homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Ex-NAC'ers > Item

22 december 2017
Ook Maurice Steijn mag drie duels brommen
Ex-NAC’er en huidige trainer van vvv venlo, Maurice Steijn, bevindt zich momenteel in het zelfde schuitje als onze Stijn Vreven. De tuchtcommissie van de knvb heeft de hagenees veroordeeld tot drie wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk. Een exact dezelfde straf als de onze. Ook Steijn ging in beroep tegen de uitspraak. Gisterenavond was de zitting en vanochtend volgde het oordeel. De eis bleef net zoals bij Vreven gehandhaafd.

Steijn kreeg de straf naar aanleiding van zijn gedrag tijdens de verloren bekerwedstrijd tegen psv (4-1), afgelopen woensdag. Hij was het niet eens met een doelpunt die voortkwam in een zijn ogen onterecht gegeven vrije trap. Omdat hij bleef protesteren, moest hij de gehele tweede helft op de tribune plaatsnemen.

,,Hoewel de VVV-trainer zijn excuses aan de arbitrage heeft aangeboden, liet hij zich in televisie-interview(s) na de wedstrijd opnieuw negatief uit over de arbitrage. Dit en het feit dat Steijn nog een strafkaart heeft openstaan, met hierop een zelfde soort overtreding, heeft de tuchtcommissie meegenomen in het bepalen van de straf'', luidt het oordeel van de tuchtcommissie.

Net als Vreven heeft gedaan, kan ook Steijn bij de Commissie van Beroep tegen deze uitspraak in beroep gaan. Mochten zij van deze mogelijkheid gebruik gaan maken, dan zit de trainer van vvv venlo komend weekend alsnog op de bank, net zoals Vreven dat ook in Heerenveen nog kon doen.


  
 
  
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Maurice Steijn


Vorige Log      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Volgende Log

reakties


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

petros

Geplaatst: vrijdag 22 december 2017om 14:26u

Wordt hoog tijd dat ons domme blondje ook eens tegen het licht wordt gehouden.
Hoe vaak worden er geen fouten gemaakt door de scheidsrechters en straft de KNVB overmatig juist de trainers of spelers. Nu is het Steijn en onlangs was het onze Stijn toen die biljartbal floot. Het is en blijft onrechtvaardig....en wat geen toeval is.....altijd zijn de kleintjes de pineut....amen.

Don Leon

Geplaatst: vrijdag 22 december 2017om 14:31u

Die aanklager is behoorlijk campagne aan het voeren zo te zien. Gelijkwaardige straffen voor trainers met een wat milder temperament dan Vreven. Of de aanklager wil die schijn tegen gaan door de eis gelijk te houden aan die van Vreven?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Vorige Log      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Volgende Log
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven