homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

10 februari 2006
Arie Jonker over zijn vertrek


Zoals woensdag al gemeld levert Arie Jonker zijn contract in, om het seizoen af te maken bij Katwijk. De speler zelf heeft hierover het volgende te melden: `Ik ben er de man dan niet naar om op de bank te blijven zitten en elke maand mijn loon op te strijken. Ik ben niet uit op geld, ik wil spelen en presteren. Als dat bij NAC niet langer kan, ga ik liever terug naar Katwijk. Zit ik bij NAC ook niemand anders in de weg, die een contractje verdient. Zelf kan ik mijn geld verdienen door mijn oude baan van schilder op te pakken`

Het is een prijzenswaardige houding, die je niet veel meer tegenkomt! Bij onze oosterburen leverde michel kreek zijn contract in na aanhoudend blessureleed, maar hebben wij bij NAC nog steeds ene Marcel Koning op de loonlijst...

Terug naar Arie: `Het was een mooie, leerzame tijd en ik denk nu dat ik voorlopig beter op mijn plaats ben bij Katwijk. In de hoofdklasse dus. Daar presteerde ik wel goed en kreeg ik er de waardering die je als sportman ook nodig hebt. Over een jaartje of twee hoop ik dan wel klaar te zijn voor de stap naar het betaalde voetbal. Zie mijn terugkeer naar Katwijk daarom als het nemen van en nieuwe aanloop. (...) Ik heb er ook nog aan gedacht om me - tijdens de transferperiode - te laten verhuren aan een eerste divisieclub. Maar uiteindelijk zag ik dat niet zitten. Het is beter nu eerst terug te keren naar Katwijk`

De ambtenaren van de knvb, die blijkbaar niets beters te doen hebben dan het op de letter naleven van regeltjes, kunnen deze zet van Arie niet waarderen en schatten de kans klein in dat Arie dit seizoen nog voor Katwijk uit mag komen. De dispensatieregels zouden niet op de Katwijker van toepassing zijn. Jonker zelf denkt dat het wel kan: `Er zijn voorbeelden genoeg dat het kan`

Arie, het ga je goed verder!!


Bron : NACblog, de Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31

Relaties

Arie Jonker

08-feb-2006
Arie Jonker levert contract in...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

De Wortel

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 9:35u

Damn: da`s pas een mentaliteit. Een zeer groot voor zijn denkwijze en nogmaals: het ga je goed, Arie!

Geelzucht

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 9:49u

@ Marcel Koning,

Zie hier chronische, zo kan het ook. Geld opstrijken in een krachthonk dat moet niet kunnen. Ben ook eens een keerytje sportief ten opzichte van NAC!! Je bent werkelijk een blok aan het been!!

Gert-Jan

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 10:09u

@ Geelzucht

Ja ja, dus als jij chronisch ziek word of op welke manier ook arbeidsongeschikt raakt ga jij wel gelijk naar je baas om je arbeidscontract in te leveren en de bijstand in te gaan....vast wel..

Enige fout ligt hier hooguit bij NAC die een speler aantrok die als blessure gevoelig bekend stond.

Ov. (om weer even on topic te raken) alle respect voor Jonker en zijn beslissing..echte sportliefhebber dus nog..

Doeve

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 10:56u

Beste Arie,

Het gaat je goed in je verdere leven als voetballer, schilder of wat dan ook. Diep respect voor iemand zoals jij. Een NACCER waardig zou ik haast willen zeggen. Je verlies nemen en daarna sterker terug komen!! Dat is ook NOAD Arie!! Arie voor mij ben je een kerel met het hart op de juiste plaats, je bent wat mij betreft altijd welkom in Breda!!

Nogmaals veel succes met alles wat je nog gaat doen in de toekomst.

Met een vriendelijke NAC-groet,

Doeve

portugeese naccer

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 11:01u

Als Koning nog steeds bij NAC in dienst is, dan heeft hij gewoon, net zoals iedere andere werknemer in Nederland, recht op doorbetaling van (een percentage van) zijn loon gedurende een bepaalde periode.

Als het goed is, dan is NAC daarvoor, zoals iedere verstandigde werkgever, verzekerd. Als NAC zich niet heeft verzekerd, dan is dat de eigen keus en verantwoording, waarbij men heeft incalculeren dat er ooit een Marcel Koning zou worden aangenomen.

Dat is wat mij betreft iets volstrekt anders dan een speler die constateert het niveau niet aan te kunnen en gewoon weer lekker op z`n eigen niveau wil ballen.

Of het verstandig is dat Koning destijds is aangetrokken, is een heel andere discussie.

Maar Marcel Koning mag absoluut niet over één kam worden geschoren met Arie Jonker!

Geelzucht

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 11:20u

@ gertjan,


Koning kan wel een balletje opgooien met NAC. NAC ontbindt zijn contract en Koning ontvangt nog 70% van zijn laatste verdiende brutosalaris. Dan heeft NAC die kosten in iedergeval niet meer.

Ata

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 11:20u

Klasse van Arie. Zou niet weten waarom Koning zijn contract zou moeten inleveren. Staat me zelfs bij dat zijn contract ooit is verlengd (al wil ik hier even een slag om de arm houden). Was dat inderdaad het geval, is dat in ieder geval lekker handig geweest.

fab

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 12:49u

Ten eerste: wat heeft Koning in hemelsnaam met Jonker te maken, zijn voor mij twee heel verschillende gevallen. Ik denk dat Koning ook veel liever gevoetbald had.
Ten tweede: Beetje vreemde stap van Jonker. Ik denk dat buiten het op de bank zitten er wel meer meegespeeld heeft. Anders kan Jonker toch gewoon zijn eigen proberen te bewijzen als voetballer in de A. Dan krijg je voor je hobby gewoon doorbetaald. Maar goed, als je liever schildert..........
Ten derde: veel succes Arie, en wellicht tot over een aantal jaar. Trainen met de grote "Pierre" pakken ze je in ieder geval niet meer af.

hanske B.

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 13:35u

Jonker`s keuze is van de ene kant bewonderenswaardig, aan de andere kant geeft hij het wel snel op. Maar ja, aan ongemotiveerde speulers hebben we ook niks.

Financieel zal hij er niet echt op achteruit gaan, want volgens mij wordt er in de top van de amateurs redelijk betaald. Lijkt me trouwens sterk dat hij bij NAC een topsalaris had. Met ballen bij Katwijk en een bietje schilderen verdiend hij misschien wel meer.

Misschien zien we Jonker nog eens terug wanneer Katwijk zich via de aanstaande overgangsklasse in het betaalde voetbal weet te speulen.

portugeese naccer

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 13:46u

@ Geelzucht

Het ware beter je mond te houden over dingen waar je niets van afweet. Ontbinden? 70% van zijn laatste salaris? Waar heb je het over?

De Scout

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 14:56u

Arie succes in je verdere loopbaan.     

Rattinneke

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 16:48u

@ Geelzucht, Ik reageer zelden, maar nu wil ik toch wel even kwijt dat je beter zou moeten nadenken over wat je zegt. Vraag me af wat jij zou doen als je ineens een chronische ziekte `kado` krijgt!

Arie, succes verder.

Johan De VLAMING

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 18:53u

Respect voor Arie Jonker
Ik hoop dat je de volgende keer wel succesvol bent in het betaalde voetbal. Wie zo`n stap neemt VERDIENT SUCCES.

Dun Nakkenist

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 19:04u

Koning volgt het Nederlands recht en Jonker werpt gewoon de handdoek in de ring. Als verhuur aan een 1e divisieclub een mindere optie is dan terugkeren naar Katwijk dan mis je volgens mij vertrouwen in je eigen kwaliteiten.

NAC mist hier niks aan.
Maar even goed succes gewenst, Ari.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Arie respect

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 10:11u

Met zo`n houding red je het wel in het leven of dat nou met of zonder voetbal is

Arie heel veel suc6 verder jongen

w.

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 10:26u

Wat een houding, klasse !!

Koning is een onbeschofte vlerk.
Dat je je contract niet inlevert, valt nog te begrijpen, maar dat je je nooit laat zien, niet dienstverlenend opstelt, niks uitvoert dus. Walgelijk.

perino

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 11:13u

Ik kan me voorstellen dat hij het bankzitten niet als prettig ervaard.
Maar terug naar Katwijk(niet voor het geld????????????)en weer het schilders-vak "oppakken".
Dit is voor de buitenwereld een sportman waardig,maar dacht je nauw werkelijk dat hij bij Katwijk niets verdiend!!!!!!!!!!
Het vissers-dorp waar geen geld wordt gestoken in HUN vereniging.
Dit lijkt me hoogst onwaarschijnlijk.

Toch veel succes in je voetbal/schilders loopbaan.

Tom Bomdadil

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 11:48u

Pure klasse Arie!

Succes met wat je ook gaat doen verder!

Blem

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 12:41u

Kan iemand even mijn geheugen opfrissen en mij vertellen wat Marcel Koning ook alweer heeft en wanneer hij terug wordt verwacht???

tomski

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 13:42u

Deze man geeft aan dat het geld niet het belangrijkste is en neemt blijkbaar een afgewogen besluit om te kiezen voor zijn "gezondheid." Echter, ik vind dat los staan van voetballers als marcel koning die geblesseerd zijn en geen afscheid nemen op eigen initiatief. Eerlijk gezegd kan ik me dat heel goed voorstellen. Het is aan de werkgever om eventuele stappen te ondernemen en ik snap goed dat je geen dief van je eigen portemonnee wordt.

giganaccer

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 15:24u

koning is toch al weg

jacksan

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 17:15u

succes arie met wat je gaat doen.
kan je mening alleen maar respecteren.en reken maar alles komt goed

kiewke vak g

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 18:44u

ARIE KLASSE JONGEN.
zonde dat je het niet gered hebt bij NAC maar hoop dat je bij katwijk weer in topvorm komt. Ik heb diep respect voor mensen met zo''n mentaliteit. ECHT PURE KLASSE. VEEL SUCCES VERDER IN JE CARIERRE

Schilderkuh

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 19:22u

Verstandige keuze buiten op de ladder in de zomer, is altijd beter dan 3e of 4e keuze zijn

sam

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2006 om 19:48u

ik zou graaag willen dat zwaar geblesseerde spelers ook die weg volgen en contract inleveren. zo als konning en zijn contract loopt dit seizoen af

MotoManiaC

Geplaatst: zondag 12 februari 2006 om 17:43u

Arie, jammer dat het zo heeft moeten lopen.

Ten tweede wil ik even kwijt dat de top van het amateurvoetbal qua niveau kan meekomen in de middenmoot van de gouden gids divisie. En hij hier absoluut niet op achteruit zal gaan.

Je mentaliteit van het niet genoegen nemen met de bank stel ik zeker op prijs. Arie, als rasechte Katwijksupporter ben ik blij dat nu je weggaat, dat weer naar ons zal zijn. Welcome home!


Forza Kattuk! Op je gezondheid jongen!

forza katwijk

Geplaatst: maandag 13 februari 2006 om 20:34u

arie katwijk is blij dat je terug bent ! forza katwijk 4-ever

Cees Haasnoot

Geplaatst: zondag 26 februari 2006 om 19:24u

Het is toch maar gelukkig dat er ook nog zulke voetballiefhebbers rondlopen in ons landje. Arie toont hiermee een iemand te zijn met een oud, maar voldaan karakter. Natuurlijk kan hij die centen heel goed gebruiken maar toch lovenswaardig om het op deze manier te doen. Het is toch te hopen dat de Heren van de KNVB dit toch ook eens goed onder ogen moeten zien, en hem die voetbalvreugde, die hij op zijn manier beleeft, weer te laten beleven. Het voetbalritme komt vanzelf terug door vele speelminuten. Wij, bij vv.Katwijk, kijken uit naar die beslissing van Zeist.

forza katwijk

Geplaatst: maandag 27 februari 2006 om 20:36u

forza kattuk ole ole


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven