homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

6 september 2006
Brandts: `NAC eindigt boven de streep`


Ernie Brandts verwacht niet dat NAC weer zo in de shyte komt als vorig seizoen. " Ik ga ervan uit dat NAC in elk geval boven de streep eindigt. " Om dat voormekaar te krijgen moet je zorgen dat je vedetten voor je willen werken, das niet zo moeilijk. Maar in paats daarvan zijn ze nu allebei al een wedstrijd geschorst door NAC zelluf. " Natuurlijk is het onrustig geweest, maar dat weet je wanneer je gaat werken bij een club als NAC. " Wat dit met NAC als volksclub te maken heeft is effe niet duidelijk.

Over de last-minute-versterkingen is Brandts tevreden. " Met Patrick Mtilliga hebben we een specifieke linksback. Brian Pinas was bij ons bekend, hij heeft behoorlijk wat Eredivisie-ervaring opgedaan bij Excelsior, FC Groningen en Cercle Brugge. Datzelfde geldt ook voor Danny Mathijssen. "

Of hij Leonardo weer in genade neemt is afwachten: " Ik kies nu voor het beste collectief, ik hoef jou niet uit te leggen dat dat niet altijd de beste individuele spelers zijn. " Wij hoeven jou niet uit te leggen dat je beste spelers wel het verschil kunnen maken in een anders verloren wedstrijd. De competitie is namelijk al 3 weken geleden begonnen.


Bron : De Rat, Voetbalprimeur, VI


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Ernie Brandts

07-sep-2006
Diba: `We zijn gewoon niet goed genoeg`...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

jan bokworst

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 18:34u

Of hij voor Leonardo kiest?
Graaf je graf door hem niet te kiezen, met alle respect hoor!!
Tamerus is toch niet de spits waar wij punten mee gaan pakken, goede vent hoor luisterd goed is gehoorzaam maar is geen matchwinner!!

De grootste eikel van een bedrijf met de meeste vijanden maar die de beste winstgevende resulaten behaalt wordt ook niet buiten geknikkerd, het gaat om het eindresultaat!!! Als blijkt dat we met Leonard een beter eindresultaat halen dan met Tamerus dan moet dat dan maar, en zal iedereen daar mar in moeten schikken het zij niet anders.
Maar ik weet dat de spelers niet zoveel moeite hebben met Leo, Brandts daarin tegen wel. Alles moet in het gareel lopen, opzich terecht maar ik ben van mening dat dit in het voetbal niet altijd telt.

Mensenkennis omgaan met verschillende persoonlijkheden is ook een vak en een kunst, die niet iedereen beheerst en/of wil beheersen.

Ik hoop en ga er toch wel van uit dat Leo vrijdag in de basis staat, anders kan je de drie punten wel weer op je buik schrijven met alle gevolgen van dien!! 3 punten vrijdag dat is het belangrijkste met ofgoed of slecht voetbal scoren en de nul houden!! Dat kan op dit moment maar met 1 man, Leo!!!

Frankske

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 19:05u

leo gwn in basis !! nie zeiken brandts meneertje de betweter

Jamais

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 19:09u

Hieruit kan ik weer concluderen dat we met die houten klaas het veld in gaan. We kunnen een heel pleidooi houden over `aardige jongen zo en aardige jongen zus`, maar ik ben enkel geinteresseerd in een winnend team en Leonardo hoort daarbij in de spits te staan. Liever een klootzak die er 15 in trapt dan een goede jongen die niet verder komt dan 7 intikkertjes. We zijn geen liefdadigheidsinstelling tenslotte.

dj marcie

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 19:09u

Diba geschorst tegen ado? Ben nu toch wel echt benieuwd wie de verantwoording neemt als we verliezen. Mischien besseffen het een heleboel mensen niet, maar NAC is van ONS en gvd wij willen punten zien. Hoe kan mij geen donder schelen, als er maar punten komen. NAC heft Diba nodig en Diba heeft NAC nodig. Praat het zo snel mogelijk uit en stel Diba vrijdagavond op. De gevolgen zijn niet te overzien als wij en de haag verliezen. DENK NA!!!!!
Ps WORDT NOU ONDERHAND EENS VOLWASSEN!!!!

dj marcie

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 19:10u

als wij VAN den haag....... bedoel ik natuurlijk. Kom wel vaker niet goed uit mijn woorden als ik echt kwaad ben......

rimaris

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 19:34u

WE hebben een pak slaag gehad van az en net verloren van ajakkes wel naar het programma blijven kijken mensen

Yorke

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 20:03u

LEO Moet ALTIJD Spelen!!! dan kan je vinden dat ie niet in jouw spelletje past meneer Brandts maar stel em maar gewoon op!

Garlex

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 20:28u

Hey, weet je wat, laten we Diva en Luionardo gewoon lekker opstellen. Leuk, 2 spelers die voor zichzelf spelen. Kan me niet voorstellen dat de rest van de spelersgroep daar problemen mee heeft. Die weten ook dat ze dan niks meer hoeven te doen, Luio en Diva regelen het wel ff. Met 2 spelers winnen we makkelijk de landstitel, schors de rest maar gewoon, hebben we toch niet nodig. En als Diva en/of Luio dan weggaan in de winterstop, dan gaan we gewoon halverwege het seizoen wat spelers inpassen ofzo, we verzinnen wel wat. Maar met Luio en Diva staan we dan toch al ruim bovenaan. Fuck lang leve Diva Luionardo

klaver4

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 20:54u

Lekker hoor: ik zou eerst de pers maar eens vertelllen dat je geen tijd voor ze hebt Ernie omdat je moet werken aan de teamspirit. De spirit bij het 4e van de plaatselijke FC zit er echt goed in, misschien moet je die jongens opstellen. Ga potver3 eens een paar dagen op de hei zitten en haal er een paar teambuilders bij als je het zelf niet kunt. Gewone jongens die met gewone jongens kunnen lullen en ze kunnen motiveren. Wat heeft het nu voor zin om na 2 verloren wedstrijden te roepen dat je boven de streep eindigt. Je hebt nul ervaring in de eredivisie en nog geen echte kennis van de mogelijkheden van je team binnen die competitie. Is er nu niemand binnen dit bestuur die de man kan helpen met de communicatie?

den Boeman

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 21:04u

@ Garlex: Briljant!

jordyvantreijen

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 21:26u

Ik vind dat sommigen hier wel aardig wat peop in de ogen hebben zitten. Leonardo kwam tegen ajax in het veld. ja, hij was gevaarlijk en was mede verantwoordelijk voor het doelpunt van De Graaf. Maar hij verdedigde ook niet mee, waarna de rode loper voor Sneijder werd uitgerold. Tamerus was wel bereid mee te verdedigen waarmee het middenveld wat extra steun kreeg. Leo deed dit niet, waardoor onder meer De Graaf het niet meer kon belopen. En daardoor kon Sneijder z`n kunstjes laten zien.

Ja, Leo kan een wedstrijd beslissen. Maar als er geknokt moet worden heb je aan Tamerus meer!

Bovendien: Diba mag dan hebben bijgetekend en graag `mr NAC` willen zijn, maar NIEMAND is groter dan de club. Brandts niet, maar Diba evenmin!

fab

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 21:32u

Welke streep?

Chapions League?
Play offs Champions League?
Uefa Cup?
Play offs Uefa Cup?
Intertoto?
Fair Play?
Play offs Promotie Degraditie?
Degradatie?
Jupiler League?
Door zijn rekening?

Zo ie zo een doelstelling van lik mijn vestje...........

hbz

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 22:59u

Het feit dat men het na 2 wedstrijden al over "de streep" heeft, zegt genoeg ....

amarillo-negro

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 23:11u

"ik ga er van uit dat NAC in elk geval boven de streep eindigt"

WAT DACHT DIE DAN?!?!?!

weet het zeker nu... da wordt nog een taai seizoen.....

Hugh Hefner

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 23:42u

Ernie Brandts komt bij mij over als een man die weet waar hij mee bezig is. Vergeet niet dat hij een berg stront moet opruimen die door de eerdere trainers was achtergelaten. Ga er maar aan staan!
Terecht merkt hij op: «Ik kies nu voor het beste collectief, ik hoef jou niet uit te leggen dat dat niet altijd de beste individuele spelers zijn.»
Leo zal echt wel spelen in Den Haag. Maar hij zal meer dan de andere spelers het recht op een basisplaats moeten waar maken.
Ik brand Ernie niet af.

Gerrie de B.

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 0:01u

Brandts dream on! Eerst zien dan geloven!

henkienac

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 0:34u

pfffff weer geen drie punten en uitgelachen worden op mijn werk waar het nu weer op gaat lijken
HALLO het lijkt wel dat brandts niet wil winnen stap er nu eens overheen man ! je bent bij nac` een profclub met verschillende karakterspelers die je gewoon in hun waarde moet laten want dan weet ik zeker dat je er zelfvoldoenning uit gaat krijgen
en nac weer beter gaat voetballen om punten te pakken

ligt

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 2:40u

Dus we branden tegenwoordig de trainer al na twee wedstrijden af?
Goed dat ik het weet.
De echte "losers" zijn de supporters. In alle opzichten. En dat spijt mij want ik ben ook een supporter.

hanske B.

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 9:00u

Brandts hangt nu de "tough guy" uit door de beste spelers tegen zich in het harnas te jagen.

Dat is uiteraard zijn goed recht, zeker als je je gesteund weet door de rest van de selectie. Dat is geen probleem als de spelersgroep sterke karakters bezit die voor de trainer door het vuur gaan. Juist daar heb ik grote twijfels over. Helaas voor Brandts bestaat de rest van de groep m.u.v. Zoetebier en Petö uit twijfelaars en spelers die het moeilijk genoeg met zichzelf hebben. Ook zgn "routiniers" als Van Gessel, Elshot, Zwaanswijk en Slot zijn geen jongens die een groep naar hun hand kunnen/willen zetten. Allen prima voetballers als het goed gaat, maar zij geven geen thuis als het oorlog wordt.

Daarom zal een 3e nederlaag Brandts een stapje dichter bij de afgrond brengen.

Ata

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 10:42u

Interview in VI straalde weer helemaal niets vanaf. Dat hij niet geschrokken is van de seizoenstart, wisten we al. Nou Ernie, wij met z`n allen wel. En ik ben er nog steeds chagrijning van. Blijven roepen dat het wel goed komt, dat kennen we nou onderhand wel bij NAC. Maar ik heb nog niets gezien dat die uitspraak rechtvaardigt. En morgen spelen we voor de verandering weer eens niet in de sterkste opstelling. Drama!

Elmo

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 17:42u

@ jordyvantrijen... Hou toch op man... Tamerus meeverdedigen?? Op 10 meter afstand op een drafje met de bal meelopen is nou niet bepaald meeverdedigen! Tamerus heeft in de hele wedstrijd 5 keer de bal aangeraakt, waarvan er 4 omhoog gekopt werden en 1 miezerig passje vlak voordat ie gewisseld werd. Beter met lef en aanvallend voetbal verliezen dan een paar zoutzakken die alleen maar proberen te verdedigen!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

toinie

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 18:30u

leonardo en diba moeten eerst eens beginnen met hun veel te grote ego te minimaliseren en aan het teambelang te denken en nergens anders aan godverdomme!!!

Hup Breda

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 18:53u

Tamuras is een goeie speler maar niet goed genoeg hij zet geen druk hij is niet gericht en speelt niet goed mee met het team loenardo is dan toch een betere speler terwijl hij toch wel is rare dingen doet

come on     

Nijlpaard

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 19:17u

Als trainers gaan zeggen dat zij niet degraderen geeft dit juist aan dat zij geen vertrouwen hebben in de goede afloop.
Nog een paar schorsingen en de trainer is volledig de baas.

kees4

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 20:11u

leo moet gewoon in de basis staan ze moeten maar eens goed gaan nadenken bij NAC Leo kwam erin tegen ajax en was de beste van het veld als je zo,n speler niet opstelt dan wil je heel graag problemen dan stel ik het volgende voor leo erin en brands eruit die eikel

Con Boot

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 20:24u

Vind het een goede zaak dat EB aangeeft dat hij verantwoordelijk is voor de resultaten van de groep en hij en hij alleen de leiding geeft. natuurlijk zijn de individuele kwaliteiten van spelers als Leonardo en Diba van heel groot belang voor NAC, maar alleen als ze in dienst van de groep willen spelen en niet voor eigen glorie gaan. Daar hebben we in de afgelopen twee seizoenen de resultaten van gezien !
Ben het dus tot dusverre helemaal eens met de gevolgde politiek van EB en weet zeker dat de resultaten in de (nabije) toekomst dit zullen bevestigen.
Mag dan nu misschien een beetje cru overkomen, maar meedere trainers in den lande hebben al ontdekt dat het niet zo kan zijn dat de "vedetten" het elftal leiden.
Kan toch niet zo zijn dat de kapitein besloten heeft om naar Engeland te varen en de tweede stuurman plotseling bedenkt dat `ie liever naar Spanje wil en dat dan vervolgens gaat uitvoeren............
Zullen ook de "vedetten "van NAC heus wel ontdekken omdat niet spelen betekent geen kans om zich in de kijkert te brengen bij eventuele beter betalende clubs waar ze zo graag naar toe zouden willen !
Let op: binnenkort schitteren beide heren - in dienst van de groep- als nooit tevoren !

govaerts analyseert

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 20:33u

"Brandts is de baas" klonk het tien dagen geleden hard en stoer vanuit de hoek der bestuursgetrouwen. Dezelfde lieden die ook Cees Lok hun carte blanche gaven.

Tot op de dag van vandaag heeft Brandts:

1. Een puinhoop gemaakt van de voorbereiding;
2. De grootste nederlaag geleden als start van de competitie die ik mij sinds 32 jaar kan heugen;
3. Ruzie gemaakt met de 2 beste spelers uit de selectie;
4. Gekakeld dat we niet degraderen, maar wel tegen ajax zn 2e nederlaag pakkend en een van zn beste spelers uit de selectie degraderend;

Wat heeft die vent tot nu toe eigenlijk wel bewezen als trainer ?

Johanimoes...

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 23:27u

tjaaa helaas is het niet anders Breda... er zit een trainer op het KUIPstoeltje naast de dug-out die meer verstand heeft van Molens en klompen dan van voetballen.. Maar bij voetbal gaat het niet alleen om het spel zelf... maar ook om het TEAMbelang... en naar mijn mening passen Leonardo en Diba ook niet in dat plaatje... feit is wel dat ze de 2 beste spelers van de selectie zijn.. maja... in Engeland is het ook niet altijd wonderschoon voetbal... maar toch komen de suporters iedere wedstrijd om het cluppie van hun hart te steunen... Dus VAKKIE G B-side en alle andere     naars met een seizoenskaartje... ga er eerst maar eens achterstaan voordat deze uitspraken allemaal op de site komen... Dat noemt zichzelf clubmensen een clubman ben je hart... en niet met je vingers op het toetsenbord...

succes... ennne ernie... We gaan europa in... ( al is het om te oefenen)

Jannie F7

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 8:07u

Theo stuurde de fysio weg, de koffiejuf weg, de arts weg, administratieve medewerkers weg, Pierre en Ton weg, een aantal trainers met NAC-hart weg, echt bier weg, probeerde de buschauffeur weg te sturen (dat lukte niet) en ga maar door.
Ernie stuude Leo weg en nu Diba.
De overeenkomst: het waren allen mondige mensen die het verschil kunnen maken.....

Kily

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 13:11u

Gewoon lekkr laten spelen die leo en diba. Zet die Brandts maar lekkr naar het tweede. Geef mij maar Karelse.

Tja.

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 13:28u

Ernie + Ernie = Amateurs

Mind you

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 15:04u

Dat rijtje namen van mondige lieden die TM weg stuurde is niet compleet!!! Was daar niet die veel te kritische communicatie vent, kom hoe heet ie ook weer, die niet naar de pijpen wenste te dansen van de eenhoofdige (leeghoofdige) directie? Of trainer nummer 2 van vorig seizoen, die het zaakje ook door had? Hoe heet die ook weer?

Nijlpaard

Geplaatst: vrijdag 8 september 2006 om 10:30u

Iedereen heeft recht op zijn of haar mening, ook degene die steeds zeggen dat het allemaal goed komt.
IK VERZEKER U HET KOMT NIET (NOOIT?) meer goed.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven