homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Ex-NAC'ers > Item

27 februari 2018
Kees 'Pietje 'Balap' Paulusma' Kwakman stopt per direct met voetballen


Kees Kwakman heeft noodgedwongen per direct een punt achter zijn actieve voetbalcarrière gezet. Vanwege 'aanhoudende fysieke ongemakken' zoals hij zelf omschrijft (lees: een slepende enkelblessure), kwam de aanvoerder van fc volendam dit seizoen tot slechts 9 wedstrijden waarvan hij er 5 volledig uit speelde.
Daarmee komt een abrupt einde aan een mooie carrière van een prima voetballer, maar ook een prima kerel die nooit schroomde zijn vaak scherpe mening te geven en altijd in was voor een grap en ook een grol.

Kwakman kwam 3 seizoenen verdeeld over 2 periodes uit voor NAC. De middenvelder/verdediger arriveerde in Breda in de zomer nadat NAC derde werd in de competitie en op het punt stond aan de grote Europese tournee door Armenië, Polen en Spanje te beginnen. Na 2 behoorlijke succesvolle seizoenen vertrok Kwakman naar Augsburg, maar daar wilde het niet zo vlotten waarna hij via fc groningen weer bij NAC terecht kwam. Een grauw seizoen waarin NAC ternauwernood aan de nacompetitie ontsnapte volgde. Kwakman nam de vlucht naar Zuid-Afrika om tot slot terug te keren in zijn dorp waar het voor hem allemaal begon. In totaal speelde hij 119 officiële wedstrijden voor NAC en was hierin 16 keer trefzeker.

Afijn, check zijn profiel voor de precieze cijfertjes. Overeind staat dat er een goeie clubvoetballer, iemand bij wie bovendien het wel en wee van ons NAC ook aan het hart gaat, buiten eigen wil de kicksen aan de wilgen heeft moeten hangen. Dat is mooi kut.

Kwakman blijft betrokken rond het eerste van fc volendam. Op welke manier wil de club nog niet kwijt.


  
 
  
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Kees Kwakman


Vorige Log      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Volgende Log

reakties


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

piair

Geplaatst: zaterdag 3 maart 2018om 10:11u

Mooie kerel en nuttige speler bij Nac. Ik had altijd wel het gevoel dat hij meer uit zijn carriere had kunnen halen.

Dit zijn de spelers die in je geheugen blijven hangen, zag net de selectie van Nac-Feyenoord van een jaar of 4 terug en de meeste zou je zomaar al vergeten kunnen zijn

Kees bedankt en het ga je goed


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Vorige Log      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Volgende Log
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven