homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

16 juni 2006
Diba ziet twente wel zitten, spelersruil met Touma?


twente heeft zich gemeld bij NAC voor Anouar Diba, maar de speler zelf heeft nog niet met de trommelvereniging uit pluskut gesproken.
Diba heeft wel oren naar een overgang. `Ik heb een goed gevoel bij Twente en bij de trainers daar. Ik denk dat daar een goede trainer zit, die mij verder kan helpen.`

Gisteren sprak de revelatie van de nacompetitie met Theo Mommers over de situatie, maar iets concreets leverde dit niet op. `Het balletje ligt nu bij de clubs. Ik laat het maar over me heen komen.`
De clubs zijn op de achtergrond al druk bezig over mogelijke transfercontructies. Inmiddels wordt er gesproken over een spelersruil tussen NAC Breda en twente. NAC Breda zou Touma (ongelukkig bij twente) graag in willen lijven en twente dus Diba. Diba heeft zelf ook wel oren naar een overgang. twente zou dan overigens ook nog een klein bedrag richting Breda over moeten maken. Of het er echt van komt is onduidelijk, want Touma heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar het buitenland.
Uiteindelijk is het aan Diba zelf. Naar verluidt heeft utrecht ook interesse in de Marokkaan. Een aanblijven in Breda heeft hij ook nog niet geheel uitgesloten.

De marokkaan ontkent overigens dat hij wil vertrekken omdat er nog steeds geen nieuwe trainer voor de groep staat. `Dat is jammer, maar het maakt voor mij niet uit. Het speelt geen rol. Ik snap wel dat de club zorgvuldig te werk wil gaan bij het vastleggen van een trainer.`

Wat wel meespeelt zijn de sportieve verwachtingen bij beide clubs. `Ik denk dat FC Twente dit seizoen mee kan doen om Europees voetbal. Bij NAC is het afwachten wat er aan spelers wordt gehaald. We hebben natuurlijk een lastig seizoen achter de rug.`

Na 2 jaar wanprestaties zijn clubs als utrecht en twente ons razendsnel voorbij gehold. NAC kan de concurrentie met deze clubs niet meer aan. Tel daarbij op dat de leegloop zich nog steeds doorzet, er barweinig tot nu toe voor terugkomt en er nog steeds geen trainer voor de groep staat. Met angst en beven ziet deze Ratreporter dan ook het nieuwe seizoen tegemoet.


Bron : De zich ernstig zorgen makende Rat, NACblog


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Anouar Diba

14-jun-2006
Diba bijna zeker naar twente...
17-jun-2006
touma heeft weinig zin in NAC...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 8:56u

Het nieuws dat ik doorkreeg is dat Diba naar Twente gaat en Brandts naar NAC komt.

Vooral de komst van Brandts naar NAC zou pikant zijn omdat de beste man eergisteren nog zei met niemand gesproken te hebben. De halve leugen ?

Diba (marktwaarde rond de 4 ton) naar Twente, Mendes (marktwaarde 1.5 mio EUR) naar AZ en Jenner (boekwaarde 1 ton, marktwaarde hoger) eveneens. Een grof schandaal natuurlijk voor de achterban. Er zouden "versterkingen" komen. Versterkingen. Ik ben bang dat er gewoon vervangers komen en dat Mommers en Co. opnieuw de achterban vernaggelen.

Onder VDH en Mommers gaat het echt maar 1 kant op: naar beneden.

hanske B.

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 9:10u

Ik kan me helemaal niet druk maken om het vertrek van Jenner, Mendes en eventueel Diba.

Deze spelers hebben het hele jaar lopen te zanikken om te mogen vertrekken en waren absoluut niet gemotiveerd om nog een jaar te blijven. Bovendien zijn deze spelers medeverantwoordelijk voor het debacle van afgelopen seizoen. Al moet ik toegeven dat door de bevliegingen van Diba NAC nu nog ere mag spelen.

NAC moet daarom maar gewoon wat poen incasseren voor deze spelers, anders waren ze over een tijdje voor nop weggegaan. Trouwens wat heb je aan van die zuurpruimen in de selecao. Ik herinner me het ontevreden bakkes van Jenner nog tegen Twente uit.

Ik neem aan dat Stewart op de achtergrond al aan het werk is om nieuw bloed in te brengen. Ook ben ik ervan overtuigd dat de nieuwe trainer deze selectie al aan het doorlichten is en snel met nieuwe speulers zal komen.

Laten we hopen dat alle mogelijke spelers die gaan komen trots zullen zijn om in het Rat Verlegh te mogen spelen.

Daarnaast ga ik ervan uit dat het niet slecchter kan als vorig seizoen...........toch?

Realist

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 9:13u

Harry,

Die ongezouten kritiek begin ik nu ook beu te raken, ga op een Alp zitten pak het vliegtuig met andere woorden DOE IETS MET JE LEVEN!!!
Niks is goed bij NAC tijd van Oltmans en Vreijsen vergeten???
Was het toen beter, ook jij weet waar het toen geeindigd is , juist ja op de grote markt!!!!
En Har als jij z`on grote meneer bent invensteer jij dan eens in NAC en ik bedoel dan geen tijd maar VEEL geld!!!!!!

bakkertje99

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 9:20u

Er wordt gesproken over een ruil met Sharbel Touma?

Ik ben er helemaal voor die kerel naar Breda te halen. Zou perfect in een 4-3-3 systeem passen. Begenadigde ouderwetse linksbuiten, vorig jaar ook bij Ajax in de picture. Hij voelt zich momenteel doodongelukkig in Enschede.

En heer Diba als je zo over NAC denk kan je maar beter gaan. Dit seizoen hebben we behoefte aan spelers die de mouwen voor ons NAC willen opstropen! We hebben het helemaal gehad met die mooi weer voetballers.

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 9:27u

Gaan we dit nu ieder jaar krijgen ?

Dit is nu al het tweede achtereenvolgende jaar dat de selectie geheel vernieuwd moet worden. Dat duidt op een enorm management probleem.

Verder is er beweerd dat het NAC management alleen maar fout zat vorig jaar doordat en ik quote "men mischien wat te hoge verwachtingen had gecreerd". Je hebt godver Van Hooijdonk in huis ! Maak er dan wat van. In plaats van het seizoen met Rigters en Slot te eindigen.

Maar wat is dan dat fascinerende statement van de heren NAC managers als zij spreken van VERSTERKINGEN ? Is dit een nieuwe communicatieve uitglijer ? De zoveelste ?

Brave mensen, Mommers is volstrekt onhoudbaar. En dat is de mening van de onafhankelijken en weldenkenden in de achterban.

bakkertje99

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 9:35u

Ik sluit me helemaal aan bij de reactie van Hanske B. Het was een puinhoop vorig seizoen, dus de bezem moet door de selectie. Spelers die allemaal maar liggen te janken en weigeren te werken kunnen wat mij betreft vertrekken. De tijd van de mooi weer voetballers is voorbij, ik heb het helemaal gehaald met die gasten.

En ik meteen even gebruik van de gelegenheid om eens even duidelijk te maken dat ik die persoonlijke aanvallen hier van diverse lieden helemaal beu ben. Blijkbaar hoor ik bij een groepje dat (zelfs door reactieleden van de RAT) wordt omschreven als “Theo Mommers KLAPVEE”. Als ik in mijn leven Theo Mommers 3x heb gesproken is het veel, ik ken de beste man verder helemaal niet persoonlijk. Ik ben helemaal geen klapvee en ik krijg geen instructies van Mommers om propaganda voor hem te maken. Ik vind alleen, in tegenstelling tot vele anderen her, dat Mommers het helemaal niet zo slecht doet. Mogen wij ook recht hebben op een mening en deze hier ventileren?

Hou dan a.u.b. eens op met die persoonlijke aanvallen. Het gaat me echt te ver als zelfs mijn vriendin door Strotje voor alles en nog wat wordt uitgemaakt. Het gaat me echt te ver als de Portugees me steeds als een klein kind benadert. En zo kan ik nog ettelijke voorbeelden noemen. Mensen laten we het allemaal een beetje waardig houden aub!

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 9:48u

"Gedraag U waardig" was het laatste au revoir van de communicatie man Cees Wijburg in zijn gezamenlijke statement met de gepensioneerde grauwsnor VDH.

Als mensen die de godganse tijd lopen te stoken, onwaardheden brengen, andere mensen verbaal naar beneden halen, nu vinden dat ze zelf een keertje worden weggezet, dan zakt mijn broek daar gewoon van af. Wat harry op deze site niet heeft moeten wegsteken grenst aan het ongelofelijke, alles is uitgekomen en niet 1x een bosje bloemen of excuses ontvangen.

Het echte probleem is dat mensen als Mommers en VDH bijna alles fout doen wat je fout kan doen. VDH had geen enkele ervaring als leider van een BVO, sterker nog hij was al 5 jaar niet meer naar NAC gegaan voordat hij door Jan S. werd geintroduceerd om "het maar te gaan doen".

Het personeelsbeleid van deze Fritzen is beschamend. Daarnaast is er veel geld uitgegeven en is er weinig op eigen kracht binnengehaald.

Maar wat velen het meeste stoort is dat Mommers nergens een boodschap aan heeft. Hulp heeft hij afgewezen. Hij weet het dus allemaal beter. Nou we hebben gezien waar dat toe geleid heeft.

Sportief zijn we failliet gegaan. En dat is jammer.

Waddinxveen

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 9:59u

Er wordt eindelijk geld verdiend op spelers die zelf weg willen (begrijpelijk) en het is nog niet goed voor sommigen...

Het informatielek lijkt eindelijk boven, maar het is nog niet goed voor sommigen...

Utrecht en Twente zijn ons sportief voorbij gehold op dit moment, een paar jaar geleden was dat weer precies andersom. De voetballerij is veranderlijk, dus dit soort dingen gebeuren. Feit blijft dat NAC een stuk onregelmatiger presteert dan andere clubs, maar dat is nou niet echt iets van de laatste jaren. Ik kan me helaas niet anders herinneren.

We zijn met z`n allen benieuwd naar transfernieuws, maar klagen en negatief doen is pas terecht zodra straks blijkt dat NAC gewoon echt niemand heeft kunnen vinden.

Saaman

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 10:02u

Ik denk niet dat we erg treurig hoeven te zijn over het vertrek van Diba. Tekenend is dat Diba `tevreden` is met een club als twente terwijl hij afgelopen jaar nog riep dat hij bij de top3 clubs thuishoorde. Voor mij hoort hij ook in het lijstje van spelers die zelf vinden dat ze geweldig kunnen voetballen maar wel Nac in de nacompetitie terecht laten komen. Wanneer het niet werkt met deze spelers is het zaak om met anderen verder te gaan.

De basis van Zoetebier, Elshot, Van Gessel, Slot, Zwaanswijk, Penders, Zonneveld, Peto, Leonardo, Stam, Demir die staat gewoon voorlopig. Zaak is het nu om echte verstekingen aan te trekken. En geen spelers voor de breedte.

Een goede linksback, een spits en een schopper op het middenveld, Type Vinnie Jones. Dat hebben we nodig.

Waddinxveen

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 10:11u

harry, ik zal je de moeite besparen en je voorspelbare reactie op mijn bericht alvast vermelden:

"Ze zijn er weer hoor! De bokhonden die zich voor het karretje van een volstrekt incompetente krabbelaar hebben laten spannen, het is tien voor twaalf geweest en... etc etc ..."

strotje

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 10:38u

tjonge jonge Bakkertje, slechte sex of zo gehad? jij roept wel ergere dingen dan `klapvee`of een ironische omschrijving van iemands dame dus niet zo jankbakken. jouw `mening`verandert met het weer in ons mooie kikkerlandje.
evenmin als jij TM kent, ken ik HBD, de Portugees of anderen waarmee jij mij assosieert - ik heb ze zelfs nog nooit gesproken.
ik kom al 35 jaar bij NAC en net als iedere andere supporter heb ik recht op mijn mening. gezien mijn ervaringen mag ik mij over een aantal zaken best een mening aanmeten; ik weet hoe een sportorganisatie behoort te functioneren en ik weet wat er bij komt kijken een bedrijf te runnen en ik weet ook uit eerste hand wat het is om een bedrijf uit de stront te trekken , met eigen centjes, mind jou, niet met die van een ander. ik snap zelfs een beetje hoe grote netwerken functioneren en de daarmee gepaard gaande politieke spelletjes.
op basis van deze bagage durf ik met droge ogen te zeggen dat er de laatste jaren bij NAC erg magertjes gepresteerd wordt.
op gebied communicatie/pr is het een drama; voorzitter en directeur spreken elkaar en zichzelf herhaaldelijk tegen (lees t interview op bsrats met tM nog maar eens door) ; hoe het wel moet is bij clubs als az, groningen en rkc zo op te pikken.
sportief : zullen we maar niet te veel over hebben. een aantal zaken zijn niet aan TM en co te wijten maar het gebrek aan daadkracht is treurig en het niveau van de beslissingen is ondermaats; feit is dat voor het 3e achtereenvolgende jaar de selectie op de schop moet en nu alles beter wordt want we gaan ons versterken
financieel commercieel: ik denk niet dat gedane uitspraken van TM nog hard gemaakt kunnen worden en ben dan ook zeer benieuwd naar de jaarcijfers. overigens verwijt TM het oude bestuur inkomsten naar voren te hebben gehaald om het stadion te kunnen financieren waardoor nu cashflow problemen ontstaan; afgezien van het feit dat dit technisch gesproken lariekoek is doet hij met vooruitbetaalde nog te realiseren winsten van hoppen precies hetzelfde.
dat de commerciele staf niet sterk is is ook een redelijk understatement.
waarom doe ik er dan nix aan, is dan de typische fanclub reactie; welnu, 2 zaken: financieel - mijn centjes zitten waar ze horen, in mijn bedrijf en qua tijd, helaas, wel tijd voor een gezellige discussie op derat maar structureel inspanning leveren is teveel gevraagd; als men mij zou vragen voor een onbezoldigde rol als klankbord zou ik dat overwegen. helaas heeft TM in genoemd interview met bsrats duidelijk gemaakt dat hij en alleen hij aan te touwtjes trekt bij NAC en verder helemaal niemand!
bovendien, als ik mijn adviseurs spreek, of welke andere ondernemer dan ook de zijne, en er volgen kritische noten, wie denk je dan dat de problemen moet oplossen, de kritikaster of het lijdend voorwerp? met andere woorden, wij zijn allemaal `belanghebbende`bij NAC dus wij mogen ongezouten en zelfs ungenuanceerd kritiek leveren, keer op keer, als we het er niet mee eens zijn!
misschien is bovenstaande uiteenzetting duidelijk genoeg - ik vind dat ik mijn mening mag ventileren - evengoed als jij dat mag en we hoeven het niet met elkaar eens te zijn. waarschijnlijk is jouw hart net zo geel/zwart als het mijne alleen zie ik fouten die jij niet ziet/kunt zien/wilt zien. mijn ervaring leert dat een positieve grondhouding een 1e vereiste is om wat dan ook te doen maar daarna is uiterst kritisch kijken van levensbelang; zoals de mof zegt`vertrauen ist gut - kontrolle ist besser`
hugoffer t lijkt wel een column; back to work!

Bassolo

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 11:10u

ja idd bakkertje laten we het waardig houden. Net zo waardig als mommers die vandaag in De Stem als volgt gequote wordt:

"Overigens ontkent Mommers gesprekken tussen NAC en Twente over een mogelijke overgang van Diba. „Hij heeft nog gewoon een contract voor twee jaar.“ Bij Twente wordt de interesse voor de middenvelder wel bevestigd. Ook sprak zaakwaarnemer Sören Lerby al namens Diba met Twente."


robf4

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 11:14u

Mensen, maak je niet druk. NAC heeft afgelopen seizoen de communicatie met de achterban sterk verbeterd. Dus vanavond krijgen we weer keurig de digitale nieuwsbrief waarin precies de stand van zaken uit de doeken wordt gedaan!
DUHHHHHHHH.......!!!!

bakkertje99

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 11:20u

@ Strotje
Haha geen goede seks gehad? Ik heb alleen maar goede seks

Akkoord, tuurlijk hou ik ervan lekker direct mijn mening te ventileren. Maar ik heb mezelf nog nooit op een persoonlijke aanval op je kunnen betrappen. Indien dat wel zo zou zijn spijt me dat zeker. Echter ben jij toch echt bij sommige reacties op mij te ver gegaan. Maar goed, uit je reactie begrijp ik dat je dat niet zo hebt gemeend of dat zelf niet zo ziet. Dus zand erover.

Wat ik interessant vind is dat we NAC anders benaderen. Jij benadert het blijkbaar meer uit een bestuurlijk oogpunt, ik kijk meer als supporter. Maar goed we hebben beiden een geel-zwart hart en dat is het belangrijkst!

elblanco

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 11:34u

Ik vind het allemaal erg zorgwekkend, hoor.

Een uittocht van spelers, nu Leonardo nog, en dan blijft er aan kwaliteit helemaal weinig over.

NAC ligt er momenteel gewoon helemaal uit; elke kandidaat-trainer of -speler ziet de club momenteel als een wespennest lijkt het wel. Die hele negatieve, gespannen sfeer in en rond het stadion begint ons dan ook aardig op te breken.

De bal ligt bij het management !

Brutus

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 11:41u

Uit betrouwbare bron binnen de spelersgroep vernomen dat het met name Jenner en Diba waren die zorgden voor de splitsing in de spelersgroep afgelopen seizoen.
Hoewel het in potentie goede voetballers zijn, hebben ze toch niet de juiste mentaliteit om bij te spelen denk ik...

Hoop alleen wel dat er met dat geld uiteindelijk investeringen gedaan worden die bij de club passen. Heb ik die imago enquete van NAC toch niet voor niets ingevuld..

Robbienac

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 11:56u

Utrecht heeft zich ook al gemeld...dus een vertrek lijkt aanstaande.
Nog even wachten en dan zullen Feyenoord, AJAX en PSV zich ook wel gaan melden.

Wie weet kan dat de prijs enigszins opdrijven?!?

Diba bedankt voor de schitterende doelpunten in de nacompetitie!

NASH

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 11:59u

En weer een basisspeler verlaat het pand. Wordt erg spannend volgend jaar.

NASH

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 12:00u

Als het echt lastig wordt, kunnen ze me altijd bellen om voor een paar ton ff te komen ballen, want volgens mij is 11 man wel handig aan het begin van een wedstrijd.

strotje

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 12:34u

bakkertje, je ziet het toch een beetje `fout`. ik kijk ook als een supporter naar wat er allemaal gebeurd maar dat neemt niet weg dat de blinde NAC fan in mij toch ook zijn ogen openhoud voor wat er fout is. ik lees in een andere posting van je deze morgen tot mijn vreugde dat je ook jouw ogen langszaam open gaan. een half jaar geleden beweerde je vrolijk dat alles goed ging en nu ben je mild kritisch. voortschrijdend inzicht - hulde!
echter de verantwoordelijkheid voor de misere waar we nu inzitten ligt niet bij oltmans of nederlof of hbd mar bij de huidige bazen.
toen NAC klinisch dood was heeft de gemeente middels de koop van het stadion de schulden geherfinancierd. op dat moment moest het management `slechts` nog zorgen voor een positieve exploitatie.
door afscheid te nemen van dure spelers, lagere lonen en wat bezuinigen is dat gelukt - geloof me, zolang je grootste schuldeisers je niet kielhalen is dat allemaal niet zo ingewikkeld. in het kader van het politiek spel is een te hoge en eenzijdige huur-ovk gesloten. die is netjes over gezet in een meer dragelijk verhaaal. ook geen wereldklus voor iemand die wel eens opgelet heeft.
op gebied van snoeien heeft TM best wel wat bereikt dus maar een organisatie moet groeien om bij te blijven en dat doen we dus niet of niet genoeg. TM is alleenheerser bij NAC dus als er slecht wordt ingekocht door de door hem voorgezeten techn comm is dat zijn pakkie an, als de nieuwe trainer na 2 weken botst met de grand vedette is dat zijn zaak om de boel glad te strijken en op de rails te houden. als we veel blessures hebben moet er op specifieke kwaliteiten gehuurd worden (dus niet derijk ipv penders of sno ipv zonneveld) allemaal aanwijze oorzaken voor een falend NAC.
als het nou mijn fout was , was het makkelijk op te lossen, maar helaas kunnen jij en ik niets anders doen dan opmerken wat er fout is en ons licht laten schijnen over mogelijke oplossingen.
wat TM betreft - nogmaals, lees het interview met de bsrats nog maar eens goed door en vergelijk zijn uitlatingen eens met gebeurtenissen de laatste 6-9 maanden... de man heeft een heel aparte waarneming van de werkelijkheid en de enorme gave om van alles wat niet in overeenstemming is met zijn profetie in de schoenen van een ander te schuiven.

enkie27

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 13:12u

Ik kan er eerlijk gezegd niet echt van wakker liggen! Hebben deze spelers de afgelopen twee seizoenen nu zoveel extra`s gebracht? Dacht het niet! Leuk dat Diba ons door de nacompetitie heeft gestuurd, echter dit is ook een van de weinige momenten waarop het verschil gemaakt werd. En dat tegen top oss en volendam.
Volgens mij kan NAC nu eindelijk eens bouwen aan een echt ELFTAL, en niet alles van individuen laten afhangen.
Succes Earnie. Ik heb vertrouwen...

Geelzucht

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 15:26u

Ik denk dat Mommers alleen bezig is met saneren. Het schijnt dat NAC een leuk bedrag over gehouden heeft aan Juul en MDS.
Diba een ruil met Touma en een klein bedrag naar NAC.

Ik word met de dag ongeduldiger omtrent het transferbeleid.
NAC mag nu wel eens iets uit de doeken doen al was het alleen de gemoederen de kop in te drukken.

Brandts zou ik met open armen ontvangen. Daar ben ik het helemaal mee eens.

Alleen het vertrek van Diba vind ik jammer. Dat is toch wel een speler met een boel kwaliteit. Anders Schaken halen van Veendam.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

pejevede

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 9:07u

Harry b.d. heeft het heel scherp gezien: Mommers spreekt over "versterkingen". Dan zijn we wél zeer benieuwd wie er beter zijn dan Diba, Jenner en Mendes én naar NAC willen komen én minder kosten dan genoemde drie!!
Hoe is het toch mogelijk dat die M in het zadel blijft en de ruimte krijgt om NAC helemaal van de kaart te vegen...en het wordt maar van kwaad tot erger. Diba ziet de trainers bij Twente wel zitten... Bij NAC zie je helemaal geen trainer zitten!!!!!!! Wat een janboel!!

Maestro

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 9:23u

Bakkertje, ik kan me voorstellen (als FCT-supporter) dat je Touma er graag bij wil hebben, omdat hij met zijn snelheid en inzicht een duel kan beslissen. Maar Touma is wél een mooi-weer-voetballer, die altijd zijn back laat lopen en als het niet goed gaat, er een beetje bij `sjokt`. Wat werken betreft, ben je bij hem niet aan het goede adres.

FCT

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 10:33u

Dit is goed nieuws voor twnte, diba is een goede speler.
Ook touma is goed, dus dat is weer goed voor jullie

www.wk74.tk

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 11:37u

Welja joh, willen ze ons het stadion uitjagen ofzo ?

Wanneer komt er nou eens nieuws over een trainer en over gerichte versterkingen ? Hopeloos ...

Gerrie Klets

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 13:23u

Ben ook bang dat er geen versterkingen komen maar vervangers.
Een tijd geleden werd er nog over Zafarin gesproken meen ik
Kan met niet voorstellen dat het een versterking is. Achja haal eerst nou maar is een trainer binnen en daarna spelers. Maar volgens mij zijn ze nog lekker aan het pitten bij ons NAC. Over 2 weken BEGINT het weer hoor!!!!!

Zie het behoorlijk somber in

een Twente supporter

Geplaatst: vrijdag 16 juni 2006 om 13:32u

Dag mensen,

ik keek even rond op jullie supporterssite, overigens een hele goede , en het verrast me enigszins dat jullie zo negatief over NAC denken. Toen ik NAC zag voetballen tegen Twente vond ik ze helemaal niet tegenvallen. Twente won welliswaar met 1-0 maar die stand had ook zo maar omgekeerd kunnen zijn. Hoewel het meeste gevaar toch van Leonardo kwam en Sno een ijzersterke wedstrijd speelde, vind ik dat jullie toch een behoorlijke selectie hebben. Ik denk dat jullie je niet te druk moeten maken over volgend seizoen. Ik heb een neutrale kijk op jullie NAC en ik denk dat ze er volgend jaar gewoon weer staan. Het is gewoon een kwestie van tijd. Maar lang zal het niet meer duren voordat dit NAC begint te draaien.

En trouwens, ik hoop voor jullie dat die beste Touma naar het buitenland vertrekt. Hij heeft het hele seizoen dramatisch gespeeld. Een echte momentenvoetballer en geen voetballer die 90 minuten goed kan spelen. Je hebt er werkelijk helemaal niks aan. Diba daarentegen, mag van mij z.s.m. naar Enschede komen.

Ik wens jullie veel succes volgend seizoen!
Groeten vanuit Enschede

kees4

Geplaatst: zaterdag 17 juni 2006 om 9:44u

we spelen nog een jaar eredivisie en daarna vliegen ze er gelijk uit er vertrekken alleen maar spelers en kopen word niet gedaan dus over een jaar spelen ze tegen veendam en rbc


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven