homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

17 juni 2006
touma heeft weinig zin in NAC


Waar Diba een overgang van NAC naar twente wel ziet zitten, ziet sharbel touma de omgekeerde weg als een pijnlijke stap terug. De zweed wil weg bij twente, maar wil hogerop of naar het buitenland. NAC lijkt echter alleen mee te willen werken aan een transfer van Diba als touma deze kant op komt. Hierdoor lijkt de overstap van de marokkaan naar pluskut van de baan en komt utrecht nadrukkelijker in beeld.

Het is dieptriest, maar tegelijkertijd niet onbegrijpelijk dat er in voetballend Nederland zo tegen NAC aangekeken wordt. NAC's imago is naar een dieptepunt gezakt sinds de promotie 6 jaar geleden en er zal verdomd veel werk verzet moeten worden om het geschonden blazoen weer wat op te poetsen. Wat betreft meneer touma, lekker laten gaan...Want laten we wel wezen. Het is graag of niet en deze speler ontbeert ook duidelijk iedere vorm van zelfkennis. Wat deze Ratreporter betreft mag touma de veters van Diba niet eens strikken. Wij wensen sharbel touma dan ook veel succes met zijn zoektocht naar een topclub


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


16-jun-2006
Diba ziet twente wel zitten, spelersruil met ...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Geelzucht

Geplaatst: zaterdag 17 juni 2006 om 10:17u

Het geeft maar weer eens aan waar NAC staat in Nederland. Een leuk provincieclubje waar het altijd rommelt.
Als een grote NACman is dit verontrustend om het allemaal te zien.
Mommers en kornuit hebben het imago van NAC kapot gemaakt.
Saneren, saneren en nog eens saneren.
Het is allemaal eigenlijk begonnen bij Peek. Oltmans heeft gegokt, maar flink verloren en Mommers zit alleen de schulden weg te werken. Sportief is blijkbaar niet meer relevant. Ach het is een voetbalclupje waar presteren op het veld niet de hoogste prioriteit heeft. Voetbal is toch ooit begonnen van "we willen winnen en we stropen onze mouwen op". Bij NAC is dat niet meer.
Mommers beschouwd NAC als een bedrijf en niet als een mooie voetbalclub.
Als we volgend seizoen degraderen dan gaat het ook veel geld kosten. Heb je daar wel eens aan gedacht Mommers??

Al Pacino

Geplaatst: zaterdag 17 juni 2006 om 10:51u

Op zich is het niet zo opmerkelijk dat een buitenlandse speler "nee" zegt tegen NAC. Immers, NAC kent men niet en als je dan bij Twente in het tweede speelt, dan zit je niet te wachten op een overgang naar een ploeg die onderin de ere zich ophoudt. Zeker niet wanneer je als jonge speler bepaalde ambities hebt om hogerop te gaan. NAC zal eerst eens voor een positievere uitstraling in Nederland moeten gaan zorgen. Hiervoor is in eerste instantie een taak weggelegd voor het bestuur en de technische staf. Op de tweede plaats komt de selectie en op de derde plaats de supporters van NAC. Want hoe je het ook went of keert, de uitstraling van deze groep is ook bepaald niet positief te noemen. Denk maar eens aan de gebeurtenissen van na de wedstrijd tegen TOP Oss. Een schandalig gedrag van een ongetwijfeld kleine groep, maar zij verpesten het toch voor NAC omdat de pers er uitgebreid aandacht aan geeft.

Tiele

Geplaatst: zaterdag 17 juni 2006 om 10:59u

Schijt aan Touma...leuke speler hoor, maar die jongen is nu een jaar in Nederland en weet echt niet wat NAC werkelijk voorstelt, geen fuck minder als Twente of welke subtopper dan ook, daar doen een paar jaar klote voetbal niets aan!

Bever

Geplaatst: zaterdag 17 juni 2006 om 11:38u

En ik heb weinig zin in Sharbel Touma.

Kneus.

jan bokworst

Geplaatst: zaterdag 17 juni 2006 om 12:51u

wie heeft er eigenlijk nog wel zin in nac, is dat misschien het probleem dat er geen spelers meer bijkomen.
Misschien hebben, koumans wanny van gils of van den dungen nog wel zin om bij nac te ballen..........

vincent4

Geplaatst: zaterdag 17 juni 2006 om 13:02u

Kijk eens in de eerste divisie. Taiwo van fortuna, tuyp van volendam. Niet de beste spelers, maar ze zouden wel willen denk ik

sjefke1970

Geplaatst: zaterdag 17 juni 2006 om 19:58u

als touma zich te goed voelt om bij nac te gaan voetballen mag hij wel wegblijven

RuudjeNac

Geplaatst: maandag 19 juni 2006 om 16:38u

Jongens. Ik begrijp die gast volkomen =S wie wil nou bij een club voetballen die nog geen eens een trainer heeft ! en waar alle goede spelers vertrekken =S


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

w.

Geplaatst: zaterdag 17 juni 2006om 10:45u

Geheel eens met de Rat reporter.
Maar het is ronduit beanstigend hoe men nog tegen NAC aan kijkt. Diep triest.

Maar ............... een club die zijn eigen icoon (iconen) schoffeert en zo zijn eigen nest bevuilt is dood- maar dan ook echt doodziek.

Henri

Geplaatst: zaterdag 17 juni 2006om 10:49u

Ik vind dat Geelzucht het aardig verwoord. NAC is onder deze directie verworden tot een club zonder ambitie, zonder visie en zonder uitstraling. De club heeft een aantrekkingskracht van een hoer van 80 jaar. Er wil niemand meer naar toekomen. Niet alleen de spelers
maar ik ben bang dat veel supporters zullen afhaken. Ik en vele met mij hebben de seizoenkaart nog niet besteld. Tenslotte is de club die je support een identificatie van je zelf en wie wil er nu eigenlijk een ambtieuze lul zijn???

Henri

Geplaatst: zaterdag 17 juni 2006om 10:51u

Foutje foutje. Ik bedoel natuurlijk: Wie wil er nu eigenlijk een ambitieusloze lul zijn??

F1`er

Geplaatst: zaterdag 17 juni 2006om 11:55u

Sharbel Touma vind ik een hele goede voetballer, maar als hij geen zin heeft om te komen moet je hem ook niet dwingen. Dan komt er weer zo`n speler zonder inzet. EN DAT MOETEN WE NIET HEBBEN. En ik vind dat NAC eerst eens paar goede verdedigers moet zoeken. Daarna paar goede Middenvelders. En nog 2 spitsen ofzo. Dus er is nog werk zat.

Utregter!!

Geplaatst: zaterdag 17 juni 2006om 12:32u

Ik kan Touma goed begrijpen. Hij zou van een middenmoter naar een degradatiekandidaat gaan. Ik lees nergens dat Touma naar een topclub wil hoor. Alleen dat hij een stapje hogerop wil

Maar goed nieuws dus voor ons. ik hoop dat hij naar ons komt.

denkertje

Geplaatst: zaterdag 17 juni 2006om 14:19u

net als veel andere supp:wacht ook ik af wat er bij komt voor het volged seizoen met het aanvragen van de nieuwe seizoenkaart.
en of ik dan nog wel mijn vaste plek heb zoals alle andere jaren daar ben ik niet bang voor. als het zo doorgaat kun je uitkiezen voor 10 plaatsen tegelijk .want storm zal het echt niet meer lopen.
men moet niet bij nac denken dat de mensen gek blijven zoals voorheen.elk jaar maar de mooie praatjes blijven geloven tewijl er niets van uitkomt .en dan nog de pretentie hebben om mensen als vee te behandelen aan de poort bij het binnenkomen,iedere wedstrijd opnieuw.nee heren bestuur het komt nog zover dat je de kaarten in de aanbieding moet doen om er uit te springen met de kosten, dus houd je grote mond maar erg snel dicht. enom dan oud nac spelers aante trekken in de technice com: is alleen maar een schijnbeweging om de mensen zand inde ogen te stooien . zij spelen nl: niet mee.gewoon volwaardige spelers aantrekken en niets anders !

denkertje

Geplaatst: zaterdag 17 juni 2006om 14:24u

net als veel andere supp:wacht ook ik af wat er bij komt voor het volged seizoen met het aanvragen van de nieuwe seizoenkaart.
en of ik dan nog wel mijn vaste plek heb zoals alle andere jaren daar ben ik niet bang voor. als het zo doorgaat kun je uitkiezen voor 10 plaatsen tegelijk .want storm zal het echt niet meer lopen.
men moet niet bij nac denken dat de mensen gek blijven zoals voorheen.elk jaar maar de mooie praatjes blijven geloven terwijl er niets van uitkomt .en dan nog de pretentie hebben om mensen als vee te behandelen aan de poort bij het binnenkomen,iedere wedstrijd opnieuw.nee heren bestuur het komt nog zover dat je de kaarten in de aanbieding moet doen om er uit te springen met de kosten, dus houd je grote mond maar erg snel dicht. en om dan oud nac spelers aan te trekken in de technice com: is alleen maar een schijnbeweging om de mensen zand in de ogen te strooien . zij spelen nl: niet mee.gewoon volwaardige spelers aantrekken en niets anders !

kiewke vak g

Geplaatst: zaterdag 17 juni 2006om 20:05u

Ik heb ook geen zin in TOUMA!!!!!!!!!!!!!!!!!

NAC GAAT NAAR DE KLOTE ZO!!!!!!!!!!

Bestuur neem je verantwoording!!!!!!!!!!!! a.u.b.

Fredje

Geplaatst: zondag 18 juni 2006om 12:58u

NAC moet ook ns in de 1e divisie kijken, wat hier al meerdere malen is aangehaald. Daar ballen gasten met misschien iets minder kwaliteit maar die wel graag naar een club als NAC komen en voor NAC door t vuur willen gaan. v.d Sloot van Top, Razic en Calabro van Helmond en zo zijn er nog wel een paar. De concurrentie, op dit moment zijn dat clubs als Ado en Nec, halen de ene na de andere speler en rond NAC is het al tijden angstig stil. Ik heb voor volgend seizoen wél n nieuwe scc en wil graag weer een strijdend NAC zien!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven