homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

6 september 2006
Diba geschorst voor ado- NAC


Anouar Diba speelt niet mee tegen ado. Hij is door NAC geschorst omdat hij dinsdag na een ruzie met Brandts van de training wegliep. Stewart vertelde aan Omroep Brabant dat Diba voorlopig uit de selectie is gezet.

Of Diba snel terugkeert hangt van zijn gedrag af, aldus Stewart.


Bron : De Rat, Omroep Brabant


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Anouar Diba

06-sep-2006
Diba, Brandts en Stewart vandaag om de tafel...
05-sep-2006
Diba boos weg van de training...
07-sep-2006
Reacties Brandts en Diba op conflict...
14-sep-2006
Diba accepteert straf...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hanske N

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 18:21u

Wel consequent in iedergeval, maar ik ben er niet blij mee!
ADO lacht zich rot.....en dat is jammer.

Jamais

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 18:24u

Wat geeft dat nou...we hebben "bier"nog als kernactiviteit, dus als het voetballend even tegen zit, genereren we hier de inkomsten wel uit. Zeker in degradatiewedstrijden zou ik nooit met de sterkste opstelling spelen...das toch niet nodig?!

Drama...drama...drama...drama...

Erwin

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 18:33u

Namens mij en vele andere supporters: DIBA BEDANKT!
Lekker je zakken vullen in Breda en de mensen die elk jaar trouw hun seizoenskaart verlengen voor lul zetten. Dat is namelijk wat je doet!Ga toch eens gewoon voetballen, zonder pretenties en een grote bek.
Het is de trainer die bepaald wat jij moet doen op de training en niemand anders! Ik hoop dat we vrijdag een goede wedstrijd voetballen en winnen van ADO, maar ik had liever gehad dat jij gewoon meegedaan had. HUP NAC!!

senator

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 19:04u

Hoe is het GVD mogelijk om weer een belangrijke speler voor een wedstrijd te schorsen en dat alleen om de trainer zijn zogenaamde gelijk te geven
Sinds die Brandts aan het roer staat hebben we nog nooit zoveel schorsingen gehad.
je kan mij niet wijsmaken dat het allemaal aan de spelers ligt.
denk dat ernie zich daarover maar een keer moet buigen ipv telens schorsingen uitdelen en Brandts het handje boven het hoofd te houden

de supporters zijn weer de dupe nu er punten gepakt moeten worden
dan juist heb je zo een speler als Diba nodig

T.Plotseling

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 19:09u

Wederom een zwaktebod van onze sesamstraathelden ernie en earnie. Doet me denken aan die docenten die in de klas geen orde konden houden en dus maar iedereen die te mondig was de klas uit stuurden .

Peer11

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 19:16u

Hulde voor de trainer!! Eindelijk een trainer die niet over zich heen laat lopen en een duidelijke beleid voert! Diba en leo moeten zich gewoon gedragen en zich aapassen en doen waar ze heeeel goed in(kunnen)zijn;VOETBALLEN. Ben er vrijdag weer gewoon bij.
Hup

den Boeman

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 19:18u

Helemaal met Peer 11 eens, niets aan toe te voegen. En dat doe ik dus ook niet.

Ritchey

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 19:19u

Wat zeiken jullie nou op Brands! Ben blij dat hij consequent is! Want anders was hij daarop weer neergesabeld! En zorgt in ieder geval niet voor ongelijkheden in het team!

Diba moet niet zo janken..Bij mij op t werk zit het ook niet altijd mee...Dan ga ik toch ook niet naar huis of een uur op de wc zitten ( lees Leo )...

Voetballen gv!! en daar hoort ook trainen bij!

SD

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 19:20u

Eindelijk hebben we een keer een trainer met ballen, zodat niet ieder omhoog gevallen manneke alles kan doen en laten wat-ie zelf wilt.

Eindelijk een keer een trainer die tegen de betere durft te zeggen dat, ´topspelers´ de zelfde regels moeten naleven als pakweg Kousemaker.

Eindelijk een trainer die de groep op één spoor kan krijgen, omdat andere spelers ook merken, dat wanneer Diba en Leo worden aangepakt, iedereen wordt aangepakt .

Lang Leve Nac Breda!

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 19:22u

@ Erwin, geheel met je eens. Dit is weer lekker klote, maar ja Diba, nu sta je weer gelijk met je maatje Leo. Kan je hier weer lekker samen om lachen. Ik moet er in ieder geval om janken. Bedankt.................

jan bokworst

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 19:26u

Wat Leo voor heeft op Diba is dat zijn overkomen naar de aanhang een stuk positiever is. Maar goed wei is de volgende Pinas?? Die kan er ook wat van hoor heeft er Bij Cercle ook wel opgeslagen....

Nogmaals mensenkennis weten waar je bepaalde personen kan raken maar ook niet moet raken!
Je weet dat er een paar heet gebakerde in je eltal zitten, je hebt de kans gehad ze te verkopen. Je hebt ze vertrouwen gegeven terwijl je weet waar je aan begint, nogmaals deze kereltjes moet je strelen van binnen zijn het gewoon nog kleine kinderen en watjes. Kleine kinderen krijg je zoet met een lollie, geef ze die lollie en laat ze ballen. Wij als aanhang willen voetbal zien de punten in huis halen, als het moet met een paar klootzakken dat zal de aanhang een worst wezen.
Met doetjes win je geen wedstrijden!!

rimaris

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 19:32u

ik heb de schurft van dat vedette gedrag. Diba heeft geen flikker gepresteerd in het geel zwart. Oh wacht hij heeft ons vorig jaar voor degradatie behoedt nadat hij een van de oorzaken is geweest voor de belachelijke resultaten tijdens de competitie!!!
VERKOPEN NU LEVERT HIJ NOG GELD OP

Garlex

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 20:17u

Vreemd dat zoveel mensen Brandts neersabelen uit naam van de supporters. Ik ben ook een supporter, ik wil ook punten zien. Maar ik zie nog liever dat een speler respect heeft voor mijn club, ons als supporters en niet te vergeten zijn medespelers. Met hem in de basis en daardoor een stel gefrustreerde ploeggenoten (die Leo en Diba ondertussen uitkotsen trouwens) pakken we echt geen punten. Brandts doet dit gewoon op de enige mogelijke manier, hulde. En dan verliezen we misschien van ado (moet er niet aan denken, maar toch), maar ik weet zeker dat we beter eindigen op deze manier dan wanneer die eikels kunnen doen en laten wat ze willen. Ernie, hulde voor je optreden. Wel nog een kleine tip. Iedereen is anders, de benadering moet dus ook bij iedereen anders zijn. Hier wat meer kietelen geeft vaak daar wat meer krediet. Maar er is er maar 1 de baas en dat ben jij!! Ze hebben maar te doen wat jij zegt, maar maak het jezelf niet te moeilijk. Keep up the good work!!

klaver4

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 20:32u

Weer een sterk staaltje van mensen- en cultuur kennis. Sorry Ernie, je hoeft zeker niet over je te laten lopen, maar er zijn toch betere manieren om dit op te lossen.
Dat `IK BEN DE BAAS` gedrag leidt nergens toe. Eerst heel erg boos worden, dan een wedstrijd schorsen om vervolgens de jongen weer, gedwongen door de financiele situatie, op te stellen. Sta je als trainer nog eens in je hemd ook. En wat hebben we dan opgelost? Dat assertieve baasjes zoals veel voetballers zijn, voortaan achter je rug grinneken, dat de teamspirit verpest wordt en dat we wachten op het volgende moment dat de speler verkocht kan worden. Voor weinig geld natuurlijk want iedereen weet dat het `probleem` opgelost moet worden en dat je NAC alleen maar helpt door deze jongen over te nemen. En als je dan toch zo nodig moet straffen: laat die jongen 100 extra rondjes lopen, loop een deel mee en laat hem niet voor schut staan, en als je hem dan nog zwaarder wil straffen dan vertel je hem een uur voor de wedstrijd dat hij niet mee doet maar op de tribune moet gaan zitten, zonder de media in te lichten. Nee, heel Nederland mag weer meegenieten. Wat een communicatie experts, wat een zielige vertoning. Wat een kapitaalsvernietiging..., wat een manier om iedereen die de club een warm hart toedraagt zich weer eens ellendig te laten voelen. Bedankt!

Don Leon

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 20:32u

Als iemand dit soort talentjes beter had begeleidt bij NAC, was dit misschien nooit gebeurd. Net als vorig jaar, toen hij bij Lokhoff ook al van het veld stapte. Toen mocht hij na terugkomst van een korte ziekte niet meteen met de groep meetrainen terwijl anderen dat eerder wel mochten. Na een heftige woordenwisseling stapte hij toen in zijn auto.

Brandts is duidelijk bezig om zijn jonge talenten op zijn manier met de beentjes op de grond te zetten. Laten merken dat ze niet meer zijn en mogen dan de anderen in de selectie. Diba zegt dat Brandts Mtiliga hem tijdens de training de opdracht heeft gegeven om hem eens flink onderuit te halen. Benieuwd naar de lezing van Brandts zelf.

smaeltje

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 21:28u

diba, 1woord SUKKEL

fab

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 21:43u

Wie?

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 21:57u

Logisch , gelijke monniken , gelijke kappen.
Leo missen tegen AZ vind ik minder erg dan Diba missen tegen Ado , willen we nu eindelijk eens een paar punten pakken teminste.
Shit , dit moet nu verder wel afgelopen zijn , en dan bedoel ik dat gedrag van de selectie en niet de standvastigheid van Brandts !

Vakkie G

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 22:20u

lekker slim bezig, ik hoop dat die vent gauw oprot, wat een m*ngool zeg............zo keer je spelers alleen maar tegen je, en gaan ze net wat eerder lopen, dan wanneer ze het naar hun zin hebben.

positieve motivatie is wat de selectie nodig heeft, teambuilding, voor elkaar door het vuur willen gaan, daar hoort een goede verstandhouding met de trainer ook bij, maar die moet dan wel van 2 kanten komen...................

JanNac

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 22:37u

Earnie voor 100 % gelijk, zo`n over het paard getild joch. Ik krijg op de training mijn zin niet dan ga ik janken.... Strik erom en oprotten. Duidelijke lijnen ook voor onze vedetten. Laat ze eerst maar eens een jaar constant presteren. Wel tegen de zogenaamde topclubs, maar tegen nec, heracles etc. lopen ze naast hun schoenen.

Chaam groet NAC

Tuur

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 23:04u

Grote trainers hebben dit soort maatregelen niet nodig.
Denk je dat bv. een Hiddink zijn 2 beste spelers ooit geschorst heeft?

Maar ik wil ook wel even wijzen op de cultuur bij NAC.

Vorig jaar, weten we nog, werden de contracten van Peto en Schollen verlengd. Peto werd na 1 week buiten de selectie gezet en Schollen belande na 1 week op de bank.

Dit jaar is het contract van Diba verlengd en halverwege vorig jaar is Leo gehaald. 2 zeer recente beslissingen. Binnen 2 wedstrijden echter is het nu ook weer stront aan de knikker.

Wiens schuld het is, maakt niet uit. Dat NAC hier niet goed mee omgaat is wel duidelijk. Volgens mij zijn er zowel op het veld als buiten het veld teveel ego`tjes die gaan steigeren bij het minste of geringste.

1934united

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 23:43u

Al die mensen die hier op de Rat Anouar Diba lopen af te zeiken
mag ik die eraan helpen herinneren, dat dankzij Anouar Diba Nac
de nacompetitie heeft overleefd. En dat het juist de zakken-
vullers zijn, die zo`n speler zo nodig in zijn hemd moeten zetten
en in feite willens en wetens Nac opnieuw een nederlaag gaan
bezorgen. Stewart wist niet hoe snel hij dit goede nieuws via
Omroep Brabant wereldkundig moest maken. Wat een eikel,
wat een slijmbal.

inter milaan

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 23:44u

godverdomme kk op met die kut brandts ofzo klootviool

Gerrie de B.

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 23:55u

Hehe, allemaal amateurs! Tijd om eens als supporters actie te gaan ondernemen...???

henkienac

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 0:30u

pfffff weer geen drie punten en uitgelachen worden op mijn werk waar het nu weer op gaat lijken
HALLO het lijkt wel dat brandts niet wil winnen stap er nu eens overheen man ! je bent bij nac` een profclub met verschillende karakterspelers die je gewoon in hun waarde moet laten want dan weet ik zeker dat je er zelfvoldoenning uit gaat krijgen
en nac weer beter gaat voetballen om punten te pakken

henkienac

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 0:30u

pfffff weer geen drie punten en uitgelachen worden op mijn werk waar het nu weer op gaat lijken
HALLO het lijkt wel dat brandts niet wil winnen stap er nu eens overheen man ! je bent bij nac` een profclub met verschillende karakterspelers die je gewoon in hun waarde moet laten want dan weet ik zeker dat je er zelfvoldoenning uit gaat krijgen
en nac weer beter gaat voetballen om punten te pakken

drs Marcellus

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 6:54u

@1934united

Hoezo zeiken op Diba? Hij doet het toch zelf. En nog iets, als Diba samen met de anderen tijdens de reguliere competitie iets beter zijn best had gedaan, dan hadden we niet eens NACompetitie hoeven te spelen. Maar om even terug te komen op het eerste punt. Die gasten verdienen een hoop geld met hun hobby, dus dan moeten ze er ook wat voor doen en niet tijdens de training bij het eerste punt van kritiek gaan janken en van het veld lopen.

Sgele

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 7:29u

terecht, diba heeft niet heel veel bijzonders gedaan vorig seizoen...gewoon wat ie MOEST doen...en das voetballen! en puntenpakken voor je club! arrogante pisvlek dat ie is.

ROOV

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 8:50u

Men had dit ook wel mondeling kunnen oplossen(eventueel met een geldboete) en Diba voor Den haag moeten opstellen. Men moet in het belang van NAC denken en dan is Diba toch een van de betere spelers die met 1 actie 3 punten kan pakken voor NAC. We kunnen nog wat verwachten dit seizoen, de selectie is al smal en als we nu ook al onze eigen spelers om de haverklap gaan schorsen zal dat niet echt bijdragen tot een rustige atmosfeer rond de selectie. Er zijn toch ook andere mogelijkheden om spelers te straffen zonder gelijk de tegenstander met een voorsprong te laten beginnen aan de wedstrijd.

ah ja, we gaan gewoon de 3 punten meenemen uit Den haag.

ZEPA

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 8:58u

Een gevaarlijke speler niet opstellen tegen je medeconcurrent...altijd handig. Zeg niet dat ze niks hadden moeten doen, want ik weet niet wat er is voorgevallen. Maar hier schiet noch NAC, noch EB, noch ES, noch Diba maar het allerergste noch wij supporters mee op. Je concurrent is de enige die wel in zijn handen lacht.

Ado een club die werkelijk alles wat los en afgedankt was in de zomerstop heeft gekocht (ik lees o.a. vreven, knopper) zullen het ons NAC zeer lastig maken. Vrees, maar durf het niet uit te spreken.

KLOTE
KLOTE DIBA
KLOTE ES en EB

KLOTE GEWOON DIT!!!

Maar toch voor vanavond: COME ON!!! Volle punten naar Breda en we zijn weer gerustgesteld.

zizou

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 8:59u

brandts straft Diba hier niet mee. Hij straft de club, supporters en zichzelf.
Wat een Eikel!!!

De wezel

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 9:37u

Harstikke goed !! Aanpakken die gasten. Ik weet dat het ongunstig uitkomt, maar volgens mij komt het met zo`n krappe selectie nooit gunstig uit en dat weten die gasten ook. Denken dat ze dus alles maar kunnen maken want NAC is afhankelijk van hen....... Ja DAAAGG !!

NIET ZEIKEN MAAR VOETBALLEN !!!

1934united

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 10:15u

@ drs. Marcellus


Waar twee kijven, hebben beiden schuld. Dit had gewoon binnens-
kamers opgelost moeten worden. Ook Mr. Brandts en Mr. Stewart
verdienen een hoop geld met hun hobby. Ik denk dat Mr. Brandts
lijdt aan een chronisch minderwaardigheidscomplex en dat
Mr. Stewart alleen maar wil bewijzen, waarom hij door VVV
werd uitgekotst. Het beleid van deze twee heren leidt alleen maar
tot kapitaalvernietiging, negatieve resultaten en negatieve
publiciteit. Ook vandaag in BN de Stem haalt Brandts genadeloos
uit naar Anouar Diba, om vervolgens ook nog zijn voorgangers
te beschadigen: "Als iedereen maar mag doen en laten wat hij
zelf wil, dat is hier al twee jaar gebeurd en dat willen we niet nog
eens meemaken." Woorden rechtstreeks afkomstig uit de koker
van Theo Mommers. Als iemand er een zootje van gemaakt heeft
de afgelopen jaren, dan is het Mommers zelf wel geweest en ook die
verdient een hoop geld, en hoeft niet zoals Anouar Diba naar het
tweede elftal te worden verbannen. Verschil moet er zijn weledel-
geleerde drs. Marcellus, de kleine man heeft het altijd gedaan.

drs Marcellus

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 10:54u

@1934united

Voor het grootste gedeelte mee eens. Dat men bij NAC niks binnenskamers kan houden is een voldongen feit. Daar, en daar alleen zou al een heleboel gewonnen kunnen worden. Wat Theo de Almachtige betreft, daar zijn de meningen over verdeeld. Aan de ene kant heb je de Volgelingen. Wie dat zijn kun je zelf wel bedenken. (ik hoor daar overigens niet bij). Die vinden alles goed wat die clown doet. Persoonlijk zie ik hem liever gisteren dan vandaag vertrekken. Maar daar ga ik me verder maar niet over uitweiden voordat ik de club van 4 weer over me heen krijg uitgestort. Om even terug te keren naar de kern, die jonge knullen van tegenwoordig denken dat ze alles kunnen zeggen omdat ze een bovengemiddelde kwaliteit bezitten mbt het voetballen. Dat schiet bij mij in het verkeerde keelgat. Ze moeten gewoon doen waar ze dik voor krijgen betaald en dat is voetballen. En dan kan er wel gezegd worden: Het ligt aan Brandts of voor mijn part aan Stewart, maar die hebben een bepaalde lijn uitgezet wat ze het lopende seizoen willen bereiken en daar hebben de spelers zich aan te houden. Uiteindelijk zijn deze twee de verantwoordelijken voor de prestaties van het elftal.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Nijlpaard

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 19:10u

Als Brands in dit tempo doorgaat met het verwijderen van spelers uit de selectie hebben we over een maand geen elftal meer.
Leg de verwijderde spelers gewoon een geldboete op en begin volgend seizoen zijn de financiele problemen opgelost.
Er zijn trainers die wel met wat moeilijkere përsonen kunnen werken daarom lijkt mij dat onze trrainer in de ontstane situatie niet vrijuit gaat. Met alleen tonen van wie de baas is kom je er niet.

Ernie Brandts

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 19:53u

Ik snap niet dat sommige mensen aanmerkingen hebben op mijn optreden !!!!
Moet ik dan over mij heen laten lopen ??
Deze mensen verdienen een hoop geld alleen moeten ze dit niet verdienen met praten maar met voetballen.
Zo mogen wat meer gaan praten als ze eens een wedstrijd of 5 achter elkaar goed hebben gepresteerd maar de langste reeks dat ze dat in het verleden hebben gedaan is hooguit twee wedstrijden.
Ik kan het bijna niet uit mijn strot krijgen maar GEEN WOORDEN MAAR .......... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Helter

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 19:59u

Met alle respect. Er klopt iets niet als je spelers op deze manier moet straffen. De beste spelers moeten op het veld staan. Daar koop ik een seizoenkaart voor!!!! Niet voor het gelijk van een trainer ook al kan het best zijn dat de trainer gelijk heeft. In een volwassen verhouding werknemer-werkgever moeten andere sancties mogelijk zijn. Je zult op het eind van de rit maar punten tekort komen omdat je Leonardo, Diba en wie nog volgt, geschorst hebt.

Blijkbaar moeten ook de trainer en TD nog groeien in hun rol en verantwoordelijkheid!!

kees4

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 20:08u

doe je ogen eens open voor onze club naar de malle moer gaat die brands moet weg

ster*

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 20:11u

Wat een zooitje allemaal zeg, kunnen ze geen andere maatregelen treffen dan een speler op deze manier straffen, een boete of paar keer de kantine schoonmaken, alles beter dan een belangrijke voetballer niet laten voetballen want zo lijdt de hele club eronder.

beer

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 20:24u

wil jullie wel eens horen als we weer degradatievoetbal spelen....welke trainer stookt nu een speler op om zijn teamgenoot stevig aan te pakken met gevaar voor blessure als gevolg...welke idioot doet zoiets....NAC en blessures..meestal voor de rest van het seizoen uitgeschakeld....denk eens na mensen.....ik had de trainer zelf onderuit geschopt......

govaerts

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 20:38u

Een laffe en achterbakse beslissing. Typisch Mommers en co. Diba was al een keer na een akkefietje heel recent op de tribune gezet. Zijn daar toen dan geen verdere afspraken gemaakt over wat te doen bij herhaling ? Blijkbaar niet. Nu doet-ie weer iets wat niet mag, en de zachte hand zegt, ach ga jij maar even met het tweede mee.

Dit is een hele slechte maatregel.

Of je zegt: dit is de 2e keer binnen 4 weken, daar is het gat van de deur. Of je zegt: we praten het nu uit en knallen weer.

Nu is het EN slecht voor NAC EN zien alle betrokkenen er uit als verliezers. Wie verzint zon maatregel ? Of ontslag of spelen en NIET DIT !!!

Breda Barst

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 22:27u

De gang van zaken bij NAC is bedroevend. Van het ene schandaal vallen we in het andere. Laten we hopen dat we door 3 punten te pakken in Den Haag een weekje niet als het lachtertje van de eredivisie door het leven gaan. Zo... en nu een Bavaria (en geen Brand!)

hup NAC!

govaerts

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 23:15u

Een oplettend scribent hierboven zit verdomd dicht bij de kern van de zaak.

Waarom gaan de heren van wie net het contract is verlengd of die net binnenkomen stijgeren ? Nou ?

Omdat de hele intake van Mommers niet deugt. Verschillende spelers hebben al aangeduid bepaalde posities of speeltijd gegarandeerd te hebben gekregen in die voorgesprekken. Mommers is de enige die tekeningsbevoegd is voor NAC bv, dus....

Dat er sprake is van misverstanden veroorzaakt door slechte communicatie (al dan niet bewust) dat is duidelijk. En onprofessioneel.

De oorzaak van al die oprispingen is helder: de verwachtingen van de spelers komen niet uit. Men voelt zich genomen. Al dan niet terecht, het blijft een fenomeen bij NAC met 1 constante: theo-kon-ik-maar-naar-psv-of-de-knvb-mommers.

alex75

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 23:49u

Ik begrijp niet zo goed dat sommige mensen Diba op handen
dragen op dit moment.Er zijn in dit prille seizoen nog maar weinig
goede acties geweest,ondanks dat hij goed kan voetballen.
De keuze die de trainer gemaakt heeft is dan ook zeer terecht.
Geen enkele speler heeft het recht om zonder toestemming van de
trainer van het veld af te lopen!!
Diba,gewoon je excuses aanbieden,om daarna je voeten te laten spreken in de eerst komende wedstrijd dat je weer mag spelen!!
(TEAMBELANG!!)
TRAINER BRANDTS GA ZO DOOR EN WE KOMEN ER WEL!
HUP

f3

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 8:17u

Let maar op wat er gebeurt als we van ADO verliezen !
Die hebben hun team namelijk wel echt versterkt.

braze

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 9:45u

Prima beslissing.Het kan en mag niet zo zijn dat 1 speler bij NAC de dienst uitmaakt.Daar hebben we juist een trainer voor.

beer

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 15:31u

ALEX......BRAZE......jullie snappen het echt niet he.....waarom spelen die jongens nu ineens niet zo goed.....zoek de reden daar maar eens van.....ernie is de trainer....moet ook van een groep mensen een team kunnen maken ...niet alleen oefenstof is belangrijk het maakt je een goede trainer als je over alle facetten beschikt....DENK NACCERS>>>>DENK NA......ER MOET OPGETREDEN WORDEN.....AKTIE

Granada CF

Geplaatst: donderdag 7 september 2006 om 17:53u

Harry Govaerts: als ze Diba weg hadden gestuurd had je een stukje getikt over kapitaalvernietiging et cetera. Zo voorspelbaar weer, schoppen om te schoppen.

Hup NAC!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven