homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Ex-NAC'ers > Item

21 november 2018
Ömer Bayram:”Wil ooit terugkeren als speler van NAC”
Ömer Bayram, jongen van Breda, momenteel basisspeler bij Galatasaray en Turks international. Met zijn 27 jaar een generatiegenoot en vriend van die andere Bredase uitblinker, Virgil van Dijk.

"Man, ik weet nog hoe trots we op elkaar waren toen hij zijn contract bij FC Groningen tekende en ik bij NAC", zien we Bayram zeggen in een interview met Voetbal International. "En nu strijden we met onze clubs Liverpool en Galatasaray om het kampioenschap en doen we met onze landen een gooi naar een EK-ticket. Mooier kan niet, toch?"

"Hier heb ik als kind van gedroomd. Hiervoor stond ik elke dag op dat Push-veldje met Virgil", vervolgt hij. Bayram mikt hoog, dat zit in zijn natuur. "Ik ben een jongen die risico's neemt. In het veld en in het uiten van zijn ambities. Vind ik normaal. Het zou slap overkomen als ik zeg: Ik ben een middelmatige linksback die er het maximale heeft uitgehaald. Nee. Ik geloof in mezelf. Ik wil de beste linksback van de wereld worden. Of het lukt? Geen idee."

Het ligt ook in Ömer zijn ambitie om ooit terug te keren naar Nederland, en vanzelfsprekend in het shirt van NAC: "Al was het alleen maar om het doel dat ik altijd voor ogen had waar te maken: een belangrijke speler zijn in Breda. Ik ben bij NAC weggegaan als één speler en kom er terug als twee. Ze kunnen kiezen waar ze me opstellen."

We kunnen je goed gebruiken Ömer, en vergeet niet ook Virgil even over te halen het zelfde te doen.


  
 
  
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Vorige Log      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Volgende Log

reakties


Nog geen reaxies!

Vorige Log      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Volgende Log
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven