homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Club > Historie > Wedstrijden overzicht > Verslag

Verslag Jong PSV-N.A.C. Breda (0-3)

De grootste flauwekul, dat was de autocombi die ons werd opgelegd voor het kunnen bezoeken van deze wedstrijd. En dan met name het aantal beschikbare autocombikaarten. In Eindhoven verwachtte men blijkbaar dat de hele stad zou uitlopen voor een wedstrijd van het beloftenelftal van PSV, dat het geen andere parkeercapaciteit rond het stadion had om de vele NAC supporters te herbergen die wél graag naar deze wedstrijd kwamen. Dat werd door de ruim honderd toeschouwers in het bezoekers nog eens benadrukt met een spandoek. “Door een burgemeester met diarree, met de combi naar jong psv”.

NAC treft de beloftenelftallen van deze enerverende divisie steeds op de juiste momenten. Diverse elftallen van PSV waren door hun eigen belangrijke wedstrijden niet in staat hun beste spelers af te staan voor Jong PSV. Zo had PSV 1 een zware uitwedstrijd in Europees verband in het verschiet. Tegen CSKA Moskou moest een goed resultaat geboekt worden om overwintering in Europa zeker te stellen. Jong PSV stond niet in haar sterkste formatie. Zaak voor NAC om zich daar dan vervolgens niet in te verslikken.

Daar leek het bijna op uit te draaien. Heel vlot startte de wedstrijd niet voor NAC en de eerste grootste kans was dan ook voor Jong PSV. Een schot van Boris Smiljanic ging maar rakelings over. Daar stonden vervolgens een paar schoten van Mats Seuntjens tegenover, maar dat was eenvoudig werk voor de keeper van de PSV beloften. Luis Pedro had de openingstreffer kunnen maken. Maar hij kopte de corner van Seuntjens net naast het doel. De beginfase wist NAC niet goed onder controle te krijgen. Van de ruimte die het van Jong PSV kreeg wist het maar niet te profiteren. Zodoende gaan beide ploegen rusten met een 0-0 stand.

NAC kwam met nieuwe energie en scherpte uit de kleedkamer. NAC zette meer druk en dat leverde gelijk wat mogelijkheden op. In de 52e minuut levert dat het eerste doelpunt op. Sjoerd Ars kopt de bal op de paal, maar Joey Suk stond goed om de rebound wél in de touwen te werken. Het bleek de opmaat naar veel meer. De Eindhovenaren hadden bijna geen antwoord meer op het spel van NAC. Seuntjens hield zijn tegenstanders flink bezig. Zijn fanatieke spel werd in de 73e minuut beloond met een doelpunt. Op een assist van Matic werkt Mats de bal achter de keeper van Jong PSV en zet NAC daarmee op een 0-2 voorsprong.

Wat kleine speldenprikjes is het enige wat Jong PSV nog kon doen. Te weinig om NAC nog van slag te kunnen brengen. Tegen het einde van de wedstrijd kwam NAC op de mogelijkheid om de score uit te bouwen. Uros Matic werd onderuit gehaald in het strafschopgebied. De penalty mocht worden genomen door Kevin Brands. Die schoot de 0-3 onberispelijk binnen. De volle buit terug naar Breda! Eagles zijn next!
BIJZONDERHEDEN Jong PSV-N.A.C. Breda

- Duel werd in het Jan Louwers Stadion van FC Eindhoven gespeeld
NAC head-to-head tegen Jong PSV

ALGEMEEN

Jupiler League 2015/2016

ma 7 december 2015
Jan Louwers Stadion
Eindhoven, Nederland

Toeschouwers: 1.000

Scheids: Christiaan Mulder
Grens: Maarten Ketting en Gerrard Tafhimi
Official: Sander van der Eijk

Scoreverloop

52' 0-1 Joey Suk
Schot
73' 0-2 Mats Seuntjens
Assist: Uroš Matic
Schot
89' 0-3 Kevin Brands
Schot
Penalty


  = penalty   = own goal

OPSTELLINGEN

Jong PSV
1. Luuk Koopmans
5. Hjörtur Hermannsson
3. Sander Heesakkers
(46' Sven Blummel)
4. Bram van Vlerken
5. Augustine Loof
6. Olivier Rommens
7. Kenneth Paal
8. Clint Leemans (C) 
9. Boris Cmiljanic
10. Aleksandar Boljevic
11. Moussa Sanoh
(67' Arnaut Groeneveld)


N.A.C. Breda
1. Jelle ten Rouwelaar
2. Dustley Mulder
(46' 5.  Vlatko Lazić )
(77' 15.  Grad Damen )
3. Luis  Pedro
22. Michael Dingsdag
26. Donny Gorter
8. Uroš Matic
22. Joey Suk
31. Ronnie Stam
9. Sjoerd Ars  (C) 
(87' 10.  Kevin Brands )
11. Danny Verbeek
20. Mats Seuntjens

DOWNLOADS

KAARTEN

In deze wedstrijd werden geen kaarten uitgedeeld of deze zijn nog niet ingevoerd

Prognoses

0x winst voor NAC
0x gelijk spel
0x verlies voor NAC

SPELER VAN HET JAAR

Deze wedstrijd kozen jullie de volgende spelers als uitblinkers:

Nog geen keuzes ingevoerd

Meningen over Jong PSV - N.A.C. Breda

Nog geen reaxies!

 Geef je mening :
 
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven