardo en diba en niet van nog zo`n harde werker als richters. Maar goed wel weer de 0 maar onverdiend 1 punt voergehouden aan de wedstrijd.

Ik het redelijk positief in voor de rest van het seizoen

boppa

Geplaatst: vrijdag 22 september 2006 om 23:58u

Als iedereen nu eens een tandje bijzet. (een hogere versnelling dus) komt het wel goed. Daar kun je dus goed op trainen!!
Het spel was niet om aan te zien. Slaapverwekkend schandalig een regelrechte blamage naar 15000 trouwe fans!
Onbegrijpelijk dat die er in blijven geloven. Ik ben er helaas ook een van.

Bartesi

Geplaatst: zaterdag 23 september 2006 om 0:38u

Vanaf munuut 60 speelt NAC alleen maar lange ballen, waarom Tamerus dan niet inbrengen? Die gozer is geen wereldvoetballer, maar wel iemand die een bal kan doen goed vallen.
Beetje laf van Brands. Wanneer wil je zo`n Tamerus wel gebruiken?
Niet uit bij F`nerd....

Ach, 1 puntje. Het was gewoon bar en bar slecht. Je wist al, als ze in de eerst 20 min niet scooorde, zou het echt moeilijk worden.

Toch heb ik vertrouwen in de toekomst! Op naar Rotterdam

TelkaZ

Geplaatst: zaterdag 23 september 2006 om 0:51u

Ik sluit me aan
die lange ballen na een uurtje voetbal vooral vasn zwaanswijk waren echter de doorzichtig om voor een goaltje te kunnen zorgen
waarom brandts deze ontwikkeling niet waarnam is mij geheel onduidelijk
misschien verwachtte hij een spetterende actie van Leonardo hetgeen dat uitbleef
een leuke wedstrijd veel strijd maar helaas maar 1 punt
achja iedereen leert van zn fouten hoop ik dan maar
Maar nu eerst een bavaria en 3 punten in kakkerlakkentown

Koyke

Geplaatst: zaterdag 23 september 2006 om 1:21u

NAC staat....
de verdediging staat goed...
we hebben nu een goed middenveld (zeker met Danny Mathijssen) die kerel is echt goed....
maar het spel maken.... daar hebben we nu wat moeite mee....

Ik denk, dat we meer punten in uit-wedstrijden zullen pakken als in thuiswedstrijden...

willem ii pakte in het begin Leo goed aan, als hij in de voeten werd aangespeeld...... gelijk al op het middenveld, maakte zij een lichte overtreding om hem uit balans te brengen......daardoor werd het aanvalspel van NAC behoorlijk verstoord....

oke.... we hebben niet veel gecreeerd..., maar ook weinig weggegeven..... (en dat is wel eens anders geweest!)

hup

bredahouse

Geplaatst: zaterdag 23 september 2006 om 9:19u

volgende x ronny stam erin brengen die kerel kan miss iets meer pit in het spelletje brengen.
de verdeging stond goed
het middenveld stond redelijk/goed
maar waarom dan al die paniekballen naar voren wat zogenaamd dan de lange bal word genoemd. Als je lange ballen wil spelen zet dan Tamerus erin
leo heeft van de 20 lange ballen 5 kunnen aannemen en 1 iets mee kunnen doen das tog te weinig

mijn tipONNY STAM ERIN
maja wedstrijd was saai maar publiek op B-side geweldig (vooral da bier tegen de keeper van die kruikenzeikers)

hannibal

Geplaatst: zaterdag 23 september 2006 om 11:23u

tenenkrommend slecht. te treurig voor woorden. de selectie is idd net zo slecht als vorig jaar met dien verstande dat er een betere keeper is en Penders terug is waardoor de organisatie achterin in ieder geval staat. dat is dan ook het enige positieve want met voetbal had het HELEMAAL NIETS te maken. het is hopen dat Leo een keer niet omvalt maar iedere tegenstander stelt zich op ons knuffelettertje in. Diba liet niet zien waarom hij nou zo`n held is maar moest op tv toch weer ff melden dat hij vond dat hij moest starten - niets geleerd dus! Wee het moment dat Zonneveld en Penders weer in de lappenmand zitten!!! EB is nu 2- twee! - maanden aan het trainen en `qua voetbal moet het allemaal nog wel beter, daar werken we aan`.... Bon, hij heeft dus 2 maanden nodig om de organisatie op orde te krijgen, lijkt me wat overdreven lang maar het zij zo. Ben bang dat er te weinig echte kwaliteit is om ueberhaupt ooit aan echt voetbal toe te komen. Vrees met grote vreze de komende wedstrijden tegen een getergt feyenoord en een zich dood knokkend en herstellend neck.

elblanco

Geplaatst: zaterdag 23 september 2006 om 11:30u

Achterin staat het wel, eindelijk een betrouwbare keeper, alleen voorin nog te weinig gevaar.

Wordt het niet eens tijd voor 4-4-2 ? Met Diba en Leonardo dan voldoende dreiging lijkt me. Of zijn het te grote lastpakken ??????

Tarzan

Geplaatst: zaterdag 23 september 2006 om 13:29u

Wat willem II gisteren bij ons deed dat doet NAC dus volgende week bij Feyenoord en ik weet zeker dat we met een 0 - 0 in Rotterdam heel tevreden kunnen zijn en dat zeker als een overwinning vieren. Wanneer was de laatste keer dat we een punt uit kuip hebben gesleept. Trouwens NAC heeft nog nooit gewonnen in de kuip.

Ow ja 3 wedstrijden de 0 gehouden: Joepie! op naar de 4 wedstrijden moet kunnen!

Catweazle

Geplaatst: zaterdag 23 september 2006 om 13:43u

De spelers wilde het tempo hooghouden door vooral zelf , zodra de bal aan de voet kwam, hard te gaan rennen ipv de bal het werk te laten doen.. Gebrek aan techniek zorgde er daarna voor dat het zeer chaotisch werd. Wat een balbehandeling bij de meesten..ik schrok er van! Het belooft veel voor de thuiswedstrijden waarin de ruimtes door de eveneens vaak kwaliteitsarme tegenstanders klein worden gehouden..

De punten zullen in de uitwedstrijden moeten worden gepakt vrees ik....

leroy brunswijker

Geplaatst: zaterdag 23 september 2006 om 19:00u

Tis heel simpel,buitenspelers eruit,diba naast leo en middenvelder erbij.gewoon 4-4-2 dus

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 23 september 2006 om 21:12u

wéér een puntje erbij !

Spel (aanvallend ,opbouwend) is op z`n zachts gezegt kut met peren.
Maar , het begint volgens mij eerst en vooral met een solide verdediging , en die staat ! , hopelijk krijgt Brandts het betere spel er ook nog ingeslepen (en waarom zou `m dat niet lukken ?) .
tuurlijk die kruiken kwamen alleen voor een puntje , moet je ze niet kwalijk nemen , dus ditmaal was het wel erg moeilijk voetballen !

ik pleite er eigenlijk voor dat Diba maar rustig gebracht moest worden , maar toen hij inviel sprong de vonk direct over met Leo ,shit wat vinden die twee elkaar goed zeg.
tegen de nerds toch maar weer Diba ?

Mijn (denk ik nog steeds reële) doelstelling blijft handhaving , lopen we dus op schema !

Ata

Geplaatst: zondag 24 september 2006 om 8:29u

Wil om te winnen was er wel degelijk, maar als je in balbezit vervolgens zo slecht voetbalt, is het collectief jagen niet langer dan 30 minuten vol te houden. Ben benieuwd of zich bij NAC al iemand achter de oren krabt wat betreft Pinas (de man die er als kind al van droomde om in het geel-zwart uit te komen). Deze klassieke linksbuiten heeft niet één keer geprobéérd zijn matige tegenstander voorbij te komen. En het niet brengen van Tamerus voor Rigters, terwijl we alleen nog ballen hoog naar voren schoten, vind ik wederom een diskwalificatie van onze trainer. Critici waarschuwen al weken voor dit soort wedstrijden, maar de klein gehouden nederlaag tegen Ajax en de nauwelijks afgedwongen zeges in Den Haag en Arnhem hebben menigeen zand in de ogen gestrooid. Het is treurig te constateren dat we na vijf wedstrijden precies nul goed lopende aanvallen op de mat hebben gelegd. Dat is geen onwil bij de spelers, maar heeft alles te maken met beschikbare (en elkaar bepaald niet aanvullende) kwaliteiten en het daarop toegespitste spelsysteem dat uit historisch oogpunt bij ons schijnt te horen. Het is treurigmakend. En wonderbaarlijk tegelijk dat we zo al zeven punten hebben behaald. Maar dit kan natuurlijk niet lang meer goed gaan, laat dat duidelijk zijn.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 24 september 2006 om 20:38u

Wederom een reële Brandts.
Vorige week vond ik NAC de minst slechte dus als er toch iemand moest winnen..... , en nu was NAC toch wel beter dan Stillem 2 dus is er toch een klein beetje progressie , héél klein beetje o.k..

Die laatste zin van zijn eerste posting van ons orakel geldt door desbetreffend figuur al jaren hier op de Rat !

Trouwens toch een leuk positief puntje als NAC het slecht doet , zit heerschap H. voor lul in z`n volle huiskamer met sigaar en wel !

Johan De VLAMING

Geplaatst: maandag 25 september 2006 om 8:26u

Het gaat de goede richting uit, de organisatie staat. En dat met een niet structureel groeiende begroting.

hannibal

Geplaatst: maandag 25 september 2006 om 10:42u

het feit dat de organisatie staat ligt enkel en alleen aan de beschikbaarheid van Penders; daardoor voetbalt Zwaanswijk met meer vertrouwen en hoeft hij niet ingewikkeld te doen. De backs hebben het dan ook makkelijker - ook de aanwezigheid van een keeper zoals een keeper bedoeld is (zoals ook bv Babos voorheen) brengt rust. Dit alles heeft dus niets met de kwaliteiten van de trainer te maken. Dus nu ook niet gaan doen of dit weer een soort van beginpunt is met dank aan de trainer. We kunnen de trainer pas bedanken als we weer eens een paar wedstrijden enigszins behoorlijk gevoetbald hebben, je weet wel, hier en daar geinige combinatie , bijna vloeiende aanval etc etc, doelgerichte actie hier en daar en dat alles zonder te veel van factor geluk afhankelijk te moeten zijn.

Nestor

Geplaatst: maandag 25 september 2006 om 10:56u

Die Brandts praat geen onzin. Ieder trainers-ABC begint met zorgen voor organisatie. Niets weggeven en dan verder bouwen aan de voetballende kwaliteiten van de ploeg (naar mogelijkheden). Voorlopig liggen Brandst cs. op schema.

De wezel

Geplaatst: maandag 25 september 2006 om 11:39u

We misten gewoon agressie voorin...... Leo liet zich veel te makkelijk van de bal afzetten en rigter komt gewoon te kort. Ook pinas viel me heel erg tegen.

Dit was DE wedstrijd geweest om sikorra er eens in te gooien. Lekker jagen en sleuren, dat had ruimte opgeleverd voor Leo die hij nu echt niet kreeg.......

En waarom petö er niet in ipv slot???? Ik snap soms echt niets van die wissels............

voetbalidioot

Geplaatst: maandag 25 september 2006 om 14:36u

Harry Govaerts of hoe je jezelf ook wilt noemen. Kun de gij gewoon nie een andere club/hobby zoeken met dat eeuwig gezeik van je.
Je zal het wel thuis nie zo goe hebben dat je hier op de site zo reageert. Of heb je een baan waar je niet zoveel te zeggen hebt. wat een frustraties allemaal van jou zeg p`ppffff.. nog nooit een zinnig woord gelezen van jou. Waarom bende gij eigenlijk nie Balkenende want gij weet het toch allemaal zo goe.
Eindelijk staat er weer een elftal vergeleken met de afgelopen 2 jaar. WE zijn nu lekker op de goede weg en jouw reacties moeten eigenlijk verboden worden!!!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

govaerts

Geplaatst: vrijdag 22 september 2006 om 23:32u

Govaerts had de huiskamer volzitten. Cigars, cognac xo etcetera. En dan dit. Wat een drama. Het failliet der scouting van de laatste 3 jaren werd weer eens duidelijk. Bovendien blunderde Brandts door Pinas een uur lang voor lul te laten meedoen. We hebben godver bijna 60 minuten met 10 man gespeeld!

De achterban probeerde de stemming er nog in te houden, maar dat is natuurlijk verdomd moeilijk bij het aanschouwen van dit vreemdelingenlegioen dat welgeteld 1.5 kans creeerde tegen een stelletje prutsers uit Tilburg.

Ben bang dat er een negatieve serie aan zit te komen.

mmm

Geplaatst: zaterdag 23 september 2006 om 6:08u

Ja inderdaad dit keer werd Leomardo van hot naar her geschopt! En dat mocht natuurlijk allemaal van Braamhaar!
Er was zeker strijd, maar het werd niet goed afgerond, jammer kan gebeuren! Oppeppen, goed trainen en Feijenoord lekker inmaken, dat moet toch een makkie zijn..............

Al35jaarnac

Geplaatst: zaterdag 23 september 2006 om 10:06u

Het was niet best inderdaad, maar verdedigend staat het wel goed. En er werd hard gewerkt door iedereen, keihard als je het mij vraagt. Je kunt alleen merken dat op zon wedstrijd veel spanning zit. En Leo en Diba konden gisteren niet het verschil maken helaas. Maar volgende week gaan we gewoon weer verder bouwen en op voor de drie puntjes. En Govaerts is niet bang voor een negatieve serie, hij hoopt er volgens mij op. Voor een echte azijnpisser is het nooit goed, zelfs niet met cigars en XO.

govaerts

Geplaatst: zaterdag 23 september 2006 om 10:14u

We hadden gisteravond hele goede zaken kunnen doen, maar qua veldspel heeft dat er nooit ingezeten. Er is te weinig kwaliteit (Pinas, Rigters, Mtiliga) en te weinig NAC mentaliteit. We staan na de vergelijkbare serie nog maar 1 puntje voor op het saldo van het rampjaar 05-06, exlusief slechter doelsaldo. Gezien het armoedige spel (zodra NAC in balbezit is) zijn de vooruitzichten somber. Daar moet je eerlijk in zijn.

Niemand gesproken die tevreden was over het gebodene van gisteravond.

denniboys

Geplaatst: zaterdag 23 september 2006 om 14:15u

ik denk dat er meer op corners en vrije trappen getraind moet worden we hadden gister behoorlijk veel en in een wedstrijd dat het ff niet meezit kan een spelhervatting het verschil maken

Nick dun Irste

Geplaatst: zaterdag 23 september 2006 om 17:20u

na de puinhopen afgelopen jaren is er eindelijk een trainer in geslaagd de organisatie goed neer te zetten. iedereen weet dat dit een voorwaarde is om te kunnen groeien. trainer is goed bezig, verdient het dat iedereen er achter staat. komt allemaal wel goed. en nu:

NAC-4ever

Geplaatst: zaterdag 23 september 2006 om 17:37u

Was een slaapverwekkende wedstrijd gister. Leo moet maar eens ander schoeisel aanschaffen, wanneer hij wegdraaide lag hij een seconde later 9 van de 10 keer op de grond. Ik snap ook niet dat nac pinas heeft gehaald. Geen 1 fatsoenlijke voorzet vanaf links. En dan heb je nog Veenstra spelen. Ik weet niet waar die nu balt? maar die speelde toch in de voorbereiding verdienstelijk. Actie langs de lijn en een schepre voorzet. Ik zou veenstra gebruiken tegen f`nerd en diba op rechts ipv rigters. Hij werkt hard, maar vrij weinig rendement!

3 punten zondag !

RCS

Geplaatst: zaterdag 23 september 2006 om 22:22u

Was inderdaad slecht, maar de oplossing lijkt me simpel: Diba voor
Rigters en Veenstra voor Pinas (wederom dramatisch!). Net zoals in de voorbereiding. Die gasten komen hun man namelijk wel voorbij!

jurco

Geplaatst: zondag 24 september 2006 om 15:29u

Mag ik alle azijnzeikers eraan herinneren wat voor 2 seizoenen er achter ons liggen. Twee seizoenen waarin we degradeerden van gerespecteerde volksclub tot lachertje van de eredivisie. Zelfs om TOP Oss op de knieen te krijgen, was een bijkans onmogelijke opgave. Dus prima dat nu EINDELIJK de organisatie als een huis staat. Vanuit daar kan worden verder gebouwd naar beter voetbal en meer doelpunten. Hulde aan Brandts dat hij binnen relatief korte tijd de boel goed heeft neergezet. Geduld is een schone zaak mensen. Als iedereen zulke hoge verwachtingen heeft, is het misschien beter om een seizoenkaart bij Malbata te nemen, lees zaalvoetbal.

Nijlpaard

Geplaatst: maandag 25 september 2006 om 20:33u

VOETBALIDIOOT


Een beter naam had je niet kunnen verzinnen.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven