homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Ex-NAC'ers > Item

22 mei 2019
Manu Garcia aangeboden bij Twente, Spanjaard lacht: ‘Maak je geen zorgen’


Toen we gisterenochtend onze twitterfeed aanklikten, schoten we even in een stuip toen we de naam Manu Garcia gelinkt zagen worden aan fc twente. Hoewel fc twente en city geen formeel samenwerkingsverband met elkaar hebben, doen ze wel graag zaken met elkander. Enige verschil met NAC is dat zij er wél voor dienen te betalen. Wat wil nu het geval: Een doorgaans goed ingevoerde bron op een fc twente forum (en we weten dat ze bij twente nooit liegen hé, dus dit moeten we wel geloven), heeft manchester city bij de tukkers een lijstje op tafel gelegd met jonge spelers waarover gesproken kan worden. Ex-NAC’er Manu Garcia was naar verluidt één van de namen op dat lijstje.

Aangezien Manu Garcia volgend seizoen zijn laatste jaar van zijn contract uitdient, is het niet aannemelijk dat de citizens hem ter huur hebben aangeboden. De Engelsen zullen hem in dat geval willen verkopen, nu ze nog geld voor kunnen vangen voor de 21-jarige Spanjaard (zie Angeliño naar psv vorige zomer). Dat is wat Manu Garcia zelf ook vermoedt: "Ik heb aanbiedingen op veel plaatsen (Italië, Spanje en Nederland, red.), maar ik weet niet zeker wat ik ga doen. Niets is gedefinieerd. Ik moet met City praten. Maar ik denk dat ze me zullen verkopen", liet hij weten in gesprek met het Engelse medium Sportwitness.

Manu Garcia, die na anderhalf seizoen bij NAC, afgelopen seizoen werd verhuurd aan Ligue 1 club Toulouse, weet de NAC’ers gerust te stellen in een korte maar duidelijke reactie op het instagram bericht van de bsiderats: ‘Maak je geen zorgen’
Manu García is zelf nog niet helemaal tevreden over het verloop van zijn verhuurperiode aan de Fransen. Wel 31 wedstrijden, maar slechts 4 assists en 0 doelpunten. Hij heeft er wel een verklaring voor: "Ik moet in een team zitten dat zoveel mogelijk balbezit ontwikkelt", vertelt hij aan datzelfde Sportwitness. "Ik ben de soort die vooral de bal moet raken. Natuurlijk moet ik doorslaggevender worden, het is belangrijk voor mij en voor het team waarin ik evolueer. Ik moet vooruitgang boeken op dit gebied."We zwijmelen nog even een eindje weg bij de herinneringen aan onze Spaanse verrassingen.  
 
  
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Vorige Log      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Volgende Log

reakties


Nog geen reaxies!

Vorige Log      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Volgende Log
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven