homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Dit Seizoen > Overzicht > Wedstrijd verslag

Verslag V.V.V.-Venlo - N.A.C. Breda (0-4)

Drie overwinningen op rij, met een fantastische uitschieter tijdens het Avondje NAC tegen de miljoenenploeg van het zogenaamde jong ajax. Met een grotere dosis zelfvertrouwen was NAC dit seizoen nog niet aan een aftrap verschenen, dan op deze vrijdagavond in Venlo. De welhaast zekere kampioen en promovendus VVV had een speelronde eerder daarentegen flink het deksel op de neus gekregen op bezoek bij laagvlieger FC Dordrecht.

Ten opzichte van het eerdergenoemde spektakelstuk tegen ‘jong’ ajax had Stijn Vreven wijziging gemaakt in zijn basiselftal. Danny Verbeek had last van een liesblessure en werd op de linksbuiten-positie vervangen door Mounir El Allouchi.

Toch moest NAC eerst even van de roze wolk geroepen worden, want in de eerste minuut werd er slordig uitverdedigd, en had Ralf Seuntjens direct de kans om de thuisploeg nieuw vertrouwen in te blazen. De Bredanaar (sowieso ouwe) schoot echter naast, en zag zijn favoriete club (je weet toch) vervolgens de regie in handen nemen. NAC trok de goede lijn van twee weken eerder door, en de kansen stapelden zich op, met name voor Cyriel Dessers. De spits vond aanvankelijk nog de paal en doelman Van Crooij op zijn pad, maar na zo’n 20 minuten opende de Belg alsnog de score. Na voorbereidend werk van Verschueren bracht Manu García met een no-look pass Dessers in stelling om de 0-1 keurig binnen te schuiven.

Een prachtig doelpunt dat 10 minuten later echter overtroffen werd door Robbie Haemhouts. Vanaf 30 meter liet de kersverse vader nog maar eens zien hoe je raak moet schieten. Via de onderkant lat belandde zijn prachtige boogschot net achter de doellijn, wat goed werd gezien door de dienstdoende grensrechter. Het kostte NAC vervolgens weinig moeite om de 2-0 vast te houden tot het eind van de eerste helft.

Na rust deed VVV wat in de lijn der verwachting lag, door op zoek te gaan naar de snelle aansluitingstreffer. Zelden oogde dit NAC echter zo volwassen, door de aanvalsgolven gedisciplineerd te stoppen en zelf te loeren op de counter. Opnieuw stapelden de kansen zich daarom op, en nadat Van Crooij aanvankelijk nog schoten van El Allouchi en García wist te keren, was de doelman in de 69e minuut alsnog kansloos. Een vloeiende aanval op links belandde bij Horsfield, die vanaf de achterlijn Giovanni Korte bediende: 0-3.

VVV oogde aangeslagen van al dit voetbalgeweld, maar kreeg in de slotminuten nog een laatste dreun te verduren. Bij het passeren van zijn tegenstander in de zestien werd Agyepong gevloerd, waarna arbiter Nijhuis de bal op de stip legde. Cyriel Dessers voltrok het vonnis, en terwijl de 0-4 eindstand op het scorebord verscheen, werd er luidruchtig feest gevierd bovenin de hekken van het uitvak in De Koel.BIJZONDERHEDEN V.V.V.-Venlo - N.A.C. Breda

- In de 41ste minuut moest Chiró N'Toko geblesseerd het veld verlaten
NAC head-to-head tegen V.V.V.-Venlo

ALGEMEEN

Jupiler League 2016/2017

zo 2 april 2017
De Koel
Venlo, Nederland

Toeschouwers: 6.634

Scheids: Bas Nijhuis
Grens: Rob van de Ven en Charl Schaap
Official: Sander van der Eijk

Scoreverloop

20' 0-1 Cyriel Dessers
Assist: Manuel García Alonso
Schot
31' 0-2 Rob Haemhouts
Assist: Cyriel Dessers
Schot
69' 0-3 Giovanni Korte
Assist: James Horsfield
Schot
89' 0-4 Cyriel Dessers
Schot
Penalty


  = penalty   = own goal

OPSTELLINGEN

V.V.V.-Venlo
16. Delano van Crooy
2. Moreno Rutten
(75' 25. Evren Korkmaz)
3. Jerold Promes
5. Cendrino Misidjan
(81' 14. Tim Receveur)
13. Nils Röseler
6. Danny Post (C) 
8. Clint Leemans
8. Vito van Crooy
(77' 33. Gedion Zelalem)
9. Ralf Seuntjens
19. Torino Hunte
20. Jeoy Sleegers


N.A.C. Breda
26. Jorn Brondeel
2. Fabian Sporkslede
4. Chiró  N'Toko
(41' 29.  Shane O'Neill)
18. Bart Meijers
35. James Horsfield
3. Arno Verschueren
8. Rob Haemhouts  (C) 
(64' 23.  Vinnie Vermeer)
19. Manuel García Alonso
27. Mounir El Allouchi
7. Giovanni Korte
(76' 20.  Thomas Agyepong)
9. Cyriel Dessers

DOWNLOADS

KAARTEN

9' Gele kaart Rob Haemhouts
Reden: Neerhalen speler
26' Gele kaart Vito van Crooy
Reden: Neerhalen speler
33' Gele kaart Moreno Rutten
Reden: Neerhalen speler
53' Gele kaart Bart Meijers
Reden: Neerhalen speler
66' Gele kaart Cyriel Dessers

Meningen over V.V.V.-Venlo - N.A.C. Breda

Nog geen reaxies!

 Geef je mening :
 
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven