homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

6 september 2006
Diba, Brandts en Stewart vandaag om de tafel


Naar aanleiding van het weglopen van Diba gisteren volgt vandaag een gesprek tussen de aanvaller, trainer Brandts en technisch manager Stewart.

Brandts en Diba hadden tijdens een trainingspartij een korte woordenwisseling, waarna de rechtsbuiten zijn overgooier uit deed en weg liep. Medespelers Ronnie Stam en Arno van Zwam weerhielden hem daarvan. Tien minuten later maakte Patrick Mtiliga een overtreding op de 23-jarige aanvaller. Die meende dat de trainer de linksback had aangespoord hem stevig aan te pakken. De Marokkaan vertelde de coach duidelijk hoorbaar dat hij ‘dat stiekem’ vond, Brandts stuurde hem vervolgens meteen van het veld.

Vandaag gaan ze dus een gesprek aan. Earnie Stewart is in elk geval niet van plan om er een reeks van gesprekken te maken, zoals bij Leonardo het geval was. `Dat heeft geen zin, je gebruikt dan een hoop energie voor iets dat eigenlijk niet nodig zou moeten zijn. Maar het lijkt me wel verstandig om tafel te gaan zitten, ik heb ook geen idee wat er precies gebeurd is. Ik was er niet bij.`


Bron : De Rat, NACblog, Sander P


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Relaties

Anouar Diba

05-sep-2006
Diba boos weg van de training...
06-sep-2006
Diba geschorst voor ado- NAC...
07-sep-2006
Reacties Brandts en Diba op conflict...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

drs Marcellus

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 10:29u

Diba moet niet zeiken en gewoon doen waar hij dik voor wordt betaald, en dat is voetballen. Dus vandaag de lucht klaren en erop klappen komend weekend. Als dat inhoudt dat er verdedigt moet worden dan moet iedereen dit gewoon doen, ook Diba

rimaris

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 10:34u

idd drs marcellus

hannibal

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 10:43u

@Drs M.; dibah geeft in een interview deze week in revu aan dat het bij NAC eigenlijk maar nix is, te weinig kwaliteit en zo. Tel daarbij het gezeik van gisteren op en er zal toch iets van een statement gemaakt moeten worden door de bazen. Als je leo schorts, dan dibah ook; ik weet t niet helemaal vergelijkbaar en zo maar als dibah er met een standje en een goed gesprek vanaf komt kunnen we wachten op de volgende escalatie(nou ja, die komt toch wel) omdat dibah dan bevestigt heeft gekregen dat hij de grote man is.
daarmee wordt de situatie voor EB volkomen onwerkbaar; als dibah gewoon zijn gang mag gaan, trekt zijn maatje Leo zich natuurlijk ook nergens iets meer van aan.
goede coaching vanuit het torentje weer!

ZEPA

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 10:55u

ES en EB moeten niet zo zeiken. Diba en Leo zijn juist de gevaarlijkste spelers van NAC. Ze laten keer op keer op het veld zien waar ze toe in staat zijn! Als de prestaties niet goed waren, dan hadden de Ernies mijn gelijk gekregen. Nu kies ik partij voor Diba en Leo. ES en EB weten toch hoe deze spelers zijn: waarom dan een contractverlenging voor Diba, waarom is dan Leo niet verkocht. Deze jongens zijn anders dan de meeste mensen. Zij halen hun krachten niet uit hun mentaliteit maar uit hun gevoel. Simpel. Deze spelers willen met respect behandeld worden. Dan komen ze tot grote prestaties. En nogmaals: op het veld zijn zij juist de gevaarlijkste spelers.

Maar zoals ik al eerder zei: NAC GRAAFT ZIJN EIGEN GRAF met ES en EB!

DIBA DIBA DIBA

ZEPA

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 10:57u

ES en EB gedragen zich meer als kleutermeesters. Zolang iedereen naar ze luistert dan is het goed. maar we zijn toch volwassen mensen. Helaas ontbreekt het bij NAC aan leiderschap en management. Eigenlijk klopt er gewoon niks. Toch blijf ik supporter en hoop ik op betere tijden. Dat zal toch wel ooit komen...

PS. Speel liever met schitterende spelers op hoogste niveau, dan met doorzetters in de eerste divisie...

drs Marcellus

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 11:06u

@ZEPA

Het is toch van de zotte dat een technische staf zijn oren moet laten hangen naar de wensen (lees eisen) van 2 knullen die net uit de luiers zijn, komop zeg.

@hannibal

Eigenlijk heb je gelijk dat de coach één lijn moet trekken en dat Diba in principe disciplinair geschorst moet worden. Aan de andere kant zeg ik, klaren die lucht want je hebt hem dit weekend nog nodig tegen ado. Dit is in mijn ogen dé wedstrijd waar je de volle winst moet pakken. Daarna zal het een paar weken niet mee gaan vallen om punten te pakken.

Tuur

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 11:09u

He Hannibal, kap eens met dat Dibah..

Ik heb mijn buik een beetje vol van al die supporters die steevast spelers afzeiken. God god wat is iedereen weer braaf. Als er iemand emotioneel wordt dat weten we allemaal wel wat we met zo`n speler zouden doen....

Ik wil Diba niet verdedigen, maar dat consequente gezeik op spelers ben ik ook beu en is een volksclub als NAC onwaardig.

amarillo-negro

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 11:10u

Pffff....wordt tijd dat we het hier weer eens over voetballen kunnen gaan hebben

van dat ge(k)leuter word ik een beetje :Z

vrijdag tres puntos por vavor!!!

HUP

ZEPA

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 11:21u

@ drs Marcellus

Ik zeg niet dat ze hun oren moeten laten hangen. In tegendeel zelfs: maar Diba en Leo zijn (en dat weet toch iedereen) niet de spelers die graag naar een leraar/meester luisteren. Zij putten liever hun inspiratie uit een trainer die hun respecteert en vertrouwen geeft. Tja dat is nu eenmaal een karaktereigenschap van die twee.

En weten ze toch bij NAC!!! Waarom proberen ze dan ook niet deze spelers te beschermen, want ze zijn de gevaarlijkste spelers. Hun prestaties zijn goed te noemen. Waarom heeft NAC er dan nioet voor gekozen om beide spelers te verkopen en andere ervoor te halen. Anderen met een andere mentaliteit?

Hebben ze niet gedaan. Daarmee hebben ze bewust ervoor gekozen om de spelers te hebben zoals ze zijin. Je gaat mij toch niet zeggen dat het gesprek van vandaag enige zin heeft. Je hebt nu twee spelers die niet zullen presteren zoals ze dat wel kunnen. En wie leidt eronder: wij suppoters!

ES en EB

hebben in mijn ogen helemaal noppes laten zien
* 1-8 verlies az
* achterlijke 4-3-3
* dom wisselbeleid tegen ajakkes
* ruzie met Leo
* ruzie met Diba

Vrees dat we met deze twee clowns nog een hoop negatieve zaken erbij krijgen. Jammer.

ZEPA

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 11:23u

En nogmaals: ik zeg niet dat NAC de oren moet laten hangen. Toch vind ik, na alles wat ik op diverse topics heb gezegt:

NAC: EIGEN SCHULD DIKKE BULT. Mismanagement van de bovenste plank (shit ga ik net zo doen als harrie_bd)

hannibal

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 11:36u

Drs M, ben het met je eens. enerzijds moet je consequent zijn om de positie van je trainer niet te ondermijnen en een losgeslagen groep te krijgen. anderzijds heb je de uitstekende voetballer (als het hem belieft) diba (zo goed thuur?) de komende weken keihard nodig.
we kunnen natuurlijk EB er uit knikkeren maar dat is erg opportuun en bovendien kunnen we dat niet betalen. Geef hem een kans, net als iedereen.
Zou wel een geluidband van dat gesprek vandaag willen hebben, lijkt me helemaal geweldig.
treurig natuurlijk dat het allemaal zo ver moet komen......

hanske B.

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 11:59u

Brandts wist vantevoren wat voor types hij met Leo en Diba in huis had?. Of hij heeft zich niet echt voorbereid op deze klus? Hij was immers een groot voorstander van de contractverlenging van Diba. Volgens mij had de goeie man naast de trainerscursus beter ook nog een spoedcurdus management kunnen volgen. Kan absoluut niet met gecompliceerde types omgaan.

Als hij consequent is neemt hij Diba niet mee naar Den Haag, maar ja een 3e nederlaag betekent ook een stapje dichter bij zijn eigen ondergang. Brandts zit dus in een "Catch 22" situtatie.

Ik heb sterk de indruk dat de man niet weet waar hij aan begonnen is.

mrijck

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 12:09u

Wil eigenlijk niet eens reageren. Wordt ziek van dat gezever dat DIBAH en LEO met rust gelaten worden en dat alle schuld bij ES en EB ligt. Wat een sukkels zijn jullie.

Op de korte termijn zijn leo en dibah misschien de oplossing en doelpunten machines (????????? hoezo? 0 doelpunten dibah en 0 doelpunten leo in de competitie en in de voorbereiding tegen cluppies als klundert ed telt niet hier). Maar op de lange termijn zijn het een stel over het paard getilde onruststokertjes die alles behalve respect hebben voor hun medemens. Dibah heeft dat al eens en te meer te kennen gegeven in verschillende interviews.

Als ze niet luisteren, dan moeten de troetel marokaan en moeie braziliaan maar ergens anders gaan buitenspelen.

GO

Dun Keeper

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 12:19u

Hilarische discussie dit.

Het gaat in sommige reacties zelfs over 4-3-3 en 4-4-2, alsof dat er ook maar iets meer te maken heeft. En is Brandts nu een halfzachte die niet met karakters om kan gaan of is deze WK-finalist `eindelijk de harde hand die we nodig hadden`?

Waar het om gaat is vrij simpel. NAC heeft de laatste jaren een dusdanig zwalkend beleid gevoerd, dat er een selectie staat waarin iedere logica ontbreekt. Het is het resultaat van paniekaankopen, trainerswisselingen, gokjes, brekebeentjes etc. Dat zo`n selectie ook mentaal en karakterologisch volkomen verkeerd in elkaar zit, is dan ook volstrekt logisch.

Dat krijg je als je Leonardo in de winterstop gaat halen, in een elftal dat al half op instorten staat. Natuurlijk is Leo een supertalent, maar je weet exact wat je in huis haalt. Van Marwijk, Gullit, Koeman, allemaal werden ze gillend gek van hem. Bij RKC wilden ze hem afgelopen winter ook, maar daar deden ze hun huiswerk wél naar behoren. Alle observaties en meningen werden opgeteld en afgetrokken. Resultaat: we doen het niet, risico op excessen te groot.

En NAC maar verbaasd zijn als hij een keer van de training loopt, of voor de zoveelste keer te laat komt. Zo`n `problem child` leidt bij clubs als FC Groningen of FC Utrecht niet direct tot problemen. Daar staan uitgebalanceerde selecties, die hiërarchisch goed in elkaar zitten. Die lossen dat soort probleempjes zelf wel op, mét een sterke trainer erboven die zijn spelers door en door kent. Bij NAC is er geen enkele balans of vertrouwen in elkaar. Daar mogen de Diba`s en Leo`s de toon bepalen, omdat de oudere spelers door hun prestaties `geen recht van spreken hebben`. Op een natuurlijker wijze corrigeren bestaat niet meer in dat soort elftallen. En de zoveelste trainer in korte tijd wordt beproefd door dit soort hangjongeren, zo werkt dat.

De vraag is niet of Diba of Leo goede voetballers zijn of vervelende strontjochies. Het gaat erom dat NAC ze in één zwalkend team bij elkaar heeft gezet, met een trainer erboven die blijkbaar niet met ze door een deur kan. En dan haalden we Brian `ik ga overal met problemen weg` Pinas er nog bij. Dat is allemaal geen toevallige samenloop van omstandigheden, of een discussie over 4-3-3 en 4-2-2.

Het is het zoveelste bewijs dat NAC door en door verrot is, in alle geledingen. Ruzies, soaps, lachwekkende transfers, bizarre trainerswisselingen, verkeerde keuzes, financiële tegenvallers en vooral een schrijnend gebrek aan voetbalverstand. Maar dat is allemaal de schuld van het internet, harry b.d., het AD, PvH, Ton Lokhoff en de vijfde colonne. Toch?

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 12:24u

Wat NAC in dit soort gevallen ontbeert is een sterke man aan het hoofd, die de beide kemphanen bij zich ontbiedt, hen "streng edoch rechtvaardig" toespreekt en zegt dat dit gelazer voor nu en voor de toekomst afgelopen moet zijn.

Zie je Mommers al zitten met Brandts en Diba tegenover zich? Die lachen zich allebei het schompes.

bakkertje99

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 12:27u

En nu allemaal ophouden met dat gemekker. Diba uitbrander geven, kwartiertje in de hoek zetten, dan weer voetballen en wij weer aan het werk met zijn allen!

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 12:41u

En `t Bakkertje? `t Sliep rustig door en werd pas wakker toen hij NAC niet meer in de Seizoengids Ere- en Eerstedivisie van VI kon terugvinden en werd doorverwezen naar de Amateuralmanac.

En toen bedacht hij zich: als ik nou in 2006 eens wat beter had opgelet en niet slaafs achter De Grote Roerganger had aangehold, dan had ik wellicht wel het onraad kunnen keren. Maar ja, toen sliep ik, dus mij valt niets te verwijten, `t is allemaal de schuld van de 5e colonne.

Welterusten Bakkertje!

darude

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 12:49u

We hebben onderhand meer gesprekjes aangeknoopt als punten gehaald. Hoe is het mogelijk dat dit van bovenaf geaccepteerd wordt? Het is hier godsakker geen praatclubje waarbij over elke scheet gepraat moet worden, om maar de schijn op te houden dat we elkaar aardig vinden. Aardigheid is de grootste schijnheiligheid die er bestaat. Ga je godnondeju druk maken over punten pakken, stelletje amateurpsychiaters!

hannibal

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 12:49u

de ene na de andere henldere analyse, suggesties, reactie`s etc en dan komt Bakker met een kwartiertje straf.... precies het soort oplossing wat je van een GSL-adept kunt verwachten.

Lang Leve Nac Breda!

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 13:00u

Inderdaad, laten we het weer eens over voetbal hebben. Jammer dat er dan van die geweldige interlands worden gevoetbald.

Gelukkig spelen we vrijdagavond al, hup

bakkertje99

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 13:13u

@Strotje

Even....Wat is in godsnaam een GSL adept? Een oplader voor je gsm of zo?

ZEPA

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 13:13u

@ portugeese naccer
@ hannibal

Wat hebben jullie toch? Gefrustreerd, weinig sex? Keer op keer vallen jullie de mening van onze medesupporters op persoonlijk gebied aan? Ga lekker met jezelf spelen jongens.

Iedereen mag hier zijn of haar mening geven, klaar! Als bakkertje vind dat we gewoon back to basic moeten (lees voetbal) dan is dat zijn mening. Met de strafmaatregelen hoeve wij niet eens te zijn, maar dit slaat echt alles. En waarom reageer ik zo???

Simpel, omdat jullie mij ook een keer op een onfatsoenlijke manier hebben aangevallen en tot op de dag vandaag niet het fatosen hebben gehad om te reageren. Jullie beurt is voorbij: laat je medesupporters in hun waarde. Deze forum is niet jullie bezit, maar een gemeenschappelijk iets waar iedereen welkom is. Iedereen die een mening heeft. of je het er mee eens bent of niet!

Lijkt me vrij simpel! Stelletje.........

Dun kNACkworst

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 13:40u

Wanneer kunnen we gewoon weer `s gaan voetballen?
Lijkt wel een soap.

ctk

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 13:48u

@Bakkertje,

Ach daarmee bedoelt hannibal (strotje) ``Grote Schele Leider``?!!
Zelden heb ik zoiets kinderachtigs gehoord van een ``volwassen`` vent....

@Zepa,

Het zijn gewoon een stel overgefrustreerde ei***s die het absoluut niet kunnen hebben als er iemand een andere mening heeft dan dat ze zelf hebben!!
Het gekke is dat ze de onzin die ze verkondigen zelf ook nog geloven ook...

hannibal

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 14:20u

een mening gebaseerd op onzin en gebrek aan inzicht, ontbreken van feitenkennis etc behoeft correcte, that`s all.
een mening vorm je nl op basis van feiten. en geen peppi&kokkie feiten maar gewone normaal gangbare feiten zoals goede contracten, duidelijke afspraken etc etc.
allerlei zaken waar bakker&co vaak hun ogen voor sluiten noch weet van hebben.
oh enne zepa, ik jou beledigd? lijkt me sterk. wie hoe wat waar? ken ik u?

den Boeman

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 14:35u

@ ZEPA: kan het toch ff niet laten om ook hier op je te reageren. Je beschuldigt anderen ervan dit "forum" in bezit te nemen, terwijl er hier maar 1 persoon een veelvoud van reacties heeft van de rest en dat ben jij.
Nogmaals: de een ligt te simmen als ie moet mee verdedigen en de ander als een keer hard aangepakt wordt. EN DAN LIGT HET AAN DE TRAINER EN/OF TD?
Als je zulke belachelijke reacties plaatst vraag je er gewoon om om zelf met de grond gelijk gemaakt te worden.

U zij gegroet

ROOV

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 15:12u

Laten we hopen dat het na een goed gesprek tussen Brandts en Diba als mannen wordt uitgepraat. De richting binnen NAC moet in alle gelederen een kant opwijzen en dat is omhoog. Waar 2 mensen het oneens zijn zijn er vaak 2 schuld, het is een proces van waarschijnlijk alle betrokkenen om nieuwe maatstaven te creeren en lijnen weer duidelijk te maken. Laten we hopen met dit voorval de laatste stuiptrekkingen m.b.t. tot het wanbeleid van NAC, in de selectie zelf, hebben gehad voor dit jaar.

a.s. vrijdag volledige inzet en we nemen punten mee naar huis.

ZEPA

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 15:17u

@ den Boeman

Wie maakt mij met de grond gelijk? Altijd lachen met jouw!

Verder...ja ik heb veel gereageerd, maar beschouw deze forum niet als de mijne. Ik respecter ieder zijn mening. Dus ook die van jou. Ook al moet ik er erg om lachen. Maar dit terzijde. Ben het overigens met ctk eens...het zijn allemaal een stelletje gefrustreerde e**kels.

Verder. Ik blijf bij mijn standpunt. Diba en Leo worden ten onrechte aangepakt. Zij moeten spreken op het veld en dat doen ze ook. Tja dat ze niet houden van meesters en harde discipline. So what? Had NAC eerder aan moeten denken. Maar nee hoor: een ruwe diamant wil NAC slijpen met een botte slijpmes. Oftwel: hopeloze mismanagement dat alleen bij onze trots kan voorkomen.

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 15:35u

@ ZEPA

Excuseer, maar heb ik jou ooit "op een onfatsoenlijke manier (....) aangevallen en tot op de dag vandaag niet het fatosen (...) gehad om te reageren. " ?

Verklaar je nader, gaarne. Klinkt namelijk nogal naar lange-tenen-politiek.

ZEPA

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 15:51u

@ portugeese naccer

De topic over die vage birgemeester van ons dat hij die ajjekes fans zo makkelijk toeliet in Breda, terwijl wij zelf onder zware maatregelen moeten afreizen naar amsterdam. Ik noemde de burgemeester een vriend van de jen. Maar mocht dat woord niet beruiken. Jij ging hierop een beetje zielig doen alsof ik het geloof aanviel. Verder verwijs ik u naar de desbetreffende topic.

Het viel mij gewoon verder op dat zowel jij als hannibal vaak (en met name bakkertje) mensen aanvallen omdat ze een andere mening hebben dan jullie. Vind ik gewoon zielig. Ook vallen jullie de mensen persoonlijk aan met allerlei verwijten. Onnodig toch. We zijn volwassen mensen toch?

NAC Beer

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 15:51u

Ik wil me nergens me bemoeien, en heb respect voor ieder zijn mening, maar.................

Ik zie dat iedereen op elkaar of over elkaar kritiek geeft over het beleid, spelers e.d. van NAC.
Als iedereen denkt dat ie gelijk heeft, waarom komen jullie dan niet kijken naar de training van NAC? in plaats van iets te typen hier op het internet , kunnen jullie dit ook persoonlijk vertellen eventueel tegen ES en EB. Misschien wordt er dan naar jullie mening geluisterd.

PS: Ik wil hier dus niet de psycholoog uithangen maar is een optie.

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 16:06u

Okay, ZEPA, ik ben in één keer compleet met jou uitgeluld.

Als jij het feit dat ik jou kwalijk nam (en overigens nog steeds neem!) dat jij een bepaald woord hebt gebruikt om Ajax(-supporters) aan te duiden als "op een onfatsoenlijke manier aanvallen" beschouwt, dan ben je werkelijk te dom om te kakken. Het spijt me werkelijk dat ik het zo bot moet zeggen, maar ik doe het toch. Daarbij: de Ratdactie is het kennelijk met mij eens dat betreffend woord niet gebruikt behoort te worden. Waarom wordt het anders geweigerd en moet jij bijdehand met smilies en sterretjes toch dat woord gebruiken?

Ik vind het vreselijk dat dat woord wordt gebruik, ook als geuzennaam door een overigens heel klein groepje Ajax-supporters. Het merendeel van de Ajax-supporters heeft er overigens ook aperte schijt aan.

En dat ik niet het "fatsoen" heb gehad om op jouw verdere postings bij dat item te reageren? Dat is omdat het een non-discussie is en ik er ook verder geen woord aan vuil wil maken, omdat het geen enkele zin heeft om met mensen die niet het "fatsoen" hebben dergelijke bewoordingen na te laten te discussiëren. Daarom heb ik heel welbewust niet meer op jouw onzinnige en uitermate domme postings gereageerd.

enkie27

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 16:23u

Waarom moet het toch weer allemaal met een leugen eindigen bij NAC. Lees ik hier nu echt goed dat Earnie Stewart niet weet waar het over gaat? Nou, ik wel, en ik stond pal naast de heer Earnie Stewart naar de training te kijken...

ZEPA

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 16:32u

@ portugeeze naccer

Maar wat is er mis met de geuzennaam j*. H*mo`s zijn is dat ook erg tegenwoordig? Is een verkeerde discussie en off-topic, maar dat wil ik van je weten. Waarom ben je dan eigenlijk persoonlijk aangevallen. Als jij van j*oodse afkomst komt: prima toch. Wees er trots op. Net als ik: ben ook trots op mijn afkomst, wie ik ben en wat ik ben. Als de supporter van de tegenstander mij uitscheldt voor h*mo, dan ben ik daar trots op.

WIJ ZIJN DE H*MO`S JA JA (ben het niet echt, maar ach hou wel van springen voor NAC, dus ben je het vanzelf he)...

Verder vind ik je uitlatingen zeer zielig...Andere mensen keer op keer aanvallen op hun mening, maar zelf helemaal over de rooie gaan omdat iemand het woord j* gebruikt. En een klein groepje ajjakessupporters die trots is op j*en...Nou ik weet niet of je ooit in a.dam arena bent geweest of ooit tv hebt gekeken, maar dat zijn echt niet een klein groepje mensen die daar trots op is.......denk wel iedereen.

PS> Graag deze keer een reactie op van uw zijde. Heb gereageerd op jouw vraag. Wil je nu ook gewoon het fatsoen hebben en reageren op mijn vraag: WAAROM BEN JE BELEDIGT ALS IK AJJAKES SUPPORTERS JEN NOEM?

Tja....

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 16:45u

Okay, één keer dan. Ik denk dat ik maar het beste kan volstaan met het officiële ANP-bericht hier over te nemen. Ik ga de discussie verder niet aan. Ik heb hierbij het J-woord vervangen door portugees.

=============

Ajax wil af van "portugezenimago"

10 januari 2005

Ajax wil af van het portugese imago dat aan de club hangt. Een deel van de Amsterdamse aanhang gebruikt al jaren de geuzennaam portugezen. Als het aan voorzitter John Jaakke van Ajax ligt, komt daar een einde aan.

Jaakke zei dat zondagmiddag in zijn nieuwjaarstoespraak op Sportpark De Toekomst. "Laat ik voor alle duidelijkheid vooropstellen dat ik er geen enkele twijfel over heb dat onze aanhang geen antisemitische gevoelens of gedachten heeft", aldus Jaakke. "Echter, het roept zeker in een samenleving met de spanningen van vandaag wel dat soort gevoelens op bij anderen.

In dit geval kwetst deze affichering ook een groot deel van onze eigen aanhang. Ajax wil van dat imago af en zal daartoe het nodige ondernemen." Oud-bestuurslid en erelid Uri Coronel zal in de pogingen om de portugese associatie een halt toe te roepen een belangrijke rol spelen. Coronel, zelf portugees, heeft inmiddels al met supporters gesproken.

Jaakke daarover: "We weten dat het geen gemakkelijk onderwerp is en dat het in het verleden ook is geprobeerd. Bij de supporters roept het emoties op, omdat het immers een deel van hun identiteit betreft. Het is te gemakkelijk om die gevoelens simpel weg te wuiven. Toch doen we een beroep op de supporters om voor dit beleid open te staan en mee te denken."

Volgens Jaakke is het niet langer aanvaardbaar dat portugese fans van de club thuis- maar vooral uitwedstrijden niet willen bezoeken. "De paradox dat wij zogenaamd een portugezenclub zijn, maar dat portugezen het moeilijk vinden om onze wedstrijden te bezoeken, moet van tafel."

(Bron: ANP)

=================

den Boeman

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 17:13u

@ ZEPA: zou eigenlijk net zo verstandig moeten zijn als onze Portugese vriend, maar allee.
Volgens jou spreekt Diba op t veld? Nou ja, alleen tegen de scheidsrechter dan, voor zijn gele kaartenverzameling.
Hoogst zelden met zijn voeten. 1 keer uit tegen de graafschap (daar teerde ie anderhalf jaar later nog op....) en afgelopen nacompetitie. Dat Leo regelmatig wat laat zien kan ik nog in komen, maar Diba......

ZEPA

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 17:13u

@ portugeese naccer

Eindelijk een eerlijk antwoord. Mijn dank ervoor. Het is voor jou dus een gevoelig onderwerp. Mijn bedoeling is het nooit geweest om mensen van die afkomst negatief te benoemen. Dit heb ik ook in dat vorige topic toegelicht. Ik noemde de amsterdamse supporters dus bij hun geuzennaam, omdat zij dat ook doen. Vaak zijn ze daar ook trots op, zonder inderdaad niet verder na te dneken dan hun neus lang is. Maar ach daar ben je ook supporter voor en geen politicus of een gelovige. Dat de diverse instanties binnen deze Amsterdamse club een actie voeren om de geuzennaam te verbannen, vind ik goed. Toch moet ik een moment van kritiek inlassen`: ben zelf echt geen fan van deze club en volg de ontwikkeling ervan ook niet. Het maakt mij echt niks uit hoe dit gaat aflopen. Als ze vanaf morgen de zigeuners genoemt worden, dan vind ik het ook OK. Dat is alles.

Ik vind dus dat je niet zo zwaar moet meten aan dit begrip. Wees er trots op. Waarom zou je niet op deze site kunnen zeggen: Ik ben trots om een j- te zijn. Nee dat kan je niet zeggen net als hom., of wat dan ook. Maar boer mag weer wel. Vindt het een pure vorm van discriminatie en belemmering van vrije meningsuiting. Vooral ook omdat ik er niemand mee beledig. Integendeel zelfs.

We mogen tegenwoordig ook geen negerzoenen meer noemen. ben jij dan echt zo heilig dat je dat ook niet doet? Kom op zeg!

on-topic
Weet iemand de laatste stand van zaken omtrend DIBA

ZEPA

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 17:18u

@ den Boeman

Nogmaals: als jij een andere mening hebt als mij prima. Vind het ook niet erg als je dat op deze wijze laatb merken het niet eens mee te zijn. Maar ga svp niet zo kleinzierig doen met persoonlijke aanvallen als: `met de grond gelijk worden gemaakt` en

Nergens voor nodig joh. Wij hebben dezelfde doel: het beste voor NAC. En als jij een andere inzicht hebt als mij prima van mij zijde. Laat de ander dan ook gewoon hun mening geven. Simpel. En bovendien: noch jij noch ik zullen maar ook een klein invloed kunnen uitoefenen op dit management. daar zijn niet wij, maar juist zij te dom voor woorden.

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 17:26u

Tot slot over het "portugezen-item": mijn vrouw en haar twee broers (ja, "half-portugezen, Amsterdammers" èn fervente Ajax-supporters) behoren tot de groep die niet meer naar het stadion gaan omdat zij niet met het "gesis" van het F`noord publiek en teksten als "Ajax-portugezen, de eerste voetbaldoden" en "Hitler kom terug, je bent nog wat vergeten" etc. geconfronteerd willen worden.

Daarom wind ik mij hier over op en daarom hoop ik dat ik nog mag meemaken dat deze idiote "geuzennaam" verdwijnt.

Nu heb ik er toch weer teveel over gezegd en ik houd vanaf nu voor eens en voor altijd mijn mond over dit onderwerp op DROL.

Qrazybertje.nl

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 17:41u

het laatste nieuws wat diba betreft: http://www.omroepbrabant.nl/news.aspx?id=68521

gooner

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 17:54u

hanske b.

gooner

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 17:55u

hanske b. >>> gelukig wisten en weten wij nog altijd wel raad met de "catch 22 "situatie

den Boeman

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 19:12u

ZEPA: Owkeej dan, draafde misschien wat door, dat gebeurt wel vaker.
Viel bij het vorige item vooral over die kots-smilie die je achter de ernies had gezet, vond ik nogal smakeloos.

Maar wat je zegt: It`s for NAC, en daar gaan we met zn allen voor!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

govaerts

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 11:01u

Er is helaas teveel mis binnen NAC. Dweilen met de kraan open. Nu weer Diba, dan weer Leo. Wie is de volgende ??

Raymond2

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 13:01u

Brandts zal moeten leren dat je niet alleen streng moet zijn maar ook een beetje vertrouwen zal moeten wekken. Met deze aanpak krijg je wellicht 11 onderdanige spelers op het veld maar een beetje eigen wil hoeft geen probleem te zijn. Erg jammer dat we Robert Maaskant niet gehaald hebben. Maar ja, Ernie kan het ook maar laten we nu wel erkennen dat anno 2006 een trainer ook een beetje psycholoog moet zijn. Zeker bij NAC waar de laatste jaren zoveel gebeurd is. Diba kan zich best wat permiteren nadat hij NAC hoogstpersoonlijk van de ondergang heeft gered afgelopen voorjaar...

beer

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 13:17u

verdorie...OPSTELLEN die gasten en zuinig op zijn....nog maar trainer eruit..moet kunnen toch.....al die moraalridders die het niet netjes vinden van diba of leo....hebben zelf op hoog niveau gesport....dus kun je je niet verplaatsen in die gasten.....

leve de 5d colone

Jannie F7

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 14:10u

Pepppi en Kokki vonden van Hanegem, Westerhof en Maaskant te duur of niet goed genoeg. Dus uit de hoge hoed van Theo (en zijn vriendje uit Eindhoven Ploegsma) kwam toen de naam van EB.
Helaas, helaas, helaas

w.

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 14:11u

Dun Keeper en Govaerts formuleren het juist.

kees4

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 17:12u

nee je moet niet diba de schuld geven maar die lul van een brands de slechtste trainer aller tijden jij verziekt het hier jij moet oprotten en niet diba

`carlo van nijnatten

Geplaatst: woensdag 6 september 2006 om 17:19u

     oprotten met dat gezeik gewoon voetballen en de 2 ernies moeten zorgen voor prestaties dus met Diba en Leo erin


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven